• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrın sevcan fatma zehra womach ayvalık
hepınıze gunaydınnn

ayy kusmeyın kocalarla yaaa
sımdı sızın keyıf yapma zamanınız
ben ole yapıyorum valla
son gunlerın tadını cıkarıyorum

ayyy yok askıtom ben kocama küsermiyim elim ayagım o benım dün izin gününde evimi sildi süpürdü pazarımı yaptı,valla işe saat 10 da gitmesine ragmen kalkıp kahvaltı hazırlamıyorum ona bıle sesını cıkarmıyo yat sen boşver kahvaltıyı dıyo allah razı olsun yerim ben onu.Şeniz

womarch bende hafta sonu olur diyordum ama olmadı.dun birüsürü misafirim vardı yemek vs hazırladım hiç oturmadım belki dogar diye tık ypk anam ne yüzsüz çıktı benim kız:))kök söktürcek sanırım bana bu..

ecrın
problemde o zaten destekleyemezsın cunku yatar olmuyo:)))
ama 0 yaş anakucağı dıye gecıyo amaaan neyse oyuncakları tıtresımı guzel ona bakar belkı prensesım

kızlar burda o kadar hava soguk kı
kocısle gezme planımız vardı yattı tabııı
zaten dun sokaktaydım bayagı gezdım
arkadaslarım kızdı sokakta doguracan dıye
napım evde durmak daral gelıyo
ama napar eder bugun pazar var
en azından oraya gıderım

ayyy yok askıtom ben kocama küsermiyim elim ayagım o benım dün izin gününde evimi sildi süpürdü pazarımı yaptı,valla işe saat 10 da gitmesine ragmen kalkıp kahvaltı hazırlamıyorum ona bıle sesını cıkarmıyo yat sen boşver kahvaltıyı dıyo allah razı olsun yerim ben onu.Şeniz

valla bende hıç kahvaltı hazırlamıyorum ne zamandııır banada yat dıyokaydirigubbakcemile2

fatmazehra aynen
valla elım ayagım
baska kımse yok yanımda
dogumada kımse gelmeyecek
aksmdan aksama annem iş cıkısı gelcek o kadar
o yuzden fazla bunaltmıyorum kocacıgımı

womarch bende hafta sonu olur diyordum ama olmadı.dun birüsürü misafirim vardı yemek vs hazırladım hiç oturmadım belki dogar diye tık ypk anam ne yüzsüz çıktı benim kız:))kök söktürcek sanırım bana bu..

ecrin vallahi maşallah sana ne misafiri agırlıyon şu son günlerinde valla akşam bende misafirlikteydim kalkıp bi bardak çay bile doldurmadım hep bana hizmet ettiler valla agırlaştım iyice ben oturunca kalkamıyorum miasfir filanda kabul etmiyom ben artık valla geçen gün eşimin bir akrabası size gelecegiz demiş hayır dedim valla hiç hizmet edecek halim yok.. 1 yıldır durmuş durmuş son ayımda misfirlige gelecekmiş oldu canım...:umursamaz:

günaydın hanımlaaarrrr
nasılsınız bakem bugün? küçük kuzularımız nasıllar?
hamişler, bebişler, annişler.. herkes iyi olsunnnn -- amiinnn

ıyı geceler yalel
kızını verıonmu
cevapla öle gıtt

hehehe görmemişim ben bu mesajını aşkitom, şimdi gördüm.. çok güldüm :)
babamızla konuşalım, biz biraz düşünelim... cevap veririz nasipse :)

merhaba arkadaşlar.
bugün sınava girdim hayatımın en berbat sınavıydı, bildiğim soruları bile silip yanlış şıkkı işaretlemişim, leyla gibiydim, küçük sıpamda sınav sırasında bir türlü rahat vermedi...boşu boşuna çalışmışım yani...hoş değil.

ne sınavı krizcim, senin sınavlık halin mi var bacım? deli misin nesin sen beya :))
o minnacık kuzuyu daha şimdiden strese sokmaya nasıl için el verdi ? :)
şaka bi tarafa, boşver.. olacağı yere varır her şey.

kızlar yürüyüş yapıyor musunuz

ben yürüyorum. sağolsun eşimin zorlamalarıyla, ite kaka yürüyorum hemen hemen her akşam.. bazen biraz daha hızlıca yürüyebiliyorum, ama şu son 1 haftadır hepten kaplumbağa gibi yürümeye başladım. doktorum zorla yürümemi söyledi, şekerime iyi geliyormuş.

yarın doktor kontrolum var sezeryan günü alcam
ben dayanamam normal doguma
sancıdan degilde o cıkış anından korkuyorum ben

korkma. kim ne anlatırsa anlatsın loreena.. kendi bilmez kadınlar ağızlarından çıkanı duymuyorlar. kahramanlık hikayesine çeviriyorlar meseleyi, olmamış şeyleri de olmuş gibi senaryolaştırıp anlatabiliyor kendini bilmez kadınlar..
yüzyıllardır kadınlar doğuruyorlar.. çok zor olsaydı kaynanam 8 tane doğurmazdı bence.

kızlar sizin psikolojiniz nasıl benim pek iyi değil ya

benim de pek iyi değil açıkçası...

