Allah yardımcın oılsun canımmeraba kızlar nasılsınız allah kısmet ederse yarın sabah doğuma gidicem dua edin olurmu :CüvCüv:
kızlarrrrrr
ben geldim
24,12,2009 perşembe saat 12:25 itibariyle kızımı kucağıma aldım
38+1 de spinal sezeryan oldum
çok rahat bi doğum oldu
şu an biraz ağrım var
ama bir iki güne geçer
kızım harika bişey
bakmaya doyamıyorum
darısı hepinizin başına
çok sık giremiyorum
hepinizi öpüyorum
kızlar ndk derya bugun sezeryanla dogum yapmış.haberiniz olsun..eymen bebek hoşgeldin...
Yalelcim bende de hafif bir şişlik var ayak bileklerimde ve ellerimde,druma söyledimm hergün tansiyonunu ölçeceksin ve sıfır tuzlu yiyeceksin dedi...
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar ben geldım
hiçmi bilen kullanan yok ya((
merhaba herkese, benim de doğum tarihim 27 ocak.. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden.. ben
kızlar yarın esımın dogumgunu
bebek gelır mı dersınız kontrolumuz var.
kayınvalıdeme kalsa aldırtmıstık yarın kesın sezeryanla..
ama ben sancı gelsın ıstıyorum sezeryan bile olsa(
beni de çok korkuttular nnormal doğumdan.. kadın doğum doktoru olan arkadaşlar sezeryanla doğum yaptı ve sezeryanı öneriyolar. benim ilk doğumum olcak ve ısrarla içimden hep normal doğum geiyor, öyle olmasını istiyorum... kafam allak bullak aslında bu konuda..etrafımdaki herkes başka bişey sölüyo..kızıma isim de bulamadım, siz buldunuzmuu
ayvalık ana kucakları zaten sallanmıyorki:)benim bildigim bendeki hem oto koltugu oluyor sallanmıyor sabit koltuk gibi işte...
kaydirigubbakcemile3selam seda, selam askitom... biz iyiyiz, siz nasılsınız?
Bakarsın yarın kendsi gelmek ister bebişin babannesini dinleyip kaydirigubbakcemile3 Ama gelse de artık bebişler 37. hafta itibariyle gelişimlerini tamamlamış bulunuyorlar,içeride kaldıkları sürede de kilo alımları devam ediyor. Hayırlısı olsun canım...
:uhm: sezeryanda olsa niye sancı istiyorsun canım öyle zor oluyor diyorlar hem normal doğum sancısı hem sezeryan acısı
beni de çok korkuttular nnormal doğumdan.. kadın doğum doktoru olan arkadaşlar sezeryanla doğum yaptı ve sezeryanı öneriyolar. benim ilk doğumum olcak ve ısrarla içimden hep normal doğum geiyor, öyle olmasını istiyorum... kafam allak bullak aslında bu konuda..etrafımdaki herkes başka bişey sölüyo..kızıma isim de bulamadım, siz buldunuzmuu
topik bu akşam bayagı kalabalık gibi.faceye girilmiyor bendemi sorun var kızlar..
:))olur mu olur kibele :)
belki babasına hediye vermek ister minnoşunuz..
sezeryan yaptırmayı düşünecek gibiysen, niye sancı bekleyeceksin sen? ben mi anlamadım ne demek istediğini acaba :)
bende hep normal istiyordum ama korku ayrı bişey kaydirigubbakcemile3 bütün doğum şekillerinden korkuyorum napıcam bilmiyorum :gitme:
SuEda koymaya karar verdikk
benim aldğımda ana kucağı şeklinde araba koltuda oluyor ama sallanıyor fisfisfis
kaydirigubbakcemile3
belkı de canım :)) hayırlısı hepımız ıcın cok sagol..yanı salı 38 bıtmıs olacak kısmetse ama benım kızım yerınden memnun 6 kılo cıkarız artık :roflol::roflol:
canımcım ben boyle garıp ınanclara sahıp bırıyım tabıı yarın drumuz ne dıyecek cok onemlı benım ıcın..
o karar verecek nıhayetınde..
zaten normal veya sezeryan bellı dgıl yarın catı muayenesı yapacak bakalım..
ama bu kadar buyuk bebege normal yaptırmaz dıyorum ben ben kırılmayayım dıye bakacak..
neyse bakalım yarın bellı olur!!
bu arada cıcı topıgındekı cıcılerınıze baktım az once gule gule kullanın cok guzeller canım..
hakkında hayırlısı olsun canım ama sezeryan düşünüyorsanda normal doğum sancısı istemen biraz tuhaf yani zor oluyormuş
kibele canım inşallah hayırlısı olur
normal olursa sen de normal yap canım kafaları bıngıldak sayesinde sorunsuz çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?