merhaba arkadaşlar..
ne var ne yok,doğuran var mı?
180 küsür sayfa birikmiş okumam imkansız,okuyamıcam ne yazıkki..
uff bizim evde tadilat var,yatak odasına strafor yapılıyor,
evi dün akşam temizlemiştim tekrar battı:gitme:
hava çok güzel annemle gezecektik planda ,
şu adsamlar gitse de kirlenen yerleri temizleyip çıksak,kaç gündür hava bulutluydu tıkılı kaldık evde:sinifsinif:
kızlar ogrendigimi paylasim istedim.bebek yagını cocugun banyosunda durulama suyuna katarak bebegi yagliyorsunuz.yani oyle cocugun vucuduna surmuyorsunuz yagi. suya kariştirip dokeceksiniz son suyunda tabi basından asagi degil sadece vucuduna.hava almasini engellememeliymiş.vucut losyonuda kullanilmiyormus
ooo Göbekten sonra ilk banyo digil mi? ne güzel, bizimki dogsun aliriz senden tiyolari,
Hem melisa uyumusken sen de yat dinlen uzmanlar öyle diyor anneler bebek uyuyunca uyumaliki bebegin sonraki mesaisine güclü kuvvetli kalsin hihoyyyt
.
Kibelesr
Gecmis olsun canim acaba kizartma miydi yedigin balik? Son günlerde agir gelir kizartma baharatli seyler.Benimde bu gün canim balik istedi cikardim cözülsün kizartacagim ama en fazla 2 tane yiyebilirim mide yanmasindan berbat olurum yoksa.Aslinda buglama yapsam hepimize daha faydali hem ben daha cok seviyorum firinda ama evde kimse sevmiyor.
selam kızlar
banyomuz yaptık uyuduk cok şükür
doğuran varmı die bakmaya geldim
arkadaşlar selam, inanamıyorum kızlar benim anadolu lisesine tayinim çıkmış...
saol posecimJulliett, kiz ne güzel bebesinin yanaklari öyle maasallah
yeni dogmus bebekte bu kadar yanak görmemistim ya bakip bakip seviyom, dur su banyo resmini de gösteriyim aksam esime gülsün biraz a.s.
oy oy oy maşallah size.darısı bize ayy benim için kocaman sarıl melisa ya bi dogursam sıkı sıkı sarılsam bi .kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar..
ne var ne yok,doğuran var mı?
180 küsür sayfa birikmiş okumam imkansız,okuyamıcam ne yazıkki..
uff bizim evde tadilat var,yatak odasına strafor yapılıyor,
evi dün akşam temizlemiştim tekrar battı:gitme:
hava çok güzel annemle gezecektik planda ,
şu adsamlar gitse de kirlenen yerleri temizleyip çıksak,kaç gündür hava bulutluydu tıkılı kaldık evde:sinifsinif:
Krizalit
Tebrikler istedigin yer miydi? Bebis gelmeden uguru mu geldi?
Hadi iyi gezmeler sana acilirsin biraz gezersen ama dikkat et,
Hosgeldin Meltem, simdilik doguran yok hep birlikte bebeleri ocaga kadar tutma karari aldik kaydirigubbakcemile3
Orasi soguksa dikkat et son zamanlarda hastalik kapma bari, oysa ne güzel kardam adam yapardiniz bahcenizde ne güzel olurdu.
ooo Göbekten sonra ilk banyo digil mi? ne güzel, bizimki dogsun aliriz senden tiyolari,
Hem melisa uyumusken sen de yat dinlen uzmanlar öyle diyor anneler bebek uyuyunca uyumaliki bebegin sonraki mesaisine güclü kuvvetli kalsin hihoyyyt
Hadi hayirli olsun, ins. istedigin biryere cikmistir. Bebekte bereketiyle geliyor iste.
ilk defa yaptık
ağladı zilli beğenmedi suyu galiba
babası gibi zorla banyoya sokacam galiba bunuda :roflol:
faceye foto koydum
tebriik ederim canım
bebiş uğurlu geldi galiba
selam kızalr
krizalit tebrik ederim:)))bu ne hız sonuclar aciklandi mi yoksa...sanirim bu onceki basvurunun sonucu
julicim masallah ya senin kiz ne şeker.gerci seni de bildigim icin sasirmamak lazim:)))
banyo bizim keratay, etkilemiyor ya(once 16 sonra 19 en son 22:30da yaptirdim gece uyusun diye hic bisey degişmedi
dun gece yine gaz krizi yasadik((((
önce insaat sonra temizlik sonra da gezme kiz son 10 günün kalmis senin bebe kaldirabilir mi bu kadar aksiyonu dikkat et bari.
önce insaat sonra temizlik sonra da gezme kiz son 10 günün kalmis senin bebe kaldirabilir mi bu kadar aksiyonu dikkat et bari.
çok teşekkür ederim kızlarr...sanırım bebişimin uğuru çünkü öyle dua etmiştim onun şansına dilemiştim...
öğretmenim pazar günü girdiğim sınav berbat geçmişti ve şimdi atandığım puanımın 10 puan aşağısı geliyordu çalışmama rağmen...son anda 2008 puanlarına göre atanma başvurusu açtılar, kadıköy bölgesinde tek bir okul (tayinimin çıktığı okul), üsküdar bölgesinde tek bir okul vardı, iki tercih yaptım açıkçası üsküdar çıksaydı boğaz trafiğine girmek zorunda kalacaktım...ilk tercihim çıktı, gerçekten mutluyum...darısı başına arkadaşım...
sizi ösledim napiim
gidipp yatamıyom
öğretmenim saol vallaa
iyi oldu bu
annem sölenip duruyodu bu ne böle yağlı yağlı
biz böle seyler görmedik die
zor giydirdik ellermizi kaydı :roflol:
bidaha bende suyuna katayım bari
Ögretmenim
Ben oglani sabah 10 da yikardim sonra emzirir yatirirdim.Her gün ayni saatte ayni seyleri yapmayi seviyorlar bebekler cocuklar.Uyumasi icin aksam banyosu yaptirmak icin daha kücük gibime geliyor benim.Banyo yagini küvetteki suyun icine bi kac damla damlatacaksiniz canim baska sabun yada losyona gerek yok.Gaz icin altini her actiginda ilik havluya sarip öyle acik birak birazda masaj yap göbek altina bacaklarini yukari asagi saga sola yatir özellikle dizden kirip karnina dogru götürürken rahatsiz olursa aglarsa duruma göre gazi ne kadar anlarsin. Emzirme sirasinda memeyi tam agzina alamazsa hava yutuyor gaz problemi ondanda olabiliyor.Kolay gelsin canim sana.
çok teşekkür ederim kızlarr...sanırım bebişimin uğuru çünkü öyle dua etmiştim onun şansına dilemiştim...
öğretmenim pazar günü girdiğim sınav berbat geçmişti ve şimdi atandığım puanımın 10 puan aşağısı geliyordu çalışmama rağmen...son anda 2008 puanlarına göre atanma başvurusu açtılar, kadıköy bölgesinde tek bir okul (tayinimin çıktığı okul), üsküdar bölgesinde tek bir okul vardı, iki tercih yaptım açıkçası üsküdar çıksaydı boğaz trafiğine girmek zorunda kalacaktım...ilk tercihim çıktı, gerçekten mutluyum...darısı başına arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?