2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Koyarım tabiki resmini hele bı gelsin yarin takiml.Hulacim bisey diycen sana benim Dr um boy ölçümü yapmıyor sadece kilo söylüyor cunku boyu ölçülme
z diyor senin ki nasıl böle yorum yaptı anlamadım başka bir Dr a da git bence kaçın haftadasinsen?

HULA
5.94 ile 6.1 bilmedigim icin soruyorum üzülecek kadar bir farkmi ?Burda boyunu söylemiyor doktor kiziyordum kadina ama hakliymis dedim simdi yoksa düsün dur omu dogru bumu dogru .Canim biz jinekolog degilizki hamileyiz.Düsündükce bisi bulamayiz üzülürüz sadece.Belki bizim degerlerde bi ileri bi geri cikiyor hic haberim yok söylemiyor cünki doktor.Cok cok bilmem gereken bisi olsa söylerdi.Sende 2 hafta sonraki kontrole kadar sakin ol bence insallah iyice beslenip yetisecek canim .Yada normaldirde ultrason öyle cikarmistir.

ya her şey olabilir. benim kuzenlerimin bacak boyu kısadır mesela, üst bedenleri daha uzundur kızların ikisinin de. ama cüce değiller yani.
ben böyle ağzından çıkanı duymayan doktorlara çok kızıyorum ya... nasıl bir düşüncesizlikki yani bu... doğumu yakın kadına böyle saçma sapan yorum yapılır mı yani..

nese123
Güzel günlerde kullanin odanizi.Sepet bende aldim dayanamayim 3 ay yatar tabii ben 6 ay yatirmaya niyetliyim bakalim nasil olacak ilk defa kullanacagim.

Canım 3 aydan sonra sigmazmis sepete :) bizim miniklerde sığmaz yani bide hareketli olurlar 3aydan sonra bakalim gorcez

Casmin
Masallah sana bu hizla bi avazda dogrursun insallah. Rica etsem bi bardak cayda bize yollasan.Esim deminden beri cay diye söyleniyor buraya laf yetistiricem diye adami duymazliktan geliyorum :))))

tatlım tam bebeğin boyu değil femur uzunluğu diz ile kalça arasındaki uzunluk her seferinde ölçülüyo dikkat et bak ultrasonlarına=)

32. haftada 5.86 ölçmüştü. ortalama değerde oluyo. birden noldu anladım zaten.o zaman 1800 gr dı şimdi 2 haftada 2450 gr olmuş. var bi tuhaflık ya hep aynı dam ölçüyo. gerçi bu sefer başka alettte ölçtü,

sen takılma bacım bu ölçene de ölçüm yaptığı alete de..
sen içgüdülerine güven.. meleğine hep pozitif enerji ver, üzme lütfen kuzunu...
birden bişey olmamıştır, yanlış ölçmüştür... olmayacak bişey değil yani.
o makineler insan yapısı, ölçenler de insan... hatasız kul olmaz.. yanlışlık olmuştur muhtemelen..
üzme kendini.. daha fazla hırpalama bebeğini de lütfen.

hadi sen, dediğim gibi.. git bi bardak ılık süt hazırla kendine, iç ve yat canım benim.

nese123
Benim sepet biraz büyük gibi geliyor gözüme bakalim bebek bi gelsin icine koyalim anlicaz hanyayi konyayi.Oglumdan kalan yatak var ama kurmadik bizim odaya büyük geliyor.Oglanda okula gidiyor uyandiririm yanina kursam karyolayi.Bebek 6 aylik olunca okul yaz tatiline giriyor o arada alisirlardi birbirlerine.

sağolun kızlar. 2 hft. sonra tekrar kontrolümüz var. bakalım nolcak.Allah'ım sen yardım et ....

Canim şimdi gördüm haftanı gercekten senin Dr nasl böle yorum yaptı anlamış değilim çünkü ilerleyen haftalarda bebeğin boyunu ölçmek mumkun deg sadece bacak boyunu 7ile çarpıp tahmin yapıyorlar ama benim Dr um onu da solemiyor

yalel, .bocuk.+, 59500, CASMıN, HULA, inschirah, jasmin77+, kadus, meltem, nese123
e kalabalıkmışız aslında.. herkes nerde?

şimdi doktorda kendince haklı çünkü bu tür durumları söylenmesi ve anneyi babayı bilinçlendirilmesi gerekiyor..ama emin olmak için seni bir kaç hafta üst üste alsaydı ultrasona takip etseydi öyle söyleseydi.....yani ne bilim sırf vücut farklılından dolayı böyleymiş gibi geldi bana...içini ferah tut....yada git herhangi bir hastanenein doktoruna bir muayene ol bakalım kendiliğinden bişey diyicekmi demesse masadan kalkmadan doktorun söyleddiğini söyle daha dikkatli baksın.....ondan sonra doktoruna karşıda ne diyeceğini bilirsin....ama şuda bir gerçek kadının dediği gibi bir durum olsa bilmek isterdim hemen kendimi herşeye hazırlamak için doğum öncesi....bak hamişlerin hisleri kuvvetli olur bence vücut yapısı emin ol...çünkü benim teyzemin torununa kafası büyük diye neler demediler..ama annemler eniştemi koca kafalı eniştem diye severler.....dedesi gibi koca kafalı bir çocuk oldu..yapısal bişey yani .beyin büyümesi vs..akli bişey değil......tiple alakalı doğdu.....şimdi görsen koca kafalı mafalı ama nasıl yakışıklı kızlar dört dönüyor peşinde=)lmaz:

Yalel
Gecende cay mevzusu olmustu gene ofertaydi galiba tüp bebek yaptim belki onun icin bana icme dedi doktor demisti.Bende hastanede bol cay oldugunu kisitlama olmadigini demistim sonra burda doktora sordum.Tedavide olup ilac kullananlar icin bazi bitki caylari bazi reaksiyonlar verebilyiromus o yüzden fazla icmeyin diyorlarmis.Yani ilac aliyorsundur cayida icince tansiyonun yükselebilir gib.i Bir ilacla bir tedavin yoksa bitki cayina bisey demiyoruz dedi. Burda ihlamur ve adacayi da icmiyorlar zaten en cok icilen bögürtlen ve familyasi kusburnu rezene caylari

iç canım, ama çok içme.
hangi ot çayı olursa olsun.. ıhlamur bile olsa... günde 1 fincandan fazla içmemek gerekiyormuş.. doktorum söyledi.

biliyom bebem bir bardaktan fazlada çay içemiyorum zaten ben nerden baksan 3 litre su içiciyim ehehehe saff suuu en güzeli ya..kanamıyorum...otlu çaylardan hiç hoşlanmam ıhlamur dışında iki gündür gazım oluyor diye birer bardak içip yatıyorum iyi geliyor..sabaha kadar rahatlatıyor beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…