selam teyzoşlar.. nasılsınız?
biz gayet iyiyiz Begüm ile ikimiz.. hamdolsun, bi sıkıntımız yok, erkencilikten vazgeçti kuzum, mekanında mutlu olmayı öğrendi sonunda sanırım :)
Haftasonu malum, annem bizdeydi zaten 10 gündür.. haftasonu için babam, anneannem, kardeşim de geldiler. Dün gece geldiler, 1 saat evvel de gittiler işte... beraberdik velhasıl.
ben de hemen size geldim. özledik sizi teyzoşlar..
selamlar annişler.... :lepi:
sizce ben 360 sayfa geçmiş okur muyum, bence okuyamam. akannehir
doğuranların hepsinin gözü aydın olsun. 16 kişi olmuş yaa.
bu küçük adamla uğraşmaktan başka hiiiçbir iş yapamıyorum.:bbo:
çarşamba akşamı taburcu olduk çapa yarı açık cezaevimizden. o günden beri benim çöp adam oğlum emiyor, yiyip içip mıçıyor ama uyumuyor.. yatağına yatarınca car car bağırıyor, koynuma alınca susuyor. 3 gündür altalta üstüste yaşıyoruz, yaka iğnesi gibi üstümde sabahtan akşama kadar.
şimdi ananeye sattımda geldim 2 dk.
herkes iyi değil mi, sorun yoktur umarım.
duyan duymayana söylesin o juli anasna biri iletsin. ne yaptı etti benden önce doğuramadı ama Melisa'sı kucağında benden önce evine döndü. :roflol:
haset kadın nolcek :dilcikar:
selam arkadaslar
gecmişi okuma luksum yok artık malum kısıtlı surem:))
alintilara ve son 1-2 sayfaya istinaden yaziyorum
esmeralda oyle oluyor bu bıdıklar yaka ignelerimiz bizim bunlar.ama sende huzur bulması ne guzel masallah...
hoya,bana doktorum demir verdi.gerci ben unutuyorum ama senin de su 6 hafta alman gerekebilir.ayrica ben de hic bsiey yapmıyorum yapmakta istemiyorum.hep uykuluyum(gerci bugun annem yok ben halletmeliyim yemegi.bakalım nasıl olacak
Kızlaaarrrr bebeğim sonunda döndüüüüü kaydirigubbakcemile2 dualarım kabul oldu,bebeğim de sözümü dinledi ve döndü. Artık bebeğimin gelişini bekleyeceğiz. Tabi haftaya yapılacak olan çatı muayenesinde ve sonrasında herşey normal giderse Allah izin verirse normal doğum yapacağımmmm:lepi:
Juliiii
Aman kizlar demeyin kucaga alisti ona alisti yoksimardi 3 yasa kadar bebek herseyi ihtiyactan yapiyor.Eger kucakta iyi geliyorsa sabaha kadar dolas canim ben oglanla öyle dolasiridim evde allaha sükür hic gaz icin damla filan kullanmadim aglamadida oglan.
Yapilacak ilk sey emzirmeden önce altini acicaksiniz biraz acik kalacak hafif sicak havlu ile de sarabilirsiniz göbüse biraz masaj yapin altini baglayin emzirin uyusun uyuyamiyorsa tarif ettigim gibi los az isikli odada dolasin biraz .Tüm dert 3 ay zaten sonrasinda bagirsaklar kuvvetleniyor aliskanlik filan olmaz korkmayin.Aliskanlik olsada ne güzel benim oglum hala tepemde bazen kiziyorum ama ondan büyük ask yok
Merhaba arkadaslar
Ben siteye yeni üye oldum. Bende sizler gibi ocak 2010 da bebisimi bekliyorum. Bu benim ilk bebegim olucak ve inanılmaz heyecanlıyım.buradan bende gruba katılmak ıstıyorum nasıl yapabilirim beni bu konuda kim aydınlatır yoksa bu sekılde mesaj yazarak eklenmıs olur muyum acaba?
İzmirde oturuyorum ve bı oglum olacak insallah :) Beni de aranıza alır mısınız? Paylasımlara katılmak ve hayatımı dgıstırecek bu guzel olayı benim gibi yasayacak olan kisilerle paylasmak istiyorum.
Tesekkurler,
Mesajlarınızı beklıyorum.
Sevgiler..
SMHSMH :1shok:SENDEMİ DOĞURDUN ANNEM YAAA....:Saruboceq:RABBİM GÜZEL BİR ÖMÜR VERSİN OĞLUŞUNA.....CANIM YA SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN=)ŞenizSENİNLE ARAMIZ ÇOK YOKTU SANIRSAM BENDE HAFTAYI BEKLEYEMİCEM SIKIYOM DİŞİMİ AMA YOK ÇOK AŞAĞIDA SANCIM OLUYO BİRDE HALSİZLİĞİM VAR SANKİ TAŞ TAŞIMIŞ GİBİYİM..BAKALIM GEL 5 OCAK GEL=):hulya:
semiha facebook'a yazmış bende ordan öğrendim size aynen kopyalıyorum
kızlar cuma sabaha karşı 4 te suyum geldi cuma 11 53 te kaan doğdu baya zor bir ameliyat geçirdim spinalim tutmadı ardından genel oldum ağrılar derken çok şükür şimdi, evimizdeyiz size haber vereyim dedim kaan bey 39. haftayı 29 aralığı bekleyemed iama dr a göre iyikide suyum gelmiş riskli durumlar bi ara anlatırım çok şükür evimizdeyiz
oğlum 3070 gr 48 cm
biz iyiyiz yalel sen nasılsın...
maşallah canım cok sevındım hadı bakalım az kaldı :))
ama azıcık daha sabretsın Begüm kızımız..
herkes doguma gidiyor bizim ayriste hiç niyet yok gelmeye sanırım..ah ayris ahh..perşembe dr son dedi bakalım ne olcak...
Allah evlatlarınıza sağlıklı uzun ömürler versin. hayırlı olsun
Darısı dileyenlerin başına... a.s.
Teşekkürler İdil'in annesi.. allah size de sağlık sıhhat versin, ailecek mutlu bahtiyar inşallah uzun ömürler nasip etsin.
yalelcım sıslık son donemde normal cok uzme kendını drun ne dıyor bu duruma bol bol ayaklarını yukarıda tut baska da yapacak bırsey yok..
yalel tuzu azalt ayaklarını havaya kaldır dinlendir birde evin içi çok sıcaksa sa şişme olur.hamilelikte normal ama son zamanlarda artık druna danış yinede bu durumu degerlendirsin..
ayris işi biliyoda perşembeye kadar dogmazsa ben ne halt yicem suni sancıyla onu düşünüyom..
kızlar ndk derya bugun sezeryanla dogum yapmış.haberiniz olsun..eymen bebek hoşgeldin...
slm arkadşlar..doğum yapmış olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun..yavaş yavaş doğum lar gerçekleşmeye başlamış ..allah hepimizin yardımcısı olsun.Bende sezeryan için gün belirledim dokorumla.5 ocak..inşallah gününden önce gelmez.Şu an ayaklarım davul gibi şiş.sizlerde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?