Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk:bbo:
ölüyom bitiyom inanki
çocuğu sarılık ettik 3 günlükken
sütüm yetmiyomuş anlamadık
devamlı uyuttuk
pazartesi sağlık ocağına kayıt için götürünce doktor hemen acile gidin dedi
acildeki çocuk doktoru tanıdıktı aradık akşam gelin dedi götürdük
değer 10 çıktı
hastaneye yatacak kadar ağır değilmiş
devamlı emzir uyanık kalsın de3di
canım çıkıyo uyanması bi merasim emmesi ayrı..
bi de siniri var memmişi koparacak..
işte böyle
hoya beniimkide oldu sarilik hastanede yatti
korkma gececek...
algor saol canim
hako amin merak etme az kaldi:))
ŞEKER DİYORUZ YİYEMİYORUZ DİYORUZ RİCA EDİYORUZ YAZMAYIN DİYE AMA NİYE ANLAŞILMIYOR ANLAMIYORUM
inşallah canım zaten daha kocamdan bana fayda yok kendisi bankada çalıştığı için malum yıl sonu 10dan önce gelemez eve aman zaten iş güç hepsi yeni yapıldı onlar yapar ben yerim gerçi ikiside yeşiillik çok yiyo ay ben size demeyi unuttum dün pasta yaptım difrizi doldurdum vallaha gül tatlısı yaptım 3 poşet koydum incirli kurabiye normal un kurabiyesi cevizli tuzlu pasta difrizin bi katı sırf pasta oldu vallaha doğumda rahatedim dedim dün öle bütün gün ayakta bugün öylee anam ağladı ama artık doğursamda gam yemem:lepi: herşeyim hazır kendi çantamda bitek göğüs kremim yok onuda netten alcam lansinoh yazmış çoğu kişi o eyce sanırsam alımda dursun lazım olursa kullanırımyerimseniben
mayıoralım bozuk paylasmassam çatlıcam en gzel yanıda benı ve anlattıgım kısılerı tanımamanız.Bebegım olmuyordu yaradanımın ıznıyle hamıleyım son 25 gunum ınsallah korkuyom bırsey olacak dıye dr a yalvardım erken alalım dıye ama kabul etmedı gebelıgım sorunlu gectıı ılkonce kanama sonra seker ve tırod vb neyse ben de calısan bır anne adayıyım hemsıreyım 657 esımı benım aılem benıde esımın aılesı ıstemedı cunku ben kendı memleketımde calısıyordum esım ıcın doğuya gıttım aılem her seferınde kendın ıstedın der uzulsem ozlesm bacım anamların yanında o da hemsıre cocuguna anam bakıyor evını topluyor aksam yemegını yapıyor ve aksam bulasıklarınıda yıkıyor anne kıskandım dedım gıtmeseydın sende uzaklara dedı anam 5 yıldır dogudayım ılkyıl geldıler bırde 2009 nısan ayında onuda ben cok ısrar ettım oyle geldıler neymıs doguya korkuyorlarmıs ben hep ordayım kımse bana bırsey yapmadılar dedımde zorla geldıler hormonlardan heralde ınsan daha duygusal ve kıskanc oluyor bebegıme son ana kadar ben bırsey almıcam dedım cunku hala ben bıle ınanamıyom ve korkuyom bırsey olacakta kcagıma alamıcam dıye ama topıkte alınan cıcılerı gorunce bırde aılemde tam benle beraber 7 kısı hamıle onların aldıklarını gorunce ınsan heves edıyor ustelık hepsı bebek mevlud yaptı bızım buralarda bebek mevludu yapılır adettendır ben uzakta oldugm için daha cok meraklıyımdır boyle seylere bekarkende cok ceyıze duskundum severım ne bacım ne annem ne kuzenlerım madem sen alamıyon ufak tefek bız alalım demedıler benım cocugum 5 sene olmadı her bebege hedıye aldım ve kucuk yelek ordum karsılık beklemedım zaten cocugum olmuyordu belkıde olmıcaktı en son dayanamadım hadı ben almıyom sız neden almıyonuz dıye cıkıstım ama yınde almadılar en sonunda kredı kartımı verdım bacım ufak yefek sadece ılk ıhtıyacları aldı bacımın durumu kotu zannetmeyın 3 katlı kaynanasından ev dusuyor ayrıca 2 tanede sonradan kendıne aıt ev aldı altındada son model pasatı var neyse hastane cantam hazır sukur ama uzuldm kaynanam zaten uzakta durumu ıyı degıl takacagı hedıyenın parasını yanıma geleceklerı parayı bıle bız gonderdık belkıde bıze oyle yapıyor bılmıyom gorumcemlere aldı ama parasını kım verdı bılmıyom belkıde onlarıda esım vermıstır