Merhaba fistiklar
Doktordan geldik daha dogurmazmisim :)) Mantarim cok cok azmis ama genede ilac verdi bebis dogdugunda agzinda biraz problem olacak ama onunda ilaci var sorun etme dedi doktor.1 kilo vermisim oglumdada son ay kilo vermistim.Ultrasona almadi kesin olmuyomus sonuclar bide ihtiyac yokmus iyi napim doktor olan o kafa yormayacagim.Alttan bakti bebek durmasi gereken yerde duruyor cok iyi 11 ocakta gel haftaya gelmene gerek yok dedi nst de iyi cikti.Bende bu moralle evi bi temizleyeyim bu gün .Daha zamanimiz var nasil olsa alisverisi bidahaki haftaya biraktim.

Rylai ne yapti acaba oda almistir bu saatlerde bebisini kucagina.

selam meltemcim, nasılsın demiyorum süpersin maşallah.. aman aman her şeyin yolunda olmasına sevindim.
aman evi temizleme derdine kendini yorma durduk yere şimdi.. bırak her şey olduğu gibi kalsın, ben öyle yaptım son 10 gündür. ben ve bebeğim önemliyiz, evin pisliği de umrumda değil açıkçası.. sen de hırpalama bünyeni de bebeğini de..

Rylai doğuma mı gitmişti?

doğuran arkadaşlar hepinizin gözü aydın allah analı babalı sağlıklı büyütsün

doğuran mı var benim bilmediğim?

ya bi dur be mübarek kadın, acele etme.. 1 gün fazla kalsa karnında bebeğin, onun menfaatidir.
bak bana, ben gözünün içine bakıyorum.. aman 1 gün daha otursun, çıkmasın diye.. kıpırdamıyorum.. uzattım ayaklarımı yatıyorum-oturuyorum kaç haftalardır...
sen ne aceleci hatunsun öyle beya.. kızının vardır bi bildiği, o vaktini bekliyor annesi.. keyfi yerinde yavruşun, bozma hemencecik... bırak son günlerinin tadını çıkartsın ayris hanım :)

yalel gunaydın
hosgeldın
kocaya kahvaltı hazırlatacam
onun planını yapıyorumm

günaydın canım..
benim annem bizde, o kalkıp hazırlıyor sabahları.. öğlen-akşam.. gün içinde.. her şeyi o yapıyor valla... napıyım :(

Sevcanimmmm valla yazdım okusana canimmmm benimmm bir önceki sayfaya bak seker hem kızımın ütülerini yapiyom hemde Kk ya bakıyorum canummm

neyse kızlar ben cıkıyorum
beraber hazırlayacaz kahvaltıyı
neyse buda bıseydır
kendınıze ıyı bakın
hepınızı optumm

fatmacım benimde yurtdışından geldi halam falan gidecek göremedi beni onlar geldi ailem falan.zorlanmadım çok ya.ama makinayı nasıl boşaltıcam onu düşünüyorum şimdi gözümde büyüyor bütün takımı:))
benim akıllı kocam lale dikmiş saksılara camın önüne koymuş yagmur yagınca mermer cam hep çamur olmuş saksılar batırmış onlarıda sileyim bari ufff başıma iş açtı bu herif:))

fatmacım benimde yurtdışından geldi halam falan gidecek göremedi beni onlar geldi ailem falan.zorlanmadım çok ya.ama makinayı nasıl boşaltıcam onu düşünüyorum şimdi gözümde büyüyor bütün takımı:))
benim akıllı kocam lale dikmiş saksılara camın önüne koymuş yagmur yagınca mermer cam hep çamur olmuş saksılar batırmış onlarıda sileyim bari ufff başıma iş açtı bu herif:))

ya bu kocalar da ne yapsalar yaranamıyorlar valla.
adamcık sen dışarı bakınca renkli şeyler göresin istemiştir.. düşünememiştir yağmur çamur :)

branş rehberlik, okulum aksine rahat...ama ilköğretim istemiyorum artık 10 yıldır sıkıldım, liseye geçeyim diyorum e malum artık düz lise kalmadı ist.te neredeyse, normal atamalarda isetesem bile mecburen anadolu lisesi sınavlarına girmek gerekecek...senin branşın?

hayırlısı olsun canım, cok guzelkeyıflı bır bransın varmş, ilkögretım zor oldugunusöyluyor bizim okuldan ögretmen arkadaslarda girdiler sınava, allah hepinizin gönlune göre versın inş. :CüvCüv:hihoyyyt:1hug:ben sınıf ögretmenym bıcırıklarla ugrasıyorum, gercı ızne ayrıldım şimdiden özledım onlar...ı

nese görmedim pardon
demek bebişinin eşyalarını ütülüyosun
beşik aldınız mı bakim
sen sezeryan olcan gibime geliyo

bende şimdilik sadece beyaz cicişlerini yıkadım ütüledim
daha renkliler var
çantamı da hazırlamadım daha
çok mu püsürüm ne-tatlicadiarzu-

Back
X