2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın aranıza yeni katıldım bende ocakta doğum yapıcam çok panik korku içindeyim ne yapcağımı bilmiyorum doğum korkutuyo beni

hoşgeldin canım

slm kıslar,

sizin burası ne güzel hep hareketli, bizim aralık anneleri hiç giremiyo artık...:umursamaz: ben de sıkılıyorum sık sık gelip okuyorum sizleri...:kedi:
hoşgeldin 24.5 bebişinin cinsiyeti ne

hosgeldım demetcım
hemen turp kuru uygula cnm
hb
kız gebzede yokmu evkur evve gibi 12 ay taksit yapan yerler dört dçrtlük bişi olmasada yeterde artar bile size.ben allahtan akıllılık edip baştan almışım.yoksa hayatta yıkayamazdım elimde
demet senın daha haftan var canım senı neden sezeryana alıyorlar bır sorun mu var?
darlık old. için kanala inemiyo bebişim.o yüzden
canımmmm nıye aglıyosun bısey olmaz allahın ıznıyleee ne guzel pzt sı bebısınle tanıscaksın ...cok guzelll

bilmiyorum ya sayılı zaman olunca bide bu kadar yaklaşınca insanı ister istemez korkular sarıyo.

scedsedu
hosgeldın cnmm
yırım ben onu yırrr
kıbelesr dogum yapmıs
3800 mus masallah kızına
durumu ıyımıs 2 sınınde

demetcım kredı kartına taksıtlede alırız
ama suan bıraz zorlar
cunku aksam lısesıne gıdıyor eşim
250tl oraya verıyoruz
100tl de bu laptopu aldık ona gıdıyor her ay
neysekı 5 6 ay sonra bunlar tamamen bıtıyor
3 senedır oduyoruz bız bu lıseyı
o zaman rahatlarız daha rahat alırız dıye
dusunuyorum

sadece bana olmuyo demek o hisler kötü düşünceler
ben 8 kilo almışım.3 kilo bebiş 2 kilo suyu plesantası falan olsa .dogumda 5 kilo gitmiş olacak diye düşünüyorum. gidermiki o kadar kilo sizce

merhaba kılzar nasılsınız? var mı doğuran?
biz bu gece sabah 4 e kadar oturduk
gaz sancısından, şimdi de arada bi ağlıyor hatta yine başladı
bi bakayım

canım bende bundan korkuyorum dua edıyorum hep allhım gazlı bı bebek olmasın dıye çok zor oluyo gazlı bebege bakmak..ne bebek uyuyo ne sen perişan oluyo iki tarafta..

sadece bana olmuyo demek o hisler kötü düşünceler
ben 8 kilo almışım.3 kilo bebiş 2 kilo suyu plesantası falan olsa .dogumda 5 kilo gitmiş olacak diye düşünüyorum. gidermiki o kadar kilo sizce

çok iyi 8 kilo ben 15 kilo aldım en son 62 kiloydun
tartılmadım daha ama 3 kilo daha alırım doğuma kadar :kedi:

o zaman rahatlayınca alırsınız.dogum yapınca kocanda yıkar canım ya.ev sobalı mı kaloriferli mi sizin

6 ayyyy mı bizim de bir aydan daha az oldu bırakalı.
doktor mu söyledi size bırakın diyedelikafadulden

bizimde bir ay kadar oldu bırakalı..bazen nabzını yokluyorum hayır dıyor hemen çok tırsıyo bişey olur dıye.. hem hisseder artık bebek diyo:kedi:

kızlarr ben duısa gırcem gelırım 1 saat ıcınde yıne aranızaaaaaa optum sımdılık bensız cok konusmayınnn:):):)

valla cnm 6 ay cok yaaaa
bende bazen nabzını yokluyorum ama
tırsıyor dokunmuyor
neyse saglıkla gelsınlerde
hıc onemlı degıl
zaten anlayıslı allahtan

demet 8 kılo mu
cok ıyı yaaa
merak etme gıder 5
baksana ben 17 kılo aldımm
kızlar rekor bende heraldeee
ama kotu rekor bu yaaa

herkese merhabalar....

aşkitom yazmışsın ama görmedim çıkmıştım hemen canım kusura bakma...

ben evdeyim evde iş hiç bitmiyor koltukların örtülerini çıkardım attım makinaya sonra minderlerini nasıl takıcam onları düşünüyorum kara kara süngerleri çok sert çıkarırken mahvoldum zaten(
bebeğin fotoğraflarını çekmek için fot.mak.hazırladım pilini şarj falan ettim kullanım kılavuzunu bulamıyorum deli oldum OFFFFFFF epey bi zaman flaşsız çekmek lazımmış bebişleri deneme yanılma ile bakıcam artık......

merhaba arkadaşlar,

ben bugün 40.haftamı doldurdum ama hafif kasık ağrıları dışında doğuma dair hiçbir belirti yok. dr. umu aradım sabah,Salı günü kontrole çağırdı.oğlanlar hep geç gelir diyorlardı, doğruymuş :))

bizimde bir ay kadar oldu bırakalı..bazen nabzını yokluyorum hayır dıyor hemen çok tırsıyo bişey olur dıye.. hem hisseder artık bebek diyo:kedi:

ayy ben yoklamaya kalkmıyorum bile hemen tamam der çünkü.dr dedi bırakın diye yoksa eminim devam ederdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…