cevizim bitti yer fıstığına sardımkaydirigubbakcemile3
ben bu son aylar acayip tahinli pekmez yiyorum....nasıl da istiyor şu bizim kız.....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevizim bitti yer fıstığına sardımkaydirigubbakcemile3
:1hug: eşin kırşehirlimi senin de
ben bu son aylar acayip tahinli pekmez yiyorum....nasıl da istiyor şu bizim kız.....:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
aşçı kılığında çokokremli ekmeği anlatan çocuk varya bayılıyorum ona.ama şidi canım çekti.yesemmi ki uffff![]()
hukla c&a da çok guzel minik pantolonlar var bayılırsın varsa ordan alabilirsin. bende alcam düşünüyorum ama dogsun benim sıpa birde.
kızlar yiyecek ismi vermeyin lütfen biz öyle anlaşmıştık sizlerde uyarsanız seviniriz.şeker hastası var aramızda alamayan vs gibii.burası hamile ister istemez canları çeker insanların..
kaç haftaydın ticker yok sende unutooomkaydirigubbakcemile3bir ay önceki kontrolde 2000 gr demişti doktorum....:ecrin_bebek:
haklısın galiba....dikkat edelim.....:kedi:kızlar yiyecek ismi vermeyin lütfen biz öyle anlaşmıştık sizlerde uyarsanız seviniriz.şeker hastası var aramızda alamayan vs gibii.burası hamile ister istemez canları çeker insanların..
merhabalar teyzoşlar.
sizi çok özledik Begümle ben.
şimdi baktık, 16 tane ocak annesi, doğumunu yapmış ocak ayını bekleyemeden..
neredeyse biz de o listeye katılacaktık ama, hala daha ilaçlarla durumu kontrol altında tutuyoruz, erken doğmaması için Begüm'ün...
Çok strese girdi tabi yavrum bu durumda, kilo alışı yavaşladı. Sadece 2 kilo henüz... Offfff
Ne oldu da, birden böyle ters gitmeye başladı işler bilemiyorum. çok içim daraldı.
gelemedim de yanınıza... hastahanedeydik epeydir.. şekerim de coştu, tansiyonum da çıkmaya çalıştı... alt üst olduk Begümle ben..
iki üç gündür iyiyiz diye, eve çıktık bakalım...
geçmiş olsun....az kaldı...önce stresini azaltmaya çalışsan canım...bebeğini direkt etkiliyorsun çünkü....mafoldumben..kendini rahatlat ve pozitif düşünmeye çalış..Bol bol dua et...herşey Allah'ın izniyle yoluna girer...merhabalar teyzoşlar.
sizi çok özledik Begümle ben.
şimdi baktık, 16 tane ocak annesi, doğumunu yapmış ocak ayını bekleyemeden..
neredeyse biz de o listeye katılacaktık ama, hala daha ilaçlarla durumu kontrol altında tutuyoruz, erken doğmaması için Begüm'ün...
Çok strese girdi tabi yavrum bu durumda, kilo alışı yavaşladı. Sadece 2 kilo henüz... Offfff
Ne oldu da, birden böyle ters gitmeye başladı işler bilemiyorum. çok içim daraldı.
gelemedim de yanınıza... hastahanedeydik epeydir.. şekerim de coştu, tansiyonum da çıkmaya çalıştı... alt üst olduk Begümle ben..
iki üç gündür iyiyiz diye, eve çıktık bakalım...