• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok okadar degil daha 19:30 moldovyadan çıkacak 22:00 ankara ucagı var ozaman bana esas heyecan basar gamyoncuiremsu

evet hele kapı çaldığında nasıl heyecanlanıcan biz evlendik evleneli 1 kere ayrıldık oda 6 günlüğüne fazla duramadım giderken bi ağla bi ağla ben yanımdaki kadın şaştı kaldı geri geliken otobüsten indim bi gördüm gene ağla ağla helak olmuştum

slm kızlar nasılsınız bizde biraz halsizlik var.arada fena oluyorum yatıyorum o yüzden.dogum yapanlar olmuş allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah.doktora gidenler maşallah bebişlerinize.

slm kızlar nasılsınız bizde biraz halsizlik var.arada fena oluyorum yatıyorum o yüzden.dogum yapanlar olmuş allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah.doktora gidenler maşallah bebişlerinize.

hoş geldin kansızlıktan olabilir canım dr gittinmi

herkeze merhaba yeni doğum yapanlar varmı varsa hayırlı olsun allah bebeklerinede uzun ömürler sağlıklı ömürler versin bebeklerini bağışlasın amin sizi çok özledim

iyi akşamlar kızlar
biz bugün doktora gittik kızımlan hem benim hem kızım için
sarılık 11 e çıkmış
17 olursa hastaneye alırız önemli olanilk 10 gün
10 günü atlatırsanız tehlike geçiyor dedi
pazartesi tekrar gideceğiz
bi de bıngıldağı erken kapanabilir takip edelim dedi
benim de rahmim temizlenmiş
çok iyi toparlıyorsun kendini normal olduğu için dedi
dikişlerim de tutmuş,
çok iyi dedi
artık baticonla temizlemene gerek yok suyla temizle ve her gün banyo yap dedi
bi de demez mi gez dolaş yürü bol bol
kansızlığım çok başım dönüyor bazen
kan hapına devam edeceğim

hoş geldin gecmiş olsun dr görüştünmü?
evet hele kapı çaldığında nasıl heyecanlanıcan biz evlendik evleneli 1 kere ayrıldık oda 6 günlüğüne fazla duramadım giderken bi ağla bi ağla ben yanımdaki kadın şaştı kaldı geri geliken otobüsten indim bi gördüm gene ağla ağla helak olmuştum
biz hep ayrıyız canım bee alışıyorsun dersem inanki yalan

iyi akşamlar kızlar
sarılık 11 e çıkmış
dikişlerim de tutmuş,
çok iyi dedi

bebişimize kıyamam ben ya canım çok gecmiş olsun ilac falan veriyormu bunun tedavisi neymişCADIARZU

hoş geldin kansızlıktan olabilir canım dr gittinmi

kanım normal çıkıyo.pekmeez falanda içiyorum .biraz yorulunca tansiyonum düşüyo ondan oluyo.nefes alamıyorum bide aslında alabiliyorumda aldıgım nefes bana yetmiyor.ben plastik bebe küveti aldım filede aldım ama çok gergin geldi bana.

iyi akşamlar kızlar
sarılık 11 e çıkmış
dikişlerim de tutmuş,
çok iyi dedi

geçmş olsun hoya.umarım düzelir sarılıgı.dr sezeryan diyo ama inş. bebiş yola girerde normal yaparım korkmaya başladım sezeryandan ben.aman allah hayırlısı neyse onu versin.nasip bu işler

bocuk
Canim hayirlisiyla dogsunlar da.Artik zamanlarini kendileri ayarladiklari gibi evin patronuda olacaklar hersey onlara göre ayarli olacak.Bazen iyi bazen kötü :))

Ben bi kac bisi almistim ama bu gün liste yaptim en acilleri basa yazdim digerlerinide ayirdim bebek dogsada arabasina koyar cikar alir gelirim diye biraktim.Kiyafet olarak cok cok bisi almayada gerek yok cünki cok hizli büyüyorlar.Hastane cikisi diye bisi yok burda zaten bende bi fanila bi ic pijama bide üstüne tulum koydum:Disari cikarkende astronotu giydirip pusetin icine.Nasil olsa hava kötü hastaneden cikip eve gelicez nereye gidicezki.Daha sampuan krem emzirme sütyeni vs gibi seyleri almadim ben.
Bebek doguncada yalniz mi kalacaksin evde ?

iyi akşamlar kızlar
sarılık 11 e çıkmış
dikişlerim de tutmuş,
çok iyi dedi

canım geçmiş olsun
ablamın kızında da doğduğunda sarılık vardı değerlerini hatırlamıyorum ama
hastaneye yatırmak felan istemişlerdi hatta. sürekli emzirmen gerekiyo
emdikce sarılığı geçiyo uyandırmak için burnunu çeker ayaklarını gidiklar cimciklerdim
ablam kıyamazdı yenede zor uyanırdı 2 saate bi emzir diyolardı ama biz daha sık yaptık
hem sütü arttı hem sarılığı daha hızlı geçti

inşalaah canım ben çok memnunum normal olduğu için..
mrhaba canım ..ben mart anneleri topigindeyim..arada sizlerin yazısmalarını takip edip heyecanınza ortak oluyorum..insallah bizimde 2 ayımız kaldı doguma..sormak istedigim normal dogum yapmıssın galiba önerirmisin??ve nası gecti dogum?_?tek korktugum kesik ve dikişler..hissediomusun o anda..

Hoya
Canim kansizligi ihmal etme hamileyken nasil önemliyse kan ilaci al devam et.Bebisin sariligida emzirdikce geciyor canim.

demet
Halsizlik cok normal son zamanlarda artik bol bol dinlen sende yorma kendini.

Back
X