Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın doktor kontrolum var sezeryan günü alcam
ben dayanamam normal doguma
sancıdan degilde o cıkış anından korkuyorum ben
yarın doktor kontrolum var sezeryan günü alcam
ben dayanamam normal doguma
sancıdan degilde o cıkış anından korkuyorum ben
catı muayenesi yaptıran oldumu
ne zaman yapıyorlar acaba
Çıkış anı derken o anı görmekten mi korkuyorsun?
catı muayenesi yaptıran oldumu
ne zaman yapıyorlar acaba
e zaten epudral yapiyorlar, hissetmiyorsun bile cikis anini.
Doktoruna bir sor istersen, en gec 4 santim acilmadan sonra yapiyorlar epudrali hicbirsey hissetmiyorsun.
ya bizim burda doktorlar girmiyor doguma
ebeler giriyor onun içinde hiçbi iletişimde bulunmadıgım insanlara güvenemiyorum
sizlerin doktorları girecekmi normal olursa
Burda cati muayenesi yapmiyorlarmis.
Normal dogum yapicagim halde öyle bisey yapmadilar bana. Doguma kadar da doktor randevum yok artik yaparlarsa dogum sirasinda yaparlar heralde.
ya bizim burda doktorlar girmiyor doguma
ebeler giriyor onun içinde hiçbi iletişimde bulunmadıgım insanlara güvenemiyorum
sizlerin doktorları girecekmi normal olursa
Aslında burada da bazı drlar yapmıyormuş çatı muayenesini. Ablama ve görümceme diyorum,birinin 4 yaşında birinin 2 yaşında çocuğu,onlar öyle bişey de mi varmış diyorlar.
Burda cati muayenesi yapmiyorlarmis.
Normal dogum yapicagim halde öyle bisey yapmadilar bana. Doguma kadar da doktor randevum yok artik yaparlarsa dogum sirasinda yaparlar heralde.
Sezeryan icin bahane ariyor ya doktor ondan yapiyordur kaydirigubbakcemile3
yok yok baştan beri sezeryana hiç sıcak bakmıyor benim drum. Bebeğimin ters zamanlarında bile ben sezeryan istemiyorum diyordum,o da hemen dur bakalım kim dedi sezeryan diye son ana kadar normali bekleyeceğiz diyordu. O yüzden güveniyorum druma...