bende katılmak isterim cnm..bayramdan sonra ayarlarız o zaman..
fatma mehlika sağolun kızlar..benim dr da çok açık yeşil gibi bi renk olmadığı sürece problem yok dedi..şu an biizm çok çok koyu renkli
mehlika nasıl katılacağız canım?
kızlar çamaşırları kim alacaksa onun hesabına gönderelim,zaten alınacaklar bellimehlika bende katılmak isterim...
.. oraya gelemem ama ne verileckse hesaba gönderirim
cnm bilmiyordum,http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/400930-2010-ocak-bebekleri-1yas-gunu-hediyelesmesi.html
HEDİYELEŞMEYE...
MEHLİKA O şekilde duyurma yasak sitede.ceza alırsın..para konusu toplama vs gibi şeyler yasak..
maşaallah kızına cnm,kızlar benimde kızım yürümeye başladı çoktandır duvarlara
tutunarak tüm evi geziyordu şimdi birkaç adım atmaya başladı
şimdilik 5-6 adım atıyoruz sadece ama haftaya dahada ilerletiriz heralde
ahhhh aahhh:105:herkes uyuyormu ya
hamileyken uykusu kaçan gelirdi
şimdi fırsat bulan 5 dk uyuyim diyo
günaydın cnm,amiiiin:109:gunaydınnn.dukkanı ben acayım dedım...bereketlı bırgun olur ınsallah...
herkese günaydın gece 2 de yattık 5 te kalktık
bebeee kuru fasulye yedirirsem olacağı buydu zaten
tekrardan gunaydın.kızlar bebeklerın sacını kestınız mı hıc...bızımkının 6 aydan sonra babası goturdu kestı,eskı berberdır kendısı.ztn fazla sacı yok.sımdıde ortası daha gur kenarları daha az.sankı ozellıkle yapmıssın gıbı.halbukı sıfıra vurdu esım.ılk sacını saklıyorum...sız naptınız
fasulye vermek için daha erken demekki,herkese günaydın gece 2 de yattık 5 te kalktık
bebeee kuru fasulye yedirirsem olacağı buydu zaten
cnm ben dün pırasaya sarımsak katmıştım ama,aaa julicim canım aklında bulunsun bu bakliyat yemeğini pişirirken artık içine 2-3 diş sarımsak ekliyorum içindeki gazı oluyor.bunuda k.validem söylemişti kereme rahatlıkla veriyorum hiçte gaz yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?