2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi iyi masallah cok sevindim.ben sorulara bakmadim bile.bizim bolum sorulari cok kolaydi ama eğitim ve inkilapta bilmedigim cok sey vardi(neyse zaten bizi etkilemiyecekmiş:)))
sana yeni okulunda mutluluklar canim...trafige girmemen buyuk sans.ogluna daha cok vak,t ayirip stresede girmezsin

juliiii
Bittim kizina ya Allah nazarlardan korusun sasi oldum sasi kizina bakmaktan.

Kizlar burda insanlar cok temizlik delisi degiller yani her gün banyo yapmazlar .Hatta havlu reyonunda silinme havlulari satilir ele gecirilen lavobo yaninda o asili durur.Koltuk alti silmek icin filan.Ben bi türlü anlayamamisimdir bunlari.Yani silinene kadar bi dus al cik nolurki.Ben bademcik ameliyatindan sonra 2 kez agir kanamadan hastaneye geri dönmüstüm doktor 15 gün banyo yasak demisti sonunda.Bende mümkün degil diyince seni psikologa yazayimmi bi probleminmi var neden banyo yapmak istiyorsun diye ciddi ciddi sormustu adam.Ne bilim ya bildim bileli hergün dus aliriz yani.Hele calisirken sabah dus alir öyle giyinir giderdim normal bisi psikolojiyle ne alakasi var.ya insan dus almazsa parfümü bile igrenc oluyor. Neyse onlar bildigini yapsin ama bebekleri her gün yikiyorlar kizlar burda.Hastenede 4 gece 5 gün kaldim oglumu her gün yikayip yeni giysi giydirip getirdiler yanima.Evede ebe gelince nasil yikamam gerektigini gösterdi her gün yikamam gerektigini söyledi.

Ögretmenim uyku tulumu cok rahattir ya üstü acildi derdi olmuyor. Büyüdükce büyük boyunu alabilirsin 2,5 yasina kadar oglani tulumda yatirdim sonra alistigi icin gece üstünü acmadan yorgana sarilip yatmaya alisti.Bu sefer ekstradan kundakta yapacagim.Kollarini sallamadan uyusun.

Krizalit
Tekrar tebrikler basarilar yeni isyerinde bebek ne kadar olunca ise baslicaksin?

canim rica ederim:))
ayrica merak etme gayet guzel de yapacaksin ev işlerini.hem cokta yorma kendini tadiini cıkart evinin

rapunzel
Zamanla derdin varsa su mutfak saatleri var ya onu kullan. Yapacagin isi tahmini 15 dakika ise 15 dakikaya kur cin ettigi zaman bitmemisse bidahakine insan daha hizli oluyor :))))))

rapunzel
Zamanla derdin varsa su mutfak saatleri var ya onu kullan. Yapacagin isi tahmini 15 dakika ise 15 dakikaya kur cin ettigi zaman bitmemisse bidahakine insan daha hizli oluyor :))))))

Sağol meltem :)
hani bazı kadınlar derler ya "benim işim hiç bitmiyor" aynı bende onlardanım ne yazıkki birde günler kısa hemencecik akşam oluyor (((((((((((

şimdi mutfağa geçicem akşam yemeğini yapayım dediğinden yapıcam ama süre tutcam kendime :)))))))

yaaa bir türlü yazamıyorum kızlar sadece okuyabiliyprum yarum yumalak:)) bebek olunca bölee oluyor kızlarr

rapunzel
Canim ben hayatimda yemek yapmaya mutfaga girdigimde yasim 35 di öyle zor olmustuki.Hele oglum dogdugunda salonda otururdum oglani emzirdikten sonra mutfak kapisi benden km ce uzakmis gibi gelirdi gözüme aksam yemegi hazirlayacagim zaman :))))) Esim bi sefer bebek olmasa evi terkederdim demisti ama o lafi ona yedirdim :)))))))))) Simdi sunu yapsana bunu yapsana der yada baskalarina esim sunu cok güzel yapar diye övünür. Olur canim zamanla olur. Bende mutfak yetenegi yemek sevgisi yok ama esimle inatlasma oldugu icin becerdim sende kendine uygun bi motivlasyon bulirsan daha kolay olur

