• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar.biz dr dan geldik.bebişim 2.934 gr olmuş.sezeryan tarihini bi gün öne aldı.4ocak.yiğit efe'min böbrek genişlemesi artmış 21 mm olmuş.ameliyat olabilirmiş.biraz moral bozucu ama canı içinde olsunda,düzelemeyecek bi problem olmasında dimi bunlar tedaviyle halledilir.böle avutuyorum kendimi

slm kızlar.biz dr dan geldik.bebişim 2.934 gr olmuş.sezeryan tarihini bi gün öne aldı.4ocak.yiğit efe'min böbrek genişlemesi artmış 21 mm olmuş.ameliyat olabilirmiş.biraz moral bozucu ama canı içinde olsunda,düzelemeyecek bi problem olmasında dimi bunlar tedaviyle halledilir.böle avutuyorum kendimi

geçmiş olsun demetcim. ben bunu basit bir operasyon diye biliyorum. hastanedeyken olan birkaç bebek gördüm hiçbir sorunları yoktu, canını sıkma sende onun için.

canım kocaman olmus yıgıt efe maşallah..
canım yaa benım drum hıc bakmıyo sen boyle yazıyorsun ya
bızımkı gobegını kafasını olcuyo kalbını dınlıyo 3 dk surmuyo yaa..
en azından ılgılenıyo bak..
tedavıyle halledılır bence de canım sıkma canını..

doğum iznimin bitmesine 2 hafta kaldı. 12 ocak salı işbaşıyım. düşündükçe içimi karalar basıyor. ben minimini bebeğimi bırakıp nasıl giderim. offffff mafoldumben

canım 2010ocak anneleri sayfasında solda görevliler yazıyor orda nicklerle beraber isimler yazıyor ok
sağol canım...bakarım şimdi....
merhaba ocak anneleri...bende bende nisan annesi olucam inşallah bi bakalım dedik oğlumla size:))))

aranızda epey doğum yapan var:))))Rabbim hepinizi (bizide) sağlıkla kolaylıkla kurtarsın...yavrularımızı bağışlasın...

hepinize hayırlı doğumlar dilerim.....a.s.

amin canım sana da hayırlı doğumlar

allah hayırlısını versin canım inş iyi haberlerle dönersin merak etme hiç bişey olmaz allahın izniyle meleğine dualarımız sizinle
dayanamadım hasretınıze yıne geldımm

sen yerinde duramıyosun bana bak bikaç gün içinde alacaksın sanki kuzuşunu kucağına içime öyle geldi

bılıomusun pamuk ısın ılgınc yanı
bende ole hıssedıyorum
cınsıyet konusundada erkek dıye hıssetmıştım
ve oglum olacak
hayırlısı olsun

hepiniz çok sagolun kızlar.inş. dediginiz gibi olur ama insan böle şeyler duyunca kolu kanadı kırılıveriyo.herşeyin hayırlısı gerçektende

bılıomusun pamuk ısın ılgınc yanı
bende ole hıssedıyorum
cınsıyet konusundada erkek dıye hıssetmıştım
ve oglum olacak
hayırlısı olsun

walla yazını okuyunca birden içime öyle geldi sanki bi iki güne haberini alacakmışım gibi geldi ve şuan benim paşa içimde fena oynuyo tam oraya ince iğneler batıp batıp çıkıyo idrar da yapacakmışım gibi annaaaaa

doğum iznimin bitmesine 2 hafta kaldı. 12 ocak salı işbaşıyım. düşündükçe içimi karalar basıyor. ben minimini bebeğimi bırakıp nasıl giderim. offffff mafoldumbenuzatamıyo musun canım.ücretli yada ücretsiz .bebişin daha yeni çıktı hastsneden.ayy çok zor bi durum umarım biraz daha kalabilirsin yanında esmer

hepiniz çok sagolun kızlar.inş. dediginiz gibi olur ama insan böle şeyler duyunca kolu kanadı kırılıveriyo.herşeyin hayırlısı gerçektende

demetim anne oluyoruz canımızda can taşıyıp büyütüyoruz en ufak bişeyde kırılıyor kolumuz kanadımız ama sağlam olucaksınki bebeğini o kol kanatla sarıp sarmalıcaksın içini ferah tut emi

maşallaah bebişine canım hiç üzülme ağbimin oğlundada aynı problem vardı kaç ay üzülüp durdular ama sonra bebek doğunca normale döndü herşey böbrek ölçüsü normale döndü yavaş yavaş hala takipte ama bir sorun yok bebişte daha 3 aylık.inşallah senin bebişinde de tedavi olmazdan hallolur

Back
X