Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi kolay gelsin, yorma kendini ve bebegi. Ben de aksama ne yapsam diye düsünüyorum kara kara.
Kibelers, Baligi zaten her bünye kaldiramiyor, iyi gelmiyorsa yeme bebege de yarari olmazki öyle, biz de her hafta bir gün balik yemeye calisiyoruz iste bebege iyi gelsin diye. cünkü bana da ceviz agir ve yagli geliyor.nyiyemiyorum mafoldumben
sagol cnm ya
bırazdan evde tadılat baslıcak
eşim işten geldı uyuyor
yarın da işte
bugun gezmeyı planlıyodum oysa
persembe de dra gıtcem yatırabılırler cnm
cunku bugun 39+ oldum
hakoperı cnm
zaten kısmetse ocak 5 gorunuyor
aman yarabbım yılbası gecesı gelmesın benım bu oglan
drumu da rahatsız etmıyım
1 ocak gunduz yada 2 sınde gelseee
aahhh sıparıs verır gıbı oldu beaaa
günaydın hoşgeldiniz.bugün dr gitcez heyecanlıyım valla.son kontroller artık
Kibelesr
Gecmis olsun canim acaba kizartma miydi yedigin balik? Son günlerde agir gelir kizartma baharatli seyler.Benimde bu gün canim balik istedi cikardim cözülsün kizartacagim ama en fazla 2 tane yiyebilirim mide yanmasindan berbat olurum yoksa.Aslinda buglama yapsam hepimize daha faydali hem ben daha cok seviyorum firinda ama evde kimse sevmiyor.
arkadaşlar selam, inanamıyorum kızlar benim anadolu lisesine tayinim çıkmış...
evet meltem abla
banyodakı eskı tıp kuvet kırdılar
yerıne dusakabın takılacak
eşimler yapıyor bana yaptırmaz
sadece yemegım yok
kalkıp hazırlamam lazım
ama bugunde cok karnım agrıyor
selam kızalr
krizalit tebrik ederim:)))bu ne hız sonuclar aciklandi mi yoksa...sanirim bu onceki basvurunun sonucu
julicim masallah ya senin kiz ne şeker.gerci seni de bildigim icin sasirmamak lazim:)))
banyo bizim keratay, etkilemiyor ya(once 16 sonra 19 en son 22:30da yaptirdim gece uyusun diye hic bisey degişmedi
dun gece yine gaz krizi yasadik((((
kızlar ogrendigimi paylasim istedim.bebek yagını cocugun banyosunda durulama suyuna katarak bebegi yagliyorsunuz.yani oyle cocugun vucuduna surmuyorsunuz yagi. suya kariştirip dokeceksiniz son suyunda tabi basından asagi degil sadece vucuduna.hava almasini engellememeliymiş.vucut losyonuda kullanilmiyormus
sizi ösledim napiim
gidipp yatamıyom
öğretmenim saol vallaa
iyi oldu bu
annem sölenip duruyodu bu ne böle yağlı yağlı
biz böle seyler görmedik die
zor giydirdik ellermizi kaydı :roflol:
bidaha bende suyuna katayım bari
Kibelesr
Canim sagol insallah pamukcuk filan olmadan atlatiriz. Oglumda görmeyince sanki ilk kez bebek doguracakmisim gibi oluyorum bazi seylerde.Ya ne rahat dogrup büyütmüsüm oglani bu sefer iki kati cikiyor hersey.
bocuk
Bizde seni merak ettik alisveristedir diye düsündüm bitirdin mi eksiklerini?
kadus
Bende doktora kasintim yok diyorum ama ben masadayken hemen örnek alip bakiyor mantar var vebunun gecmesi lazim ilaclik diyip ilaci veriyor.Normalde yalvarsam ilac vermeyen insanlar olduklari icin ilac veriyorsa ciddi diye düsünüyorum.Simdiden düsünüyorum bugece nasil
Bende bi cekmece sadece iccamasiri yaptim .Kurutma ipinde benim kilotlarim hic eksik olmuyor: Bebege hazir bez gibi kendimede hazir kilot bulsam keske :))) Kizlar ped islak mendil mantari azdiriyormus ama ben her kurala uydugum halde gecmek bilmiyor ne inatciymis.
ay buralara takılmayalı nekadar olmuş özlemişim.nasılsınız kızlar doğan bebkler yada doğacak bebekler nasıl..kızlar ya ben oğlumun bağımlısı oldum 25 günde onsuz 10 dk yapamıyorum..acil işim olduğunda dışarı çıkmam gerektiğinde nası bırakıcam diye kara kara düşünüyorum..geçen hafta doktora gittik eşimle bebeği evde anneme bıraktık 2 saatlik yolu 45 dk da gittik geldik bu süre içinde doktorada muayene olduk..allahtan kaza falan yapmadık..bu duyguyu nasıl aşıcam bilmiyorum sürekliya ağlarsa ya durmazsa kötü bişey olursa ben yokken kafamda hep bu sorular
kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.
kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.
ben kaçar
kaynanam yelek örmüştü bebeğe:hulya:
ona düğme almaya gidiyorum
gerçi düğme bahane
bugün hiç çıkıp gezemedim ya, kurtlandım:roflol:
yemekteyıze bakan varmı
buhafta cook sıkk
yarısmacılar da pekk elıtt
ammaan ne görsem canım istiyo gidiyimde 2 dakka şu tatlıdna yapem:))
kızlar bu facebookta kim kimdir ben bilmiyorum.nasıl öğrenebilirim?
cok sagol canım ıyı dıleklerın ıcın..merhaba ocak anneleri...bende bende nisan annesi olucam inşallah bi bakalım dedik oğlumla size:))))
aranızda epey doğum yapan var:))))Rabbim hepinizi (bizide) sağlıkla kolaylıkla kurtarsın...yavrularımızı bağışlasın...
hepinize hayırlı doğumlar dilerim.....a.s.