2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız..aşkitom hala burdamısın kız:) valla size diye diye bizde geç doğuracaz ha:roflol:
o gece uykusuzluklarını hiç sormayın dönme dolap gibi dönüp duruyorum yatagın içinde..sabaha karşı uyku tutuyo..eşim işe gitti tam uykuya daldım tak tak biri vuruyor kapıya bide çığlık çığlığa yardım edın yardım edın yerimden nasıl kaltım bilemedim oysa yataktan iki saatte kalkıyorum normalde..açtım kapıyı üs kattaki oğlan sevgilisiyle kavga etmiş camları kırmışlar kızın kolu kesilmiş kanlar akıyo nolur yardım edin diyo bütün apatman ayaga kalktı..sinir oldum ya..kötükedihüso

demett pazartesı sezeryana mı gırcen ?ay ne heyecan verıcıııııı anam saat kacta?

8 de yatış yapcamda saat kaçta alırlar ameliyata bilmiyorum.sorma ya dün kaç saat agladım uyuyamadım.bebegime bişi olcak diye çok korkuyorum.salak salak şeyler düşünüp agladım.bide çok sinirliyim ya

fatmazehra burdayım ya....

valla kız bız otekı ekşınları bıtıtrdık
masallah sende ekşın bıtsede
yıne buluyorsun heyecan yapacak bıseyyy

saka bıyana
gercekten sınır bozucu yaa

24.5 hosgeldın gel tabııı aramızaaaa bebısın nasıl;?bıde dogumun nasıldı anlat bıze deneyımlerını?

neşe cnm benim eşim maçkalı

ben 2 kez gıttım trabzona cok guzel bıryer
sürmene de tam karşımızda
allah bılır akraba cıkarız

saka bıyana

askıtooo otekı eksın neydı bız unuttuk artık kaydirigubbakcemile3 40ndan sonra hatırlarmıyız acepopuyorumnanaktan

8 de yatış yapcamda saat kaçta alırlar ameliyata bilmiyorum.sorma ya dün kaç saat agladım uyuyamadım.bebegime bişi olcak diye çok korkuyorum.salak salak şeyler düşünüp agladım.bide çok sinirliyim ya

demet senın daha haftan var canım senı neden sezeryana alıyorlar bır sorun mu var?

kızlar kaynanam aradı şimdi eşimin halasının kızıda hamileydi aramız da 1 hafta vardı
gece suyu gelmiş sezeryanla almışlar bebeği 12:30 da akannehir
kaynanam kızım artık izne çık sende iş yerinde doğruacaksın diyo kaydirigubbakcemile3

saka bıyana

sorma canım ya fılm gıbı bı apartman. hayır benım alt kat komşumda hamile ben ona bişey oldu sandım çığlıkları duyunca.be kızım daha yaşın 15 bile yok senın ne işin var sabahın köründe bekar adamın evınde bıde benı tehdıt ettı dıyo neyle tehdıt etdıyse artık:kedi: töbe estagfrullah...

canımmmm nıye aglıyosun bısey olmaz allahın ıznıyleee ne guzel pzt sı bebısınle tanıscaksın ...cok guzelll

benım eşimde gündüzleri çalışıyo suyum gelirse o gelene kadar duşumu alırım çantamı kontrol ederım zaten ben bıraz evde agrı çekeyım dıyorum çünkü hastanede hemen doğum olmuyo dıyorlar .sancıların sıklaşınca git diyorlar.onun için benim pek telaşım yok kızlar yetişir eşim..

ahh fatmazehra
allah sımdıkı genclere akıl versın
15 yasında ne işi var o evde
dur ben solım
seni hamile bırakırım demiştır
ehheee heeeee
yazık valla

demet cnm aglama lutfen
bazen banada oluyor
sebebını bılmıyorum

nese ıyı barı
hersene gıdıyorsunuz
sen kendın nerelısın

kızlar buarada sımdıye kadar kac kılo aldınız
ben 17 rekor bende sanırımmm

merve hayırlı olsun cnmm
heheheeee
ne dusuncelı kaynanay mış
bana da gonder bıtane ondan

bende ole dusunuyorum ama nebılım yınede panık olurum gıbıme gelıyorrr

fatmazehra bende dus almayı dusundum ama
meltem abla olmaz
suyun gelınce hemen gıt dedı
aklında bulunsun hemen gıt oyalanma
bebek susuz kalırmıs

nese valla 20 25 gun oldu ekşını bırakalı
merak etme gelır tabı aklımıza
cunku o da hayatın bır parcası
hayırlısı olsun

merhaba kılzar nasılsınız? var mı doğuran?
biz bu gece sabah 4 e kadar oturduk
gaz sancısından, şimdi de arada bi ağlıyor hatta yine başladı
bi bakayım

cnm ben bulgaristanda dogdum
13 yasında geldım
gebzede yasıyorum
eşimde dogma buyume buralı
ama aslen trabzonlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…