• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yarın doktor kontrolum var sezeryan günü alcam
ben dayanamam normal doguma
sancıdan degilde o cıkış anından korkuyorum ben

benim de bebeğim yeni döndüğü için yeni yeni zorlanmaya başladım. Çok dua etmiştim dönsün diye, şimdi keşke 1 hafta sonra dönseydi diyorum... Eşim de oğluna sesleniyor,annen böyle işte oğlum hiçbişeyden memnun olmaz diyor kaydirigubbakcemile3 Sağlıkla dünyaya getirseydim oğlumu :Saruboceq:

yarın doktor kontrolum var sezeryan günü alcam
ben dayanamam normal doguma
sancıdan degilde o cıkış anından korkuyorum ben

e zaten epudral yapiyorlar, hissetmiyorsun bile cikis anini.

Doktoruna bir sor istersen, en gec 4 santim acilmadan sonra yapiyorlar epudrali hicbirsey hissetmiyorsun.

Günaydın annişlerim ve bebişleri....kaydirigubbakcemile3..Artık herkesin ortak şikayetleri artmaya başladı...:bbo:..Ben de aynı sorunları yaşıyorum..Geceleri saat 3, 4 oldu mu bende ne uyku kalıyor ne bişey...kafamçokkarıştı...tekrar uyuyayım diyene kadar bildiğim tüm duaları okuyorum...:Saruboceq:...Bir de belim özellikle de sağ tarafı yürürken ağrıyor...Sanırım son bir ayda fazla kilo almamın sonucu olsa gerek..çünkü daha önce bu kadar hissetmiyordum...Ayrıca oturur vaziyetten ayağa kalkmaya çalışırken de sanki belimin sağ tarafına bıçak sokuyorlar gibi oluyor...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-...Az kaldı...Allah hepimizin yardımcısı olsun...:ecrin_bebek:.

e zaten epudral yapiyorlar, hissetmiyorsun bile cikis anini.

Doktoruna bir sor istersen, en gec 4 santim acilmadan sonra yapiyorlar epudrali hicbirsey hissetmiyorsun.

ya bizim burda doktorlar girmiyor doguma
ebeler giriyor onun içinde hiçbi iletişimde bulunmadıgım insanlara güvenemiyorum
sizlerin doktorları girecekmi normal olursa

Burda cati muayenesi yapmiyorlarmis.

Normal dogum yapicagim halde öyle bisey yapmadilar bana. Doguma kadar da doktor randevum yok artik yaparlarsa dogum sirasinda yaparlar heralde.

Aslında burada da bazı drlar yapmıyormuş çatı muayenesini. Ablama ve görümceme diyorum,birinin 4 yaşında birinin 2 yaşında çocuğu,onlar öyle bişey de mi varmış diyorlar.

ya bizim burda doktorlar girmiyor doguma
ebeler giriyor onun içinde hiçbi iletişimde bulunmadıgım insanlara güvenemiyorum
sizlerin doktorları girecekmi normal olursa

Canim benim zaten normal doguma doktorun girmesi sart digilki, normal dogum doktorluk bir durum digil.

Ama bir aksilik olursa hemen cagiriyorlar doktoru

Burda da ebeler giricek doguma ben de hic tanimiyorum dogumumu yaptiracak olan ebeleri.

Üstelik her kontrolümde baska doktor bakiyor bana. Bu yüzden icim daha rahat.

Sürekli bir doktorun bakmasina güvenemezdim, farkli doktorlar birbirlerinin farkedemedigi seyleri farkedebilir.

Aslında burada da bazı drlar yapmıyormuş çatı muayenesini. Ablama ve görümceme diyorum,birinin 4 yaşında birinin 2 yaşında çocuğu,onlar öyle bişey de mi varmış diyorlar.

Sezeryan icin bahane ariyor ya doktor ondan yapiyordur kaydirigubbakcemile3

Burda cati muayenesi yapmiyorlarmis.

Normal dogum yapicagim halde öyle bisey yapmadilar bana. Doguma kadar da doktor randevum yok artik yaparlarsa dogum sirasinda yaparlar heralde.

yurtdışında insanın kafasına sezeryanı filan sokan yokki
bilinçli insanlar.ya doguracaksın ya doguracaksın
bizim kadar ultrasona bile girmemişsindir
normal adı üstünde ama bizi burda doktorlar teşvik ediyor sezeryana
doktorda senden yana olmayınca kendi başıma yapamam diye vazgeciyorsun

Sezeryan icin bahane ariyor ya doktor ondan yapiyordur kaydirigubbakcemile3

yok yok baştan beri sezeryana hiç sıcak bakmıyor benim drum. Bebeğimin ters zamanlarında bile ben sezeryan istemiyorum diyordum,o da hemen dur bakalım kim dedi sezeryan diye son ana kadar normali bekleyeceğiz diyordu. O yüzden güveniyorum druma...

dün belimden acayip agrılar giriyordu
sancımı acaba dedim
hastaneyi aradım şmidi acil bi durum olursa gelem nöbetci doktorunuz varmı dedim
yok dedi,ama acil bişey olursa ücret karşılıgı doktorunuzu cagırabiliriz dedi
o anda oturup bide pazarlık edicegz galiba

Haklisin loreean85

gecen gün hastanin hazirladigi bir katalogu okudum, icinde hastanin istegine bagli sezeryan yoktur, hastanin korkusuna bagli sezeryan vardir yazmisler. Bu ifade cok hosuma gitti.

Bizim doktorlar da biliyor hastayi korkutursam kendi kendine sezeryan ister diye düsünüyor, basliyor senin catinin darligindan bebegin kafasinin büyüklügünden, aman tersmis aman kilosu fazlaymis..... Daha bissürü bahane var...

Orda 4 kilo bebegi olan korkuyor, sezeryana mecbur birakiliyor. gecen gün sordum doktora 4 kilo olursa bebegim sezeryana zorunda kalirmiyim dedim. Adam bana güldü, 4 cok normal bir kilo endise etmeyin dedi.

Dedigin gibi türk doktorlari kokutuyorlar insani.

yok yok baştan beri sezeryana hiç sıcak bakmıyor benim drum. Bebeğimin ters zamanlarında bile ben sezeryan istemiyorum diyordum,o da hemen dur bakalım kim dedi sezeryan diye son ana kadar normali bekleyeceğiz diyordu. O yüzden güveniyorum druma...

benimki hiçişey demiyor ama
muayeneye giriyorum ilk sordugu normalmi sezeryanmi istiyorsun oluyor
uyuz adam:mymeka:

Back
X