selam kızlr iyi pazarlar:))
canım hangi sigorta seninki
askitom peki giderken benim vizite kağıdı götürmem gereklimi ? ben eşimden değil kendim çalıştığım için ssk lıyım. ya da ben onu arayıp sorayım. bende hoyanın doğum hikayesini okudum Allahım hıçkıra hıçkıra ağladım duygusal bir yoğunluğa girdim ama hala ağlıyorum çok etkiledi beni anlatamam
Hoya
okurken başladım ağlamaya
çok duygulandım
senin yerinde olmak istedim:)
çok şanslısın gerçekten
hangi hastane veya doktorda doğurdun peki?
selam kızlar
doğuran varmı die bakim dedim
kankam doğurmuş :1shok:
analı babalı büyüsün kaan bebek
ohhh hante maşallah kolay gelsinherkese merhaba kızlar...
sonunda hastane cantamızı hazırladık, annem ve kayınvaldem geldı yoksa ben kendım yıne son dakkaya bırakcagım bu tembellıkle :) park yatagımızı kurduk nevresımlerı ütüledik guzelce gecırdık. herseyı hazır sukurler olsun.. kendısıde sagsalım gelse, öyle heveslendım ki yatagımıza bakarken bıle gözlerım doluyor. nasıl dayanacagım daha 2 hafta...:)))
selam kızlar
doğuran varmı die bakim dedim
kankam doğurmuş :1shok:
analı babalı büyüsün kaan bebek
Tesekkür ederim canim, Profilinden yapabilirsin, Ticker sitesi var orda yaziyor
Erkek olcak benimki ins.
Hayirli olsun, ayrintilari biliyor musun? simdi nasillarmis?
scedcedu canım semiha doğum yaptı ha kaanda geldi iyi sıra yavaştan bize geliyo allah analı babalı sağlıklı büyütsün darısı bizim başımıza işallah zamanında ama
SMHSMH :1shok:SENDEMİ DOĞURDUN ANNEM YAAA....:Saruboceq:RABBİM GÜZEL BİR ÖMÜR VERSİN OĞLUŞUNA.....CANIM YA SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN=)ŞenizSENİNLE ARAMIZ ÇOK YOKTU SANIRSAM BENDE HAFTAYI BEKLEYEMİCEM SIKIYOM DİŞİMİ AMA YOK ÇOK AŞAĞIDA SANCIM OLUYO BİRDE HALSİZLİĞİM VAR SANKİ TAŞ TAŞIMIŞ GİBİYİM..BAKALIM GEL 5 OCAK GEL=):hulya:
kızlar naber kım dogurdu yaa kacırdım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?