zambakcım gece yatarken yapmanı tavsiye ederim...
bir ölçüsü yok canım göz kararı...
çay tabağına yapabilirsin sırtına yetecek kadar ayarlarsın..
içine 1 çay kaşığı karabiber koyabilirsin...
günlük otunuda ;
aktardan aldığın günlük otlarını (tesbihten daha küçük top top bi bitki)
5-6 tanesini ocağın üstünde tavada veya küçük bir kapta tütsülüyorsun onlar yanıyor yanarken dumanlar çıkıyor o dumanların üzerine pamuğu tutuyorsun o dumanın içine işlediği pamuğu sırtına veya bağrına koyuyorsun o şekilde uyutuyorsun canım buda çok fayda etti.
geçmiş olsun canım.mikrop almış bebeğin...hem ishal hem öksürük hırıltı Allah şifa versin...herkese günaydın
arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum. geçtiğimiz hafta yiğitim rota olmuştu. Allah düşman başına vermesin. tahlil yaptırdık hepsi temiz çıkıyo çocuğun ateşi düşmüyo 39 civarı seyrediyordu hep. 3 saatte bir ateş düşürücü verdiğimiz halde. bişey yemiyodu sadece mama yiyebiliyodu onuda yiyince kusuyodu. İshali, zaten hiç sormayın. Çok zor bir haftaydı. Tam atlattık derken bu sabah göğsünde nasıl bir hırıltı var anlatamam öksürmeyede başladı. kafayı yıyecektim. Gerçi dru arayıp ona göre ilaç almayı düşünüyorum ama bu göğüs hırıltısınamı yoksa öksürük içinmiydi burda bişey önermişlerdi. sırtına bişeymi sürülüyodu tam hatırlamıyorum. Sanırım sivri önermişti (Yanlış hatırlıyor olabilirim) tekrar anlatabilirmisiniz detaylı bi şekilde Lütfen kafayı yiycem yoksa bu çocuk niye düzelmedi gitti anlamadım.
tşk ederim. ayrıntılı cumartesiydi bebişin durumundan dolayı yetişemedik. Arefe gününe kaldı. Nasip kuzularım iyi olsundagünaydın kızlar...nasılsınız.
zambakkız geçmiş olsun..bebeğin cinsiyeti belli oldumu ayrıntılıya gircektin???
geçmiş olsun canım.mikrop almış bebeğin...hem ishal hem öksürük hırıltı Allah şifa versin...
buruya kurum sakinlerinden cahide özlem geldi,kk daki resmini gösterdim bak meşhur oldun seni herkes görüyor dedim,nasıl şaşırdı,sevindi,
muhasebede birine aşık gibi bişey,ertuğrul gördümü bunu diyor,sonra da ben sevmiyorum onu diyor..
mehlikacım dişin de etkisi var galiba bilemiyorum.gece de sık kalkıyor,uykusunu alamıyor kuzum,uykusunu alacak ki büyüyecek ama uyumuyor.maşallahı var hareketli de dolayısıyla kilo da alamıyor çok fazla.
oferta,ben fotoğrafla ilgileniyordum bi ara,fotoğrafın kompozisyonu vs. pek hoşuma gitti. dedim acaba nette dolaşan fotolardan biri mi yoksa sizin kendi fotonuz mu merak ettim de onun için sordum. Allah nazarlardan korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?