2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar. 2 hft. sonra tekrar kontrolümüz var. bakalım nolcak.Allah'ım sen yardım et ....

bizim de 10 gün sonra... hala kilo alma sorunumuz var, dolayısı ile, gelişme geriliği riskine karşı 4 ocakta yeniden bakıcaz kilomuza-boyumuza..
Sıkma canını Hula, kendini topla canım benim.
ben çok üzdüm kendimi.. hiç iyi etmedim, elime de bişey geçmedi haliyle..
her şey olacağı yere varacak. dualarımız bebelerimizle.. gerisi de boş. yapacak bişey yok.

ay meltem, senle ben çok aynı düşünce yapısındayız gibi hissediyorum, daha önce de söylemiş miydim? :)

evet Allah ın izniyle sağlıklı bi kucağımıza alsak,tek isteğim o.o benim küçük meleğim bitanem Rabbim onu korusun...

Herkese iyi gecelerrrr nasılsiniz kizlarrrr uykum kaçtı bakım Kk da ne var nevyok dedi
bugün kızımın oda takımını aldık en sonunda yarın gelcek bide senet aldık odamıza koymak için sepet çok tatlı bisey 3 ay kadar sepette yatabilirmis

evet canım, çünkü bebek doğum yoluna girmeye başladığı için kendini küçültüyormuş, hele en çok kafa ölçüsü farkeder, esnek bir yapı ve ilk kanala giren o olduğu için dedi, takmayacağız tabiiki, hepimiz sağlıkla alacağız kucaklarımıza vakvaklarımızı...sonra bu herifin ayağına göre ayakkabı bulamıyorum diye mzıldanacağız gün gelecek, hula boyuna göre pantolon bulamıyormuşsun mesela:)) olmayan şey değil valla.

anladım canım, mavi kutu. merhem/krem formülü o zaman bu...daha katı di mi meltem?

anladım meltemcim, kavga amaçlı yazdığını değil de öfkelenip yazdığını düşünmüştüm...bu arada kalbinin o korkulu yanı rahatlasın artık, sağlıkla gelecek inşallah yavrularımız, derin nefeslerini şimdiden almaya başla zira doğuma pek de birşey kalmadı

huhuuu kızlar nasılsınız benim fıstığım çıktı hastaneden saatte 1 emziryorum uyudu bi bakıyım doğuran varmı dedim ..

evet Allah ın izniyle sağlıklı bi kucağımıza alsak,tek isteğim o.o benim küçük meleğim bitanem Rabbim onu korusun...

elbette öyle annesi... allahım hepsini melekleri ile sarmalasın.. tüm bebelerimiz için diyorum.. allahım önlerine hiç engel çıkartmasın, hep yüzleri gülsün, sağlıklı olsunlar, hep iyi olsunlar... hayat onları hiç üzmesin...

Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason Ölçüleri Değerleri Ölçümleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD
şuna bi baksana, senin elindeki ölçü nedir tam olarak? haftana göre bi bak bakalım...

bizim kızın da boyu kısa mesela, FL alt sınırın da altında... ama bunun için, doktorumuz hiç o tip bi yorum yapmadı bize, sadece ''gebelik haftamız kesin olmayabilir'' dedi.
dur sıkma kendini.. topla kafanı canım benim.

iyi geceleeerrrr.... bi görelim annesi.. koy fotoları, oda topiğinde bekliyoruz..

merhaba kızlar nasılsınız yeni gitti kayınvalidemler pc yi kapatmaya geldim çay içip azıcık dinlenicem pc başında eşim bir saat daha yatar hale gidicek ...o gitsin ben yatarım artık ....keyfim yok ya çok karın ağrım var gazım var...gaz bastırıncada nasıl bir kramp giriyor alt taraflara anlatamam....terde boşalıyor o esnada sırtımdan.....sanırsam içtiğim ilaçların yan etkisi filan.....doğurmasam bari tam bu hafta tüm işlerimi yoluna koyuyodum derken erkenden gelirse işe bak......hiçte sevmem yarım işi...=(neyse....işler bir yere kadar dinleniyorum bugünden beri ama hafta sonu zaten dinlenirim kızım evde iş miş yapamam anca günlük...akşamdan takıldı avizelerim çok güzel oldu....kayınvalidemlerde çok beğendi....balkondaki ıvır zıvırlarıda yoladım bugün hepsini hemde yatak odamın parçaları ordaydı komidinler filan kapaklı bir dolap molap vardı eşimin teyzesine verdim hepsini....demişti o kimseye verme bana ver diye...oh be zaten küçücük balkon sıkış tıkış yerini cifledim temizledim çıktım akşam.makinayıda kurdu eşim......başkada bişey yapmadım bugün.....işte akşam yemek memek çay faslı ama ben içicem şimdi hizmetten içemedim tam oturdum canım istemedi......şimdi keyif çayı alıyım....hepinizi öptüm....ha bu arada doğuran varmı başka=)

