sağolun kızlar. 2 hft. sonra tekrar kontrolümüz var. bakalım nolcak.Allah'ım sen yardım et ....
Ilk 3 ay icin laf kavgasi amacli yazmadim ben ya( O yazdiklarim ciddiydi. Sadece uyarmak icin yazdim benimde basimdan gectigi icin bu sefer ilk 3 ayi atlatana kadar neler yasadim Allah biliyor.kk ya bile girmedim 3 ay hic bi yazi okumadim.Daha ilerki asamalarida yazmayi düsündüm ama cok agir gelir arkadasa diye vazgectim.Yani fenaliktan diil samimi olarak bilgilendirmek amacli yazim.Kaldiki daha kucagima almadigim icin kalbimin bi yaninda ayni korku devam etmekte.Ne zaman doktor saglikli diyip kucagima verecek o zaman derin bi nefes alicam .Ilk 3 ayinda olup okuyanlarda moral bozmasinlar ama bilgilide olsunlar yani.
Hula
Dün gece esime dedim insallah eli ayagi saglikli dogar diye adam sinir oldu.Erkekler daha cok korkuyor sanirim düsünmek konusmak istemiyorlar böyle zamanlarda.Bende ona bikere dediysem icimden bin kez dua ediyorum.Bide benim yerimde olsa ne yapardi? Allah annelere ayri bi güc veriyor sanirim. Allahin izniyle su günleride gecirelim baska bisi istemiyorum. Bence sende moralini saglam tutmaya calis.Ben ulrasonla ilgili bisi duymadim ama burda son aylarda ultrasona almiyorlar elle alttan kontrol oluyor acaba bir sebebide bu kesinlik olmamasimi ? Ptesi doktordayim bi sorayim bakalim.Kadin dicek gene nerden buluyorsun bu sorulari :)
evet, ben de kızıyorum hakkatten.. felaket habercisi gibi olanlara deli oluyorum. anne olmamış biridir muhtemelen bu doktor.. nerden anlasınki bu duyguları.
bunu ben de duymuştum krizcim, hakkatten doğru mu acaba?
eğer öyleyse, hiç üzmeyelim kendimizi... uzamadı-kilo almadı diye..
Duydun mu Hula, rahatla-azıcık kendini dinlendir haydi..
krizalit
Ben unuttum orda ne kullandigimi mavikutumu yesilmi düsünüyorum simdi ama bak burda kullandigim bu adrestre sagdaki resimdeki Tr dede bunun aynisini kullaniyordum hic bi farki yok.Ama buna mavi kutumu yesil kutumu diyim bilemedim sen bi yorum yap,
Bepanthen - Für eine heile Welt
Ilk 3 ay icin laf kavgasi amacli yazmadim ben ya( O yazdiklarim ciddiydi. Sadece uyarmak icin yazdim benimde basimdan gectigi icin bu sefer ilk 3 ayi atlatana kadar neler yasadim Allah biliyor.kk ya bile girmedim 3 ay hic bi yazi okumadim.Daha ilerki asamalarida yazmayi düsündüm ama cok agir gelir arkadasa diye vazgectim.Yani fenaliktan diil samimi olarak bilgilendirmek amacli yazim.Kaldiki daha kucagima almadigim icin kalbimin bi yaninda ayni korku devam etmekte.Ne zaman doktor saglikli diyip kucagima verecek o zaman derin bi nefes alicam .Ilk 3 ayinda olup okuyanlarda moral bozmasinlar ama bilgilide olsunlar yani.
evet Allah ın izniyle sağlıklı bi kucağımıza alsak,tek isteğim o.o benim küçük meleğim bitanem Rabbim onu korusun...
