2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya.bi arkadaşımdada ihlasınki varmış.evinde bir zerrecik bile toz yoktu.
ama çok pahalıymış sanırsam

yarem 21
29 aralık olmasın o
allah analı babalı buyutsun
saglıkla buyusun ıns

slm kızlar loreena85 29 ocakta 2.550 kiloda kız çocuğu dünyaya geldi
analı babalı büyüsün bebişi
güzel haberi getirdiğin için tesekkürler sanada a.s.

canım ya.bi arkadaşımdada ihlasınki varmış.evinde bir zerrecik bile toz yoktu.
ama çok pahalıymış sanırsam

artık piyasada pek göremiyom
şimdi thomasa daha diyorlar ama arastırmak lazım tabi
yeterki kızıma iyi gelsin

julı var cnm
ıhlas aura dıye gecıyor sanırım
bı de boyle ara ıstersen

selam teyzoşlar..
ne var ne yok bakem?

burda mı ekip? herkes sağ salim mi hala? ecrin doğurdu mu kızlar?

bugün ilk yanlız günümüz
daha tedirgin ve heyecanlıyım
annem burdayken cok rahattım
bişi olunca hemen hallediyodu
ama bikaç günlüğüne tekirdağ gitti
izin verdik nananeye kaydirigubbakcemile3
bakalım bizz akşama napıcaz

canım geçmiş olsun, ne kadardır ağrıo? bir doktora gitseydin.. belki pastil v.s. bişeyler verirdi..

Yeni uyandim geldim, dilimin kösesinde bir parca vardi benim hafif disari dogru idi. Megerse o iltihap olmus uyaninca lavoboda bir baktim düstü. o parca dilden ayriliyormus o yüzden o kadar aci cekmsim. hafif de bogazimda agri olunca hastaliktan zannetmisim.

Neyse bari bogazima dikkat ediyim ki o ilerlemesin

hoş geldin yalel ecrinden haber yok gözükmedi bugün hiç işallah hayırlısıyla doğurmuştur canımya günü geçiyo çünkü

juli kızını bağla sırtına yap işini canım :roflol:

:roflol: :roflol:
işler kalsada olur
ikidebir bakıyom nefes alıyomu uyuyomu die
ayy kafayı yidim vallaa kafamçokkarıştı
iki yudum aklım vardı onuda melisa aldı sositososito

bizim canımız sıkıldı zaten gezmeye gitcez akşama bekleyemeycem yarı kırkı falan zemuszemus

selam canım, çok geçmiş olsun.. hayal edebiliyorum minnacık ağzı ile hapşırışını... ooo benim minik yanakistanım, nazar mı değmiş melisa'ya.. kıyamam.
serum fizyolojik verdiyse doktorunuz kullanın, ben sürekli kullanıyorum 1 haftadır. çok işime yaradı juli, bebiş de rahatlar muhakkak.

siz kaç günlük oldunuz bakem kızınla? nanane çok erken gitmiş beya...
mevlüt falan ne zaman nasipse?

hosgeldın yalel
valla haberım yok,

ben hala buralardayım

selam aşkitom, şimdi aradım ecrin'i... telefonu çekmiyor sanırım. kapalı gibi değil, çekmiyor gibi geldi bana.
yeniden denerim biraz sonra.
sen artık kendini yormaya başla bence aşkitom :) kalk yürü, gezin.. azıcık hareket mi etsen napsan bacım... günün geldi valla senin de :)

hoş geldin yalel ecrinden haber yok gözükmedi bugün hiç işallah hayırlısıyla doğurmuştur canımya günü geçiyo çünkü

hoşbuldum hakocum, nasılsın sen?
inşalah kendiliğinden doğurmuştur evet... suni sancı falan gerekmeden.. kolayca... inşallah.

nereye len? evde oturun bacım, bu havada el kadar yavru evden çıkmaz...
hakkatten almış melisa senin aklını :)

ayy ne güzel juli ya.

hatun duramıyo anam yerinde.otur oturdugun yerde kız nere gitcen.melisa yıda kendin gibi gezgüç yapcan heedelikafadulden

Bekleme istersen biz cok nazli alistiriyoruz bebeleri. Burda soguk havada yeni dogmus bebeleri nerelere götürmüyorlarki ooo

yilbasinda tüm sehri görelim diye buranin ünlü dagina ciktik, millet insanlarin arasina havai fisek atiyor o derece hem kalabalik hem de kimse seni düsünmüyor, ne bbir polis ne bir ambulans hicbirsey de yok, ben buraya niye geldim bu hamile halimle die kendime kizarkene bir de baktim millet yeni dogmus bebegi getirmis araba koltugunda bacaklarinin arasinda tutuyor kendi egleniyor :1shok:

Yerlerde islak bebek kayip arkaya dogru gitse haberi olmicak kaydirigubbakcemile3

Hem soguk hem bebegin dibinde havaifisek patliyor araliksiz hem de o kadar fisegin üstümüze biraktigi barut....... Ama umurlarinda digil. o yüzden kara kista biz üstüste giyerkene bunlar alisiyorlar soguga göbegi acik geziyorlar.

canım nasıl gezeyım
eşim evde yok

çalısıyor

e havada cok soguk
yarına belkı gezerız
sıkıntıdan patladım beaaa

poseıdon nasılsın
sabah yazdım ama gormedın sanırım
turp kuru uygulasana

ne gezmesi kız analı kızlı oturun evde sen yemek ye oda seni yesin cuk cukkaydirigubbakcemile3 yan yatır kızı sırt üstü yatırmamaya çaılış uyurken kusarsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…