ay canım benim yaaa üzme kendini ...sen 34,haftadasın bu ölçümler benim bildiğim 32. haftaya kadar bir değer kazanır....üstelik femur denilen yer bebeğin diz ile kalça arasındaki kemik uzunluğudur....eşinde yada sende bacak boyu kısa olan varmı hani her vücut tipi farklıdır ya...kiminin bedeni kısa bacak uzundur....kiminin beden uzun bacak kısa.öyle bir durum varsa yada yakın aile dayı amca vs..belkide onlaar benzicek .doktor hemen pat diye biraz erken konuşmuş gibi geldi bana ..üzme kendini....bir başka doktora daha gözüksen...
nese123
Güzel günlerde kullanin odanizi.Sepet bende aldim dayanamayim 3 ay yatar tabii ben 6 ay yatirmaya niyetliyim bakalim nasil olacak ilk defa kullanacagim.
Koyarım tabiki resmini hele bı gelsin yarin takiml.Hulacim bisey diycen sana benim Dr um boy ölçümü yapmıyor sadece kilo söylüyor cunku boyu ölçülme
z diyor senin ki nasıl böle yorum yaptı anlamadım başka bir Dr a da git bence kaçın haftadasinsen?
32. haftada 5.86 ölçmüştü. ortalama değerde oluyo. birden noldu anladım zaten.o zaman 1800 gr dı şimdi 2 haftada 2450 gr olmuş. var bi tuhaflık ya hep aynı dam ölçüyo. gerçi bu sefer başka alettte ölçtü,vay anasını, neler yapmışsın sen bugün.. yahu kendine acımadıysan, bebişine acısaydın ya casmincim... yorma bacım kendini... dinlen.
doğumdan sonra, enerjiye ihtiyacımız olacak şekercim.
çay içme bu arada - süt iç süt.... ne çayı o öyle :)
:)
e tamam, ağlaya ağlaya gözlerini çıkartmana gerek yokmuş gördüğün gibi...
haftanızda bi karışıklık olabilir. normal sınırlara çok yakın.. ufak tefek bir bebek olacak demektir bu. aynen Begüm gibi yani.. ve hatta bisürü kardeşi gibi...
hiç hırpalama kendini..
o doktorunun da adını versene sen bana bi.. yoluvericem saçını başını.. kendini bilmez şahıs.. töbe töbe yahu...
sensin o tombalak... kendine bakıyon mu len sen aynada :)
minik potuk gibiyim ben bu hafta... allam yarabbim - aynalardan soğudum.
yalel rezene bacım gazımı alır balki diye içmiyim mi?
1.5mm için üzülmeye değermi.hangi ultrason net ölçüyor mm'yi.elinle sen ölçsen ben ölçsem mm olarak yüzde yüz farklı ölçeriz öyle değil mibiz 34 .40 da 5.94 üz orada ^34+0-34+6 arsı alt sınır 6.1 yazmış.:sinifsinif:
32. haftada 5.86 ölçmüştü. ortalama değerde oluyo. birden noldu anladım zaten.o zaman 1800 gr dı şimdi 2 haftada 2450 gr olmuş. var bi tuhaflık ya hep aynı dam ölçüyo. gerçi bu sefer başka alettte ölçtü,
sağolun kızlar. 2 hft. sonra tekrar kontrolümüz var. bakalım nolcak.Allah'ım sen yardım et ....
ya her şey olabilir. benim kuzenlerimin bacak boyu kısadır mesela, üst bedenleri daha uzundur kızların ikisinin de. ama cüce değiller yani.
ben böyle ağzından çıkanı duymayan doktorlara çok kızıyorum ya... nasıl bir düşüncesizlikki yani bu... doğumu yakın kadına böyle saçma sapan yorum yapılır mı yani..
iç canım, ama çok içme.
hangi ot çayı olursa olsun.. ıhlamur bile olsa... günde 1 fincandan fazla içmemek gerekiyormuş.. doktorum söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?