- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Hmm iyi o zaman sen rahatsiz olmuyorsan iyi, bizim yatak odamizdan girilen cok küsük bir kiler var, orayi boyadilar gecen ay, kokusundan dolayi yatamadik orda bir hafta salona tasidik koca yatagicnm bana bısey yaptırmıolar kı
suanda evın dısında iş yapıolar
boyamıcaklar cnmcım
ama yıne de rahat degılım
malum hergun yemek yapmam zorunlu
acıkıyorlar halıyle
pazarada cıkmadım bu hafta
evde pek bısey kalmadı sebze namına
sımdı ne yapacam derdı var hergun
eşim işte zaten

Maasallah,valla çok severim kendisini kızı yok onun bana evlatlarından farklı davranmaz sağolsun
bi de ilk torunu nur hanım da
gel keyfim gel
Tabi cesit cesit insan var, onlarda kendi hayatlarinda ne gördülerse gelinlere öyle bir hayat yasamalarini dikte ediyorlar...
ilk torun olmasini da önemi vardir, benim annemin de ilk torunu herseysini annem aldi daha da biseyler almak icin ugrasiyor artik almasin diye burda bedava veriyorlar anne almana gerek yok dedim ancak durdurdum kaydirigubbakcemile3
Ama kaynanam öyle digil tabi, ben de esime dedim annene bir ceyrek, yarim bisey al o da bisey takmis olsun, benim annem cok özeniyor benim annemin ynainda mahcup olmasin senin annen dedim. iste kaynanam almis gibi görünücek ama esim alicak. onu da ben akil ediyorum, neyse.... Aman hicbirsey istemiyorum da eskisi gibi huzurumuzu bozmasin yeter.
hoya benim annemde öyle ya gelinleri bizden kıymetli laf bile söyletmez bize bişey desek gelinine hemen susturur bizi gelinleride bi görsen anneme nasıl davranıyolar boğarsın yani elinde kalırlar annem bize gelince hiç bi iş yaptırmayız gelinler evi bile temizletiyolar bide anne demek yok hanım kı böyle
Walla evlendigimde bizi ayirmaya calistigi icin ben de kaynanama hayatta anne demem, hangi anne kizinin yuvasini yikmaya calisir, ama görsen cana yakin san anasil iyi davraniyor gibi görünüyor herseyi arkadan hallediyor.
Meltem, sen de komsunun gelini neler yasadi bilemezsin ki. O kaynanalarin cogu disardan öyle görünüyorlar. Kaynanamin vaktizamanind ayaptiklarini bilmeyen biri bana da kötü gelin dicek ama varsind esinler. herkes yaptiklarini karsiligini bir sekilde görür. Büyügüm diye herseyi yapmaya haklari yok onlarin da