Merhabalar,
Hosbulduk
Ben suan 37. haftamdayım. Ocak 10 dan sonra beklıyoruz tabı daha once bı suprız yapmazsa :)
Buarda bu site bana biraz karısık geldi. Gelen cevapları bulmaktada zorlandım acıkcası. Direk bi grup ici yazısma var mı yoksa burdan m ıdevam edılıyor ? Buarada Meltem abla beni de kaydederse sevinirim:)
Kac kisi var grupta acaba ve ılk once kımın bebisi olacak gozukuyor ? :)
merhaba kızlar
askitom_85, hakoperi, Poseidon83, scedcedu, springy
merhaba hanımlar.. ben esasında şubat annesiyim fakat sizlere birşey sormak istiyorum.. bebeklerinizin kıyfetlerini nasıl yıkadınız, ne kullandınız? battaniyelerini vs bunun gibi şeyleri de yıkıyor muyuz? şimdiden teşekkür ederim hepimize hayırlı doğumlar..
1tanelerım
bebek kıyafetını omobaby deterjanve yumos babyyumusatıcı ıle
renklılerı 30derecede yıkadım
içerde kurutup utuledım
hastane cıkıslarındakı battanıyeler ınce oldugu ıcın onlarıda beraber yıkadım
1tane kalın battanıyemız var
onu daha yıkamadım
sormak ıstedıgın bısey varsa
buyur
elımden geldınce yardım ederım
merhaba hanımlar.. ben esasında şubat annesiyim fakat sizlere birşey sormak istiyorum.. bebeklerinizin kıyfetlerini nasıl yıkadınız, ne kullandınız? battaniyelerini vs bunun gibi şeyleri de yıkıyor muyuz? şimdiden teşekkür ederim hepimize hayırlı doğumlar..
supersin Askitom :)
Tesekkur ederim. Neyse sayende cozdum hemen :)
lady tempo kocaelının neresınde oturuyosun
doktorun kımm
canım körfezde oturuyorum,
acıbadem yıldız hanıma gidiyorum.
başka da alternatifim yok şuan için... :S
illaki normal istiyom dersem suni sancı ile doğurtacak gibi... keşke normal doğumu destekleyen gayretli bir doktorum olsaydı :S
sen bu bebeği normal yaparsın deseydi, sırtımı bir kere sıvazlasaydı çok cesaretlenirdim.
merhabalar bende körfeze yakın oturuyoum. yenikentteyim. gerçi ben daha yeni hamileyim ama öyle bakarken hemşerilerimi gördüm selam veriyim dedim
Lady Tempo, senin durumunda sezeryanlik bisey olmadigi halde doktor seni korkutarak sezeryan karari vermeni saglamaya calisiyor anladigim kadariyla.
Bak bizden Hoya da suni sanciyla dogurdu, veriyorlar epudrali hicbisey hissetmiyorsun. Eger cok korkuyorsan epudral estersin.
Böyle hastasini ortada bisey yokken korkutan doktorlara sinir oluyorum. Ben senin yerinde olsam o doktora da güvenmezdim hastasindan cok kendini düsünüyor
klava:
hoşgeldin canıma.s.Merhaba arkadaslar
Ben siteye yeni üye oldum. Bende sizler gibi ocak 2010 da bebisimi bekliyorum. Bu benim ilk bebegim olucak ve inanılmaz heyecanlıyım.buradan bende gruba katılmak ıstıyorum nasıl yapabilirim beni bu konuda kim aydınlatır yoksa bu sekılde mesaj yazarak eklenmıs olur muyum acaba?
İzmirde oturuyorum ve bı oglum olacak insallah :) Beni de aranıza alır mısınız? Paylasımlara katılmak ve hayatımı dgıstırecek bu guzel olayı benim gibi yasayacak olan kisilerle paylasmak istiyorum.
Tesekkurler,
Mesajlarınızı beklıyorum.
Sevgiler..
poseidon selam, mesajının altındaki hamilelik hafta gostergen cok hosmus. Nası lyapıyosun onu,galba senle hemen hemen aynı gunlerde dogurucaz:) Kız mı oglusun mu olucak? :)
kızlar semiha cuma günü doğum yapmış kaanımız da geldi hoşgeldi
lady tempo
ben gebzedeyım
korfez yakın aslında buraya
ben yuzyıl hastanesı ahmet beye gıdıyorum
ve coook ta memnunum
herzaman normal dogum taraftarı
hatta gecen bayanın bırı geldı
2ncıye hamıle
ılkını normal yapmış.bunu sezeryan ıstıyor
ahmet bey de kızdı.Dedıkı ılkını yapmıssın bunu da yapabılırsın.ben gorevımı yaopayımda.ama ılla normal dogur dıye senı zorlamam.aynen boyle dedı kadına.
ayrıca bıldıgım kadarıyla acıbadem guzel bır hastane ama cok pahalı.
allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?