Herkese iyi gecelerrrr nasılsiniz kizlarrrr uykum kaçtı bakım Kk da ne var nevyok dedi
bugün kızımın oda takımını aldık en sonunda yarın gelcek bide senet aldık odamıza koymak için sepet çok tatlı bisey 3 ay kadar sepette yatabilirmis
huhuuu kızlar nasılsınız benim fıstığım çıktı hastaneden saatte 1 emziryorum uyudu bi bakıyım doğuran varmı dedim ..
huhuuu kızlar nasılsınız benim fıstığım çıktı hastaneden saatte 1 emziryorum uyudu bi bakıyım doğuran varmı dedim ..
biz 34 .40 da 5.94 üz orada ^34+0-34+6 arsı alt sınır 6.1 yazmış.:sinifsinif:elbette öyle annesi... allahım hepsini melekleri ile sarmalasın.. tüm bebelerimiz için diyorum.. allahım önlerine hiç engel çıkartmasın, hep yüzleri gülsün, sağlıklı olsunlar, hep iyi olsunlar... hayat onları hiç üzmesin...
Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason Ölçüleri Değerleri Ölçümleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD
şuna bi baksana, senin elindeki ölçü nedir tam olarak? haftana göre bi bak bakalım...
bizim kızın da boyu kısa mesela, FL alt sınırın da altında... ama bunun için, doktorumuz hiç o tip bi yorum yapmadı bize, sadece ''gebelik haftamız kesin olmayabilir'' dedi.
dur sıkma kendini.. topla kafanı canım benim.
iyi geceleeerrrr.... bi görelim annesi.. koy fotoları, oda topiğinde bekliyoruz..
kızlar o kadar canım sıkkın ki ağlamaktan gözlerim kapandı. bugün kontrolümüz vardı. femur boyu 3 hafat geri çıktıç normalde hep bir haft. filan geriydi ama o önemsiz demişlerdi.şimdi hoca tek tek eşime bana boylarımızı sordu.2 haftadır uzamamış küçüğüm. bi çeşit cücelik olma ihtimal de olabilir dedi.ailesel de olabilir dedi.kafayı yiyeceğim.Allahım yardım et .
merhaba kızlar nasılsınız yeni gitti kayınvalidemler pc yi kapatmaya geldim çay içip azıcık dinlenicem pc başında eşim bir saat daha yatar hale gidicek ...o gitsin ben yatarım artık ....keyfim yok ya çok karın ağrım var gazım var...gaz bastırıncada nasıl bir kramp giriyor alt taraflara anlatamam....terde boşalıyor o esnada sırtımdan.....sanırsam içtiğim ilaçların yan etkisi filan.....doğurmasam bari tam bu hafta tüm işlerimi yoluna koyuyodum derken erkenden gelirse işe bak......hiçte sevmem yarım işi...=(neyse....işler bir yere kadar dinleniyorum bugünden beri ama hafta sonu zaten dinlenirim kızım evde iş miş yapamam anca günlük...akşamdan takıldı avizelerim çok güzel oldu....kayınvalidemlerde çok beğendi....balkondaki ıvır zıvırlarıda yoladım bugün hepsini hemde yatak odamın parçaları ordaydı komidinler filan kapaklı bir dolap molap vardı eşimin teyzesine verdim hepsini....demişti o kimseye verme bana ver diye...oh be zaten küçücük balkon sıkış tıkış yerini cifledim temizledim çıktım akşam.makinayıda kurdu eşim......başkada bişey yapmadım bugün.....işte akşam yemek memek çay faslı ama ben içicem şimdi hizmetten içemedim tam oturdum canım istemedi......şimdi keyif çayı alıyım....hepinizi öptüm....ha bu arada doğuran varmı başka=)
Yalelcim
Herhalde öyleyiz bende senin yazilarinda ayni seyi düsünüyorum.
biz 34 .40 da 5.94 üz orada ^34+0-34+6 arsı alt sınır 6.1 yazmış.:sinifsinif:
gecmişi okuyayım dedim yok yetişemiyecem
neler olmuş burda beeeeeee yürüyün tonbalaklar kim tutar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?