ben küstüm 2 gündür giriyorum bi slm veren yok iyi akşamlar herkese
Nereye canım? Valla şimdi yazdığını gördüm...opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben küstüm 2 gündür giriyorum bi slm veren yok iyi akşamlar herkese
merhaba kızlar doğum haberlerini okuyunca duygulandım mayısta düşük yapmamış olsaydım ben de bebeğimi kucağıma almış olacaktım Allah sizin bebeklerinizi size bağışlasın mafoldumben
Ben bişey dicem kızlar...
doğum yapınca, birsürü kişiye haber vermek gerekecek..
Birçoğuna mesajla haber verilecektir...
şık cicibici bir mesaj hazırlamak istiyorum.
Sanki kızımın ağzından yazılmış gibi olacak...
Ben Begüm Ç., Yalel ve Y.'nın kızıyım, bugün dünyaya geldim, hepinize merhaba... gibi bişey olsun istiyorum. şunu bi geliştirelim mi hepbirlikte teyzoşlar...
Aminn canım. Geçmiş olsun...Allah sana da en kısa zamanda bebeğinin kardeşiyle yeni heyecanlar tattırır inşallah:Saruboceq:
merhaba kızlar doğum haberlerini okuyunca duygulandım mayısta düşük yapmamış olsaydım ben de bebeğimi kucağıma almış olacaktım Allah sizin bebeklerinizi size bağışlasın mafoldumben
teşekkürler ben de sabırsızlıkla o günü bekliyorum ama gelmek bilmiyor bir türlü
kme bırakacaksın esmer?
amin saol özgee
artık nasip allahtan erken çıkma durumu oluyo dimi işten.süt izni diye ben öyle biliyorum yani.
teşekkürler ben de sabırsızlıkla o günü bekliyorum ama gelmek bilmiyor bir türlü
annem bakıcak canım. zaten oraya göçtüm bi süre onlarla yaşayacağız.
teşekkür ederim beklemekten başka elimden gelen bir şey yok Allah bebeklerinizi size bağışlasın iyi akşamlar hepinize
ya eşim işten geldiğinden beri sen bugün çok farklısın dudakların şişmiş bugece kesin doğurursun deyip duruyo ya bugün 29 aralık şurada 2gün kaldı 2010 a
banyo yapacağım korkudan yapamadım hani böyle rahatlarım gevşerimde gelir diye :)
millette doğum korkusu olur bende yılbaşından önce doğurcam diye korkuyorum yoksa korku falan yok