ay buralara takılmayalı nekadar olmuş özlemişim.nasılsınız kızlar doğan bebkler yada doğacak bebekler nasıl..kızlar ya ben oğlumun bağımlısı oldum 25 günde onsuz 10 dk yapamıyorum..acil işim olduğunda dışarı çıkmam gerektiğinde nası bırakıcam diye kara kara düşünüyorum..geçen hafta doktora gittik eşimle bebeği evde anneme bıraktık 2 saatlik yolu 45 dk da gittik geldik bu süre içinde doktorada muayene olduk..allahtan kaza falan yapmadık..bu duyguyu nasıl aşıcam bilmiyorum sürekliya ağlarsa ya durmazsa kötü bişey olursa ben yokken kafamda hep bu sorular

selaaaamlar anca okudum geldim

terleme bendede anormal oluyo gece üzerimden atıyorum yorganı iyice huyum suyum değişti
eskiden tir tir titreyen ben şimdi ateşli ateşli dolaşıyorum valla
Allah sonumu hayretsin:)

bende hamileliğimden evvel deli ibi balık yer ve çok severdim haftada 3 gün yesem bıkmazdım
hamileliğimin başındna beri yemesem bile balık restoranına gidip oturmya bile tahammülüm yok
zorla birkç kere yedim bebeğime faydalı diye m gece çok sıkıntısını çektim o yüzden iyi anlarım seni adaş zorlama kendini bide belki soğan yediysen yanında oda rahatsız etmiş olabilir

selam kızlar
banyomuz yaptık uyuduk cok şükür
doğuran varmı die bakmaya geldim

oh sıhhatler olsun :)

mide yanmasına kendi bldğum çözüm keşke dah önce farketseydim diye kendime çok kızdım ama zararın neresinden dönsek kardır deli gibi renee çiğniyodum özellikle gece yatarken uykumda bile şimdi buna ayva yiyerek çözüm buldm
resmen midedeki asiti emiyo
yatmadan evvel 1 dilim yiyorum sabaha kadar rahatım
günde 1 ayvayı aralıklarla dilim dilim yiyorum
benim oğlan şimdiden bana ayvayı yedirdi valla :))

mide ynmasından şikayetçi olnlara şiddetle tavsiye ederim

heee bu arada bu saatte geldim diye tembellikler yaptığımı düşünmeyin
sabah 9 da attım kendimi dışarı
oğluşumun şampuan vs ihtiyacını aldım
markete gittim alışverişim yaptm
tost makinem bozulmuştu yenisini aldım eve geldim aldıklarımı yerleştirdim kocişi kaldırdım hemen tost yaptım portakal sıktım onu işe yolladım evimi derledim topladım sildim süpürdüm duşumu aldım yemeğimi yedim geçmişi okuduum yaaaaa neler yaptım neler bu koca göbişimle normalde 2 saatte yapacağım işleri anca bitirebildim ama olsun yaptım ya:)

dünde mercana gittim hastane odamız için biraz süs aldım
şekerlerim için çok cici ayıcıklar aldım

kadrolu öğretmenim canım ama ilköğretimde idim, liseye geçmek istiyordum ama liselerin çoğu anadolu lisesi olduğu için kadıköy bölgesinde liseye geçemiyordum, anadolu lisesi öğretmenliği de ancak sınavla oluyor, sınav sonucuna göre ayrı bir dönemde atanıyorsun, benim için çok tesadüfen oldu, atama olduğundan bile haberim yoktu son anda başvurmuştum...

iyi ki bakmamışsın, sorular kazık falan değil resmen saçmaydı, elemek için saçmalamışlar resmen, ciddi bilgi hataları ile doluydu alan soruları, dün moralim çok bozuktu o yüzden.
iyi dileklerin için teşekkürler canım evet oğluşuma daha fazla zaman ayırmak çok önemliydi, bu okul evime de yakın.

normalde sekiz hafta doğum iznim var ama on beş güne kadar kararnamem çıkar ve o zaman da şimdiki okulumla ilişiğmi kesmem ve yeni okula geçmem lazım, sevk işlemleri için falan özellikle, işte o süreç tam benim doğurduğum zamana denk gelecek onu nasıl halledeceğim işte onu bilmiyorum...

yalnız ben facebookta yorum yaparken nickleri kullanıyormuşum şimdi farkettim, culi mesela sana, kusura bakmayın arkadaşlar mahalleye rezil etmedim umarım:)))

krızalıt hayırlı ugurlu olsun cnmcım
cok sevındım

kızlar bugun benım cok agrım var
karnım agrıyor
evde tadılat var ama
ben hıcbıseye dokunmuyorum
eşim yaptırmıyor zatenn

sızler nasılsınız

anne olmak masallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…