• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bana bısey yaptırmıolar kı
suanda evın dısında iş yapıolar

boyamıcaklar cnmcım
ama yıne de rahat degılım
malum hergun yemek yapmam zorunlu
acıkıyorlar halıyle
pazarada cıkmadım bu hafta
evde pek bısey kalmadı sebze namına
sımdı ne yapacam derdı var hergun
eşim işte zaten
Hmm iyi o zaman sen rahatsiz olmuyorsan iyi, bizim yatak odamizdan girilen cok küsük bir kiler var, orayi boyadilar gecen ay, kokusundan dolayi yatamadik orda bir hafta salona tasidik koca yatagi :(

valla çok severim kendisini kızı yok onun bana evlatlarından farklı davranmaz sağolsun
bi de ilk torunu nur hanım da
gel keyfim gel
Maasallah,

Tabi cesit cesit insan var, onlarda kendi hayatlarinda ne gördülerse gelinlere öyle bir hayat yasamalarini dikte ediyorlar...

ilk torun olmasini da önemi vardir, benim annemin de ilk torunu herseysini annem aldi daha da biseyler almak icin ugrasiyor artik almasin diye burda bedava veriyorlar anne almana gerek yok dedim ancak durdurdum kaydirigubbakcemile3

Ama kaynanam öyle digil tabi, ben de esime dedim annene bir ceyrek, yarim bisey al o da bisey takmis olsun, benim annem cok özeniyor benim annemin ynainda mahcup olmasin senin annen dedim. iste kaynanam almis gibi görünücek ama esim alicak. onu da ben akil ediyorum, neyse.... Aman hicbirsey istemiyorum da eskisi gibi huzurumuzu bozmasin yeter.
hoya benim annemde öyle ya gelinleri bizden kıymetli laf bile söyletmez bize bişey desek gelinine hemen susturur bizi gelinleride bi görsen anneme nasıl davranıyolar boğarsın yani elinde kalırlar annem bize gelince hiç bi iş yaptırmayız gelinler evi bile temizletiyolar bide anne demek yok hanım kı böyle

Walla evlendigimde bizi ayirmaya calistigi icin ben de kaynanama hayatta anne demem, hangi anne kizinin yuvasini yikmaya calisir, ama görsen cana yakin san anasil iyi davraniyor gibi görünüyor herseyi arkadan hallediyor.

Meltem, sen de komsunun gelini neler yasadi bilemezsin ki. O kaynanalarin cogu disardan öyle görünüyorlar. Kaynanamin vaktizamanind ayaptiklarini bilmeyen biri bana da kötü gelin dicek ama varsind esinler. herkes yaptiklarini karsiligini bir sekilde görür. Büyügüm diye herseyi yapmaya haklari yok onlarin da

Hoya
Canim 2,5-3 saat uyusun daha uyuyorsa uyandir uyumaya birakma bi gögüsünü zaman tutu 15 dakika emsin sonra cevir öbür gögüsünü ver onuda 15 dakika emsin devam etsin uyumaya.Ama isaret koy gögüslere mesela en son sag gögüsü emdiyse sol gögüsle baslat gene 2,5-3 saat sonra.Sende bu sürede bol bol su ic.

Poseidon
Gelin kaynanayi hic görmemiski ilk kez evine gitti kadin.15 sene küstü ogluyla. Anlasilan bu güne kadar yoktun bu gündende sonra fazla karisma tavri yapti gelin.Kaynana anladi zaten ya yazik onada aciyorum bi yandan. Benim evime gelir ne cok karisir bi bilsen ben bozulmam öyle seylere.Hatta samimiyetten oluyor bak kadin ben dogum yaptigimda isini gücünü ayarladi benim oglani okula götürüp getirecek .Benim annem ben aramasam merak etmez beni dogurdummu ne oldum anca biz haber vericez ögrenicek sanki bisi degisecek.Hal böyle olunca ben ilgi gördügüm yere kiyamiyorum.Halbuki kadinin agzind bi kac lafi var o kadar ya gelin farketse öyle cok yardimci olurki kadin ona. Ama dün halimiz komikti ya disardan bakinca kim olursa olsun kaynana kaynanalik yapacak illa.

azcık daha sabır
aman iyii tembihle geleceği zamanı
biz hep yılbaşında gel annem dedik
nur hanım sağolsun hicri yılbaşında geldi

bugun bi tuhaflık var üstümde adet sancısı gibi hafif agrım var.
posi allah yardım etsin aman bırak altın da aldırma eşine o utanısn ilerde laf sokmaya iyi olur.

Kizlar
Cok tembellik yaptim ben kalkip bi bakayim ne is yaparim bu gün evde tekbasinaykende hic bi is yapmak gelmiyo insanin icinden.

azcık daha sabır

:roflol: :roflol:

Hangi yilbasi oldugunu belirtmemissiniz ki bebis ne y apsin dinlemis yine de sizin sözünüzü kaydirigubbakcemile3

Benim de disari cikip 2 oglan bebege hediye almam lazim.

biri doguran arkadasa biri de aksam caya gidecegim arkadasa.

Ne alsam bi bakiyim magazalara.

azcık daha sabır
kuzunun suçu yok hangi yılbaşında geleceğinis söylemeyi unutmuşsun caniiimmm
bugun bi tuhaflık var üstümde adet sancısı gibi hafif agrım var.
posi allah yardım etsin aman bırak altın da aldırma eşine o utanısn ilerde laf sokmaya iyi olur.
ecrin dikkat et canım doğum belirtisiymiş ya bu sancı etrafında olsun birileri
boşverin kızlar en iyi kaynana ölü kaynanazemuszemus

çok doğru walla

Biraz iş yaptık geldik. Kaynanalardan bahsetmişsiniz. Biz gayet mesfeliyiz kaynanamla. Öyle canım cicim huyları yoktur kendisinin. Onun için varsa yoksa kendi çocukları. Ama ben hiiiç takmıyorum kafama,onun için çocuklarıysa ben de anamın bitanesiyim....

Bu arada bazayı kaldırdım da sanki karnım ağrıyor gibi,inşallah geliyorum falan demez oğluş...

Kızlar ya benim adetlerim hiç sancılı geçmezdi ki... Hayatımda 1 ya da 2 kere sancılı olmuşumdur onu da net hatırlamıyorum. ben nasıl anlayacağım bu ağrıları. Karnım gazdan da ağrısa şüphelenir oldum...kafamçokkarıştı

özgeeee bazamı kaldırdın inanmıyorum sanaaaaa.ben o hatayı yaptım hastanelik oldum kanamam başladı..napıyosun sen yawww dikkat et..
hoya sol kasıgımda arada artıyor arada duruluyor bi sancı var bakalım.annemde bugece ruyasında görmüş saat 3 de aramışım doguma gidiyom diye o da panik.
pamuk tekim ya kimi çagırayımki boşver bişi olmaz.kayınvaliye gerek yok anneminde misafirleri var geleni gideni hacdan geldi..

Gecmisi bitiremedim cikamadim

demetcim
Ben bilmiyordum oglusun neyi var böbrekle ilgili acil sifalar diliyorum canim insallah ameliyata ihtiyac kalmaz.

Back
X