huhuuu kızlar nasılsınız benim fıstığım çıktı hastaneden saatte 1 emziryorum uyudu bi bakıyım doğuran varmı dedim ..

oooo kıyamam ben o minik prensese... maşallah annesi, evinizdesiniz sonunda yani.. sağlıkla inşallah, evinizde hep birlikte olun...
nasılsınız? foto moto yok mu feyza?

Allah analı babalı büyütsün inşallah..d:Saruboceq:demek evdesiniz oh maaşallah.alkisalkisalkisDarısı bize inşallah..CADIARZUŞu an kızın durumu nasıl..:1rolleyes:Bide doğum ha hastane nasıl dı paylaşırmısın neler yaşadın?:asigim:
Ben ÇOOOOOK korkuyorumda....mafoldumben

biz 34 .40 da 5.94 üz orada ^34+0-34+6 arsı alt sınır 6.1 yazmış.:sinifsinif:

gecmişi okuyayım dedim yok yetişemiyecem
neler olmuş burda beeeeeee yürüyün tonbalaklar kim tutar sizi

krizalit
Evet canim daha kati kremi o yüzdende poposunu bembeyaz yapacak sekilde sürmemek gerekiyor parmak ucuyla az bisi alip yaydirip emmesini sagladinmi yeterli oluyor.Bembeyaz birakirsan popoyu birdahaki alt acmada cok is cikiyor basina :))))

Yok canim öfkeli diilim demek öyle gelmis yazim.

nese123
Güzel günlerde kullanin odanizi.Sepet bende aldim dayanamayim 3 ay yatar tabii ben 6 ay yatirmaya niyetliyim bakalim nasil olacak ilk defa kullanacagim.

ay canım benim yaaa üzme kendini ...sen 34,haftadasın bu ölçümler benim bildiğim 32. haftaya kadar bir değer kazanır....üstelik femur denilen yer bebeğin diz ile kalça arasındaki kemik uzunluğudur....eşinde yada sende bacak boyu kısa olan varmı hani her vücut tipi farklıdır ya...kiminin bedeni kısa bacak uzundur....kiminin beden uzun bacak kısa.öyle bir durum varsa yada yakın aile dayı amca vs..belkide onlaar benzicek .doktor hemen pat diye biraz erken konuşmuş gibi geldi bana ..üzme kendini....bir başka doktora daha gözüksen...

vay anasını, neler yapmışsın sen bugün.. yahu kendine acımadıysan, bebişine acısaydın ya casmincim... yorma bacım kendini... dinlen.
doğumdan sonra, enerjiye ihtiyacımız olacak şekercim.

çay içme bu arada - süt iç süt.... ne çayı o öyle :)

Yalelcim
Herhalde öyleyiz bende senin yazilarinda ayni seyi düsünüyorum.

:)

biz 34 .40 da 5.94 üz orada ^34+0-34+6 arsı alt sınır 6.1 yazmış.:sinifsinif:

e tamam, ağlaya ağlaya gözlerini çıkartmana gerek yokmuş gördüğün gibi...
haftanızda bi karışıklık olabilir. normal sınırlara çok yakın.. ufak tefek bir bebek olacak demektir bu. aynen Begüm gibi yani.. ve hatta bisürü kardeşi gibi...
hiç hırpalama kendini..
o doktorunun da adını versene sen bana bi.. yoluvericem saçını başını.. kendini bilmez şahıs.. töbe töbe yahu...

gecmişi okuyayım dedim yok yetişemiyecem
neler olmuş burda beeeeeee yürüyün tonbalaklar kim tutar sizi

sensin o tombalak... kendine bakıyon mu len sen aynada :)
minik potuk gibiyim ben bu hafta... allam yarabbim - aynalardan soğudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…