• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız benım hıç elim kolum kalkmıyor napacam bu tembellikle bilmiyorum valla:(

ayy herkes kocasıyla kusuyo bende kustıum hemde en uzuzn kusluk 4 gün konusmadım cama gunu dra gıderken barıstık neysekı

meltem , krizalit kontrollerin iyi geçmesine sevindim :))
bugün bana da sıkıcı geliyor, hava karanlık ,temizlikçi kadın bulamıyorum,eşim de doğumda izin yokmuş yıllık izinden kullanayım mı 1 hafta falan dedi,iyice sıkıldım..içini karartan arkadaşlar,azıcık sıkılmaya hakkımız var ama çok da abartmayalım :)) ince ince düşünecek olursak takılacak şey bol,en başta ne olacak bu memleketin hali diye kopuyorum ben :sinifsinif:

ecrın cnm sabırsızlanma ya
bırak bebiş annesının karnında bıraz daha kılo alsın
sen benden 1 gun oncesın
ben hep dıyorum zamanında gelsınn
buyusun oglum

ecrın bu anakucağı bı acaıp koltuk gıbı:)
kendın sallayınca hafıf sallanıyoda sankı yenıdoğan dımdık nasıl duracak anlamadım ama yenıdoğan için uygun 0+ yazıyo 6 aya kadar demekkı duruyo...

bırde bısey sorcam bız araç koltuğu almadık eşimin kızkardesi verecek 2 yıl once kendı oğlunu bıkez koymuslar kıyametı koparmıs dahada eve çıkarmışlar hiç kullanmamışlar sıfır yanı omu alıcaz peki araç koltukları yrnı doğduğunda falan lkullanılıyomu ben hıç arastırmadımda almıycaz dıye

selam kızlar kaç gündür giriyorum okuyorum ama ben girdiğimde kimsecikler olmyo

herkeste bir bunalım durumu mevcut sanırım
hem yaşadığımız hormonal değişklikler hemde havanın etkişsi sanırım
bazen eşimin nefes almasına bile takılıyorum
oda sesini çıkrmıyo ama bu sessizlikte pek hayra alamet değil gibi

dışarıda anormal bir fırtına çıktı inanılmaz bi anda döndü hava
offf bizde mercana şarkhana gidicektik bişiler bakıcaktık
zaten zar zor ikna ettim kocişi bi fırtınamız eksikti valla ya
alıcaklarımı alıyımda artık oturayım totoşumun üzerine
:))

ecrin ve aşkıtom siz aynı günlerde doğuracaksınız heralde arkanızdanda bız takıp ederız artık:)

ecrın sevcan fatma zehra womach ayvalık
hepınıze gunaydınnn

ayy kusmeyın kocalarla yaaa
sımdı sızın keyıf yapma zamanınız
ben ole yapıyorum valla
son gunlerın tadını cıkarıyorum

benim normal dogum guya bakalım.drum perşemebe son gun dedi onedenle kendi gelsin istiyorum artık ya sezeryan yaparsa diye korkuyorum.kilosu falan herşeyi normal artık içerde durmasınn bi manası yokkki:))
ayvalık anakucagının altını battaniye ile destekliceksin yatar gibi ayarlıcan bebegi yoksa oturur gibi duruyor normalde.oto koltugunu hiç bilemicem..

ne güzel yagmur yagıyor şuannnnn...
anne olmak otur sende topişin üstüne benim yegenim hep topiş diyoduda:)))

ecrın sevcan fatma zehra womach ayvalık
hepınıze gunaydınnn

ayy kusmeyın kocalarla yaaa
sımdı sızın keyıf yapma zamanınız
ben ole yapıyorum valla
son gunlerın tadını cıkarıyorum

günaydın canım a.s.
napayım oda sınır etmesın gıcık gıcık konusuyo
gelme doğuma falan dedım zaten toplantısı var oda sanamı sorucam kızımın doğumunu gormeyı dedı banaa:(((
neyse ben pek kın tuıtmam affettım cuma gunu-tatlicadiarzu-

Back
X