Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son gunler beklemesı cok zormus
gercekten yuzduk yuzduk kuyruguna geldık
saglıcakla bır alabılsek kucagımıza
dua edıyorum hep Allah yardımcımız olsun..
kzlar boğaz ağrısına ne iyi gelir bana yardım edin
herkese meraha
salı dr a gitmeye hazırlanırken
aniden suyum geldi
hemen evden çıktık doğum başlamıştı kahvaltı yaptığım için akşam 6:30 da ameliyata alındım
boyu 49 cm 2.750gr parmak bebişim oldu
bu gün öğle eve geldik
genel anesteziyle oldum
herşey iyi geçti
ben yokken başka doğuran oldumu
herkese meraha
aniden suyum geldi
hemen evden çıktık doğum başlamıştı kahvaltı yaptığım için akşam 6:30 da ameliyata alındım
bu gün öğle eve geldik
genel anesteziyle oldum
herşey iyi geçti
dimple hayırlısı olsun canım sanada çok geçmiş olsun....bebişinede sana da sağlıklı bir hayat versin rabbim ..ömrü su gibi berrak istikbali güz<el geçsin...kızlar bu duam hepiniz için rabbim hiç birimizi evlatlarımızla terbiye etmesin...............
herkese meraha
aniden suyum geldi
bu gün öğle eve geldik
genel anesteziyle oldum
herşey iyi geçti
herkese meraha
aniden suyum geldi
bu gün öğle eve geldik
genel anesteziyle oldum
herşey iyi geçti
herkese meraha
aniden suyum geldi
bu gün öğle eve geldik
genel anesteziyle oldum
herşey iyi geçti
Amiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:dimple hayırlısı olsun canım sanada çok geçmiş olsun....bebişinede sana da sağlıklı bir hayat versin rabbim ..ömrü su gibi berrak istikbali güz<el geçsin...kızlar bu duam hepiniz için rabbim hiç birimizi evlatlarımızla terbiye etmesin...............
sedacım nasıl oldun geçti mi ağrıların?
Amiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
ağrılarım geçti canım ama kasılmalar var arada birrde alttan baskı oluyor ama daha iyiyim teşekkürederim a.s.
evet sanırım öyle ama yinede ne olur ne olmaz tetikteyim :)Yalancı sancılar dedikleri bunlar olsa gerek,daha iyi olmana sevindim. Sen yine de dikkat et...opuyorumnanaktan