hastanede once 21 gun 2 ay sonrada 16 gun yattım ozel odada benım telfonm heryere ucretsız oldugu için caldırdılar ben aradım ama hıckımse zıyaretıme gelmedı enson sitem ettımde teyzem geldı benım tum ailem burada ve 28 yıl burada yasadım sadece 2 kızlık arkadasım geldı ve bılıyonuzmu onların maddı durumu ıyı degıl ıkısıde farklı ılceden hususı geldı ne cok sevındım dogu dogu derler ama doguda ılışkıler daha sıcak kım hasta olsa hemen herkes zıyaret edıyor yemek yapıyor benım cocugum olmmadıgı için ve esım nobet usulu calıstıgından her ıhtıyacı olana gıdıyordum doguma yanlarında gıttım yemek yaptım ev temızledım ama batıda bu yok yapıncada yanlış anlıyorlar acaba benden ne beklıyor dıye kuskuyla baktılar ıkıncı hastaneyede seker sebebıyle yattım 16 gun teyzem ve dayımın oglu geldı sevındım gelırkende bana kuzenımın gunu varmıs teyzem ordan gelırken bana ıkı dılım yas pasta getırmıs yeterkı para harcanmasın batının ısı gucu para olmus ama yınede sevındım cunku hastanede ınsanın canı cok sıkılıyor hele zıyaret saatınde kapın calınıyor kafayı uzatıyorlar sonra yanlıs oda deyp kapatıyorlar ben alısmıstım ama yınede gelmıceklerını bılebıle ınsan beklıyor
poseidon 83 bugün doktora gittim bugünden itibaren bebeği bekliyoz dedi. heyecanlandım. senle günlerimiz aynı sen normal mi doğuracan
yokkız sabah kaltım süt içtim tv izlerken uyudum kahvaltımı ettim yanınıza geldim teyzesi ben mikilimi hiç ac bırakırmıyım yaaaaa kurban olurum ben onaGünaydın mııı...?:1shok::1shok:...İkindi oluyooor ...Sizi gidi uykucular sizi.....delikafaduldendelikafadulden...
hoşgeldin bocuk nasılsın.
biz erken fark ettik Allahtan da yatmadık
gözünde bi de burnunun ucunda kaldı tek
onlar da geçiverse rahatlayacaz
:sinifsinif: :sinifsinif:
Geçmiş olsun....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:...Zor günler başladı desene...:bbo::bbo:Sık sık emzirmelisin hoyacım..3 saatte bir..uyuyorsa bile uyandır....![]()
hoya emzir canım bol bol başka bişey vermiyon dimi ek besin geçer canım sen iyi bak bebişimize
öğretmenim yarı 40 çıkmış nerdeyse canım
nasıl farkettiniz..?gözlerinin beyazı mı sarı oluyor...?CADIARZU
yaa sorma
emziriyom zaten sütaş yanımda halt etmiş
bi gece emmedi hiç o zaman mama verdik
şimdi emjiyoruz
2 saatte bir
amaan el gadar bişey amma kıyamıyo insan:sinifsinif:
ölüyom bitiyom inanki
devamlı uyuttuk
değer 10 çıktı
işte böyle
hoş geldiniz taze annişler
bizde sizin gibi sağ sağlim kucağımıza alırız işallah bebişlerimizi
aleykümselam......hoşgeldin...hihoyyyt
ölüyom bitiyom inanki
devamlı uyuttuk
değer 10 çıktı
işte böyle
evt canım 36+4 te suyum geldi . seninde hayırlısı olsun canım benim. nasıl gidiyor?delff sen de dogum yapmişssin canim hayirli olsun:))nası ege ile hemen hemen ayni haftalardaydik sanirim
ben 35+5 te dogum yaptim .19 gunluk olduk
hoşbulduk ecrinim
Allazh hepinize benimki gibi kolay doğum nasip etsin inşallah