• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hayırlı uğurlu olsun,Allah sağlıklı mutlu güzel bir hayat versin oğluşuna sanada acil şifalar normal doğumsa zaten hemencecik kalkacaksın ne güzel....

Sevcan sen aldın galiba bilgisayar hayırlı olsunnn

ben bakıyorum 2 gündür habire ağzımın suyunu siliyorum amaaa :(((

aynen bende deniycem onuuu bi malzeme eksik onu alayımda barimm

valla ben yptım dolapta soğumaya bıraktım

canım senle aynıyız bendde salı gidicem dr ama bu son 15günde bir gidişimiz artık ya haftada yada bi kaç günde bir gidicez gerçi ultrason yerine nst olucak çoğunlukta ama olsun benimde bu sefer net belli olur bakalım şimdi normal doğum gözüküyor zaten 1cm açılma var heran gelebilir benimki ama olsun kalabilirde zamanını bekleyebilir

bizde heralden bu kontrolden sonra her hftaya dönücez
benim hiç alttan muayene etmedi doktorum o yüzden açılma varmı yokmu hiç bilmiyorum
bizim doğum şeklimiz daha belli değil normal istiyoruz ama durum ve şartlar ne gösterir bilemiyorum sona
oğlum karar vericek nasıl geleceğine :))

kızlaar merhaba hepinize..
annemleri bekliyorum bebeğin beşiğini, kapı süsünü falan getirecekler, güzelce süslemişti.. onlar gelmeden ben de neler yazmışsınız diye bakayım dedim.. resmini çekip gönderirim size de..

az daha sıkın dişinizi, şu 2009'u bir geçirelim sonra doğururuz.. zemuszemus

selam kızlar, valla geçmişi okuyamıcam bu akşam..
koca gün yoruldum zati :)

doğuran var mı? havadis var mı?

kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.

gözün aydın canımm, ne güzel rahat olmuş doğumun..
bebişine de maşallah, allah analı babalı büyütsün..

kızlar bu yalancı sancı nasıl bişey oluyor dün gece yaklaşık 3 saat boyunca adet sancısı benzeri bir ağrı yaşadım ve kasıklarımda baskı hissi oldu.neydi anlamadım yani...

nasıl yaa ne zamandan hesaplandı dogumdan mı canım..

evet canım doğumdan hesaplandı.
17 kasımdan itibaren 8 hafta.

esmeralda uzatamaz mısın ucretlı ızın fılan..

uzatamıyo musun canım.ücretli yada ücretsiz .bebişin daha yeni çıktı hastsneden.ayy çok zor bi durum umarım biraz daha kalabilirsin yanında esmer

yok mümkün değil uzatamam. bu zamana kadar bile zor idare ettiler. benim işimi yapacak kimse yok şirkette, gün sayıyorlar onlarda şimdi başlamam için. :gitme:
maalesaf bırakıcam ufacık oğlumu mafoldumben

hoşgeldin canım valla bende çok yoruldum bgun

sen naptın şekerim bugün? neylen yordun kendini bakem?
biz annemle Meydan AVM'ye gittik, hava güneşli diye, dolandık dolandık.. eve döndük. tam 4 saat... ayaklarım şişti..

gzd_cikss kullanıcısından alıntı
kızlar bende dün doğum yaptım.38+1 de oğlum geldi. hem de normal doğum yaptım.herkese tavsiyem bol bol gezin. ben bir gün öncesi bile yürüyüşü bırakmadım. doğumum çok zor olmadı. 2 saat sancı çektim. o kadar da olsun. oğlum 3150 gr 50 cm doğdu. allah herkese evlatlarına kavuştursun.

gzd_cikss merhaba, seninle daha evvel tanışmadık, şimdi bi arkadaşta gördüm mesajını... alıntı yapmış senden.
HAyırlı olsun arkadaşım, bebeğinle bir ömür sağlıkla kalın...

yok mümkün değil uzatamam. bu zamana kadar bile zor idare ettiler. benim işimi yapacak kimse yok şirkette, gün sayıyorlar onlarda şimdi başlamam için. :gitme:

kme bırakacaksın esmer?

slm kızlar baya kalabalık görünüyor burası... Yakın zamanda doğuma gidecek olan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun sağ salim kurtulursunuz inşallah...
amin saol özgee

artık nasip allahtan erken çıkma durumu oluyo dimi işten.süt izni diye ben öyle biliyorum yani.

sen naptın şekerim bugün? neylen yordun kendini bakem?
biz annemle Meydan AVM'ye gittik, hava güneşli diye, dolandık dolandık.. eve döndük. tam 4 saat... ayaklarım şişti..

gzd_cikss kullanıcısından alıntı

gzd_cikss merhaba, seninle daha evvel tanışmadık, şimdi bi arkadaşta gördüm mesajını... alıntı yapmış senden.
HAyırlı olsun arkadaşım, bebeğinle bir ömür sağlıkla kalın...

aman ev işiyle yoruldm deli gibi ne zorum varsa
evde oturmaya alışık deilim oturunca herşey gözüme batıyo temizliyim diyorum e zar zor yapıyorum annemde kızıyo görende pis pasaklı sanıcak seni diyo ama napıyım sanki heryer pis gibi geliyo

bugün kuzenim aradı.. benden 2 hafta önde onun hamilelik haftası... biz bugün 35+1 olduk, kuzenim 37+1 oldu.
bugün doktor kontrolünde, bebeğini 5 ocakta sezeryanle almaya karar vermişler. doğum tarihi belirlemişler.. ağlaya ağlaya aradı beni... benim bebek doğacak, çıkacak bu bıcırık... hüüüü hüüü... diye :)

aman ev işiyle yoruldm deli gibi ne zorum varsa
evde oturmaya alışık deilim oturunca herşey gözüme batıyo temizliyim diyorum e zar zor yapıyorum annemde kızıyo görende pis pasaklı sanıcak seni diyo ama napıyım sanki heryer pis gibi geliyo

bana da öyle oluyor.
aynen, her şeyi temizlemek istiyrum. halbuki zaten her hafta camlarım siliniyor, dolaplarım da... halı-kapı-cırt bırt... sürekli temizleniyor.
ama bana bu son günlerde takıntı geldi.. orayı burayı temizleme, detaylarla uğraşma takıntısı :)
hayır olsun bakalım anneolmak :)

Back
X