2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam teyzoşlar.. nasılsınız?
biz gayet iyiyiz Begüm ile ikimiz.. hamdolsun, bi sıkıntımız yok, erkencilikten vazgeçti kuzum, mekanında mutlu olmayı öğrendi sonunda sanırım :)

Haftasonu malum, annem bizdeydi zaten 10 gündür.. haftasonu için babam, anneannem, kardeşim de geldiler. Dün gece geldiler, 1 saat evvel de gittiler işte... beraberdik velhasıl.
ben de hemen size geldim. özledik sizi teyzoşlar..

maşallah canım cok sevındım hadı bakalım az kaldı :))
ama azıcık daha sabretsın Begüm kızımız..

ayça denizillim tebrik ederim sizleri...
rylai sende sag salim kucagına alırsıun inş.bebişini...

herkes doguma gidiyor bizim ayriste hiç niyet yok gelmeye sanırım..ah ayris ahh..perşembe dr son dedi bakalım ne olcak...

valla hamişler, annişler... geçmişi tam tekmil okuyamadım açıkçası.. okuduğum kadarıyla her şey yolunda gibi göründü gözüme..
bi juli'de gaz sorunu var anladığım kadarıyla.. onun dışında her şey yolunda. o da çözülmüştür umarım, melisa'cık huzura kavuşmuştur..

selam.. senin ufaklık, hepimizin gündemi oldu esmer :) ne mutlu sana, kahraman senin oğlun aslında. yaşama çok sıkı tutundu maşallah, korkuttu bizleri de ama, sonunda evine bile gelmeyi başardı kuzucuk. Allaha hamdolsun, allahım bugünleri aratmasın burcu.
yaka iğnesi gibi... :) ne güzel işte.. hep koyun koyuna ana-oğul.. daha ne istiyorsun.. keyfini çıkartmaya bak bence. çok çabuk büyüyecekler, sonra kucağa gelmeyecekler.. öptürmeyecekler.. :)

selam öğretmenim.. naber..

hadi gözün aydın canım benim... kaydirigubbakcemile2

di mi ya.. ne anlar oncacık yavrucekler alışmaktan, nazdan, kapristen.. yavrular ancak temel ihtiyaçlarının farkındalar, onları gidermeye gayret ediyorlar. yardımcı olmamızı temenni ediyorlar, hepsi bu...

merhabalar hoşgeldin.

anaaaaa hayırlı olsunnnn
semiha da anniş oldu hee.. ay hayırlı olsun inşallah...
sana da allah kolaylık versin casmin.. benim için daha çok erken ama, bu akşam yürüyüş yaptık eşimle, yürüyüşüm epey bi değişmiş. yavaşlamışım, bi ağırlık oluşmuş sanırım. alla alla..

ay maşallah kaan bebeğe... sağlıkla analı babalı büyümek nasip olsun inşallah.

biz iyiyiz yalel sen nasılsın...

maşallah canım cok sevındım hadı bakalım az kaldı :))
ama azıcık daha sabretsın Begüm kızımız..

selam kızlar, iyi olmanıza sevindim. biz de iyiyiz, keyfimiz yerinde.
ama ayaklarım çok şişti benim nedense.. inek bilmiyor. uzatıyorum, kaldırıyorum.. yok inmedi bi türlü ya 2 gündür. ayak bileklerim kalınlaştı resmen, o bilekteki kemik var ya... et dolgulu hale geldi, kemik memik kalmadı görünürde :)
napsamki ben yahu bu ayak şişmesi için...

herkes doguma gidiyor bizim ayriste hiç niyet yok gelmeye sanırım..ah ayris ahh..perşembe dr son dedi bakalım ne olcak...

hehe kızım senin bu ayris çok zilli olucak, bak gör :)
nazlı niyazlı bi hatun olucak büyüyünce :)
aferin kuzuma benim, beklesin gününü.. bir gün fazla kalsa içerde, onun faydasına annesi.. akıllı kız, farkında durumun. sonuna kadar sömürüyor annesini :)

yalelcım sıslık son donemde normal cok uzme kendını drun ne dıyor bu duruma bol bol ayaklarını yukarıda tut baska da yapacak bırsey yok..

yalel tuzu azalt ayaklarını havaya kaldır dinlendir birde evin içi çok sıcaksa sa şişme olur.hamilelikte normal ama son zamanlarda artık druna danış yinede bu durumu degerlendirsin..
ayris işi biliyoda perşembeye kadar dogmazsa ben ne halt yicem suni sancıyla onu düşünüyom..

Slm kızlar... Ya biraz önce eşime kulübe bir bakayım doğum yapan var mı dedim. Eşim bence var dedi,ben de yoktur dedim ama o bildi. Ndk doğum yapmış demek,Allah analı babalı büyütsün eymen bebeği...

slm arkadşlar..doğum yapmış olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun ..yavaş yavaş doğum lar gerçekleşmeye başlamış ..allah hepimizin yardımcısı olsun.Bende sezeryan için gün belirledim dokorumla.5 ocak..inşallah gününden önce gelmez.Şu an ayaklarım davul gibi şiş.sizlerde ne var ne yok?

Ayça,denizeliklim,smhsmh hayırlı olsun kızlar. Allah analı babalı sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin bebeklerinize. Hepsine maşallahhh

aynen özge bende siteye girerken bakalım kim dogurdu diyerek bakıyırum:)kaydirigubbakcemile3

yalelcım sıslık son donemde normal cok uzme kendını drun ne dıyor bu duruma bol bol ayaklarını yukarıda tut baska da yapacak bırsey yok..

uzatıyorum, hatta yukarı doğru uzatıyorum ben de.. tuzu çok az kullanıyoruz zaten evde teee en başından beri. tansiyon falan yapmasın diye. nerdeyse sıfır tuzla pişiriyoruz, benim dışımda kim varsa tabağına tuz atıyor.
doktorumun henüz haberi yok, bugğn aramak istemedim. yarın arayacağım bakıyım..

ecrin, suni sancıya takılma. ben doktorumla konuştum sunş sancı meselesini.
suni sancı, sadece normal olarak başlaması gereken sancıyı, hormon vererek başlatmakmış. gerisi tamamen normal olarak sürüp gidiyormuş. yani nırmalde ne yaşayacaksan, sunide de onu yaşıyormuşsun.
ki zaten epidural ile, hiçbişey hissetmiyormuş doğuran kişi. korkma yani arkadaşım.

kızlar ndk derya bugun sezeryanla dogum yapmış.haberiniz olsun..eymen bebek hoşgeldin...

haha hayırlı olsun inşallah.. bir kuzucuk daha gelmiş topiğimize.. :)
allahım sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin ailesine... hep mutlu olsun inşallah..

merhaba.. bizde de şiş ayaklar var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…