2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herşeyi hazırda sadece gelicekler işte annem ablamın çocuğuna bakıyo ablam çalıştığı için gelicek işallah

hemde nasıl oluyo yalel.günde 100 geçiyodur.

hoya
bak ben daha dogurmadım buralardayım yaaa

laz ınadı var benım oglanda
39+4 bugun

ayy hoya maşallah sana.bu arada çatlaklar ne alemde.dogumdan sonra daha da arttımı.aslında karın kısmını merak ediyorum ben

karnım harita gibi rahmim toparlanıyor çok bi göbek kalmadı kırka kadar daha iyi olur sanırsam
göbeğimdeki siyah çizgi hala var
çatlaklar artmadı ama siyahlaştı
bi formül bulmak lazım
ohhh hoya ne güzel gezmişin
ya ben de istiyom gezmek
ama annem göndermiyo
kurtlandım evde, bi de hava öyle güzel ki izmirde
bahar gibi

amaan başlarım kırkına çatlayacam evde çıkmazsam bize gelen giden de yok öyle 3 4 kere gelen oldu sen de ağlasana canım annene o zaman yollar belki

çok özledim yaa
doğru dürüst fotom da yok nuru tekrar sokup foto çekesim geliyo
karnıma dokununca boşluğu hissetmek çok kötü
üzülüyom sonra da nuru koklayınca üzüntüm geçiyo

yaa...
karnımda başka zevkli bu annelik, kucakta başka bi zevk olacak tabi inşallah..
siz biliyorsunuz şimdi her iki şeklini de :)
kokla annesi, bol bol kokla mis kokusunu... benim için de kokla.

yalel canım yalancı sancılar başlamış sende

hadi ya.. salı günü kontrolümüz var, bakıcaz bakalım.
ne demek bu yalancı sancı başlaması? acı olmuyor. sadece öyle bişey oluyor işte...

bi yerde okudum sera diye bi krem varmış çok iyi geliyomuş.rahmin toparlanmasını nasıl anlıyosun

ya evet o siyah çizgiye sinir oluyorum nasıl geçecek?
benim karın çevremde çatlak yok ama çok alakasız bi şekilde
sol kasığımda 3-4 çizgi olarak çatlak oluştu doğumdan sonra

yalel insan hamileliğini özlüyor gerçekten
o içerdeki kıpırtıları çok özlüyorum
tabi bu hali de çok güzel
kucağımda elini ayağını görüyorum
kokusunu içime çekiyorum
gözlerimin içine bakışı ömre bedel
ama o kıpırtılar pıtpıtlar da ayrı güzeldi

Slm kızlar biz geldik oğlumla :teytey: Sabah kontrolümüz vardı. Bebeğim hala doğum kanalına girmemiş,3300gr olmuş,1 haftada 300 gr almış. Herşey normal gözüküyor dedi drumuz. Artık haftaya ya da sonraki hafta bekliyoruz dedi. Çatı muayenemizi de olduk,hiç korkuttukları gibi değilmiş,hiç canım yanmadı. O da normal doğuma uygun çıktı. Cuma günü tekrar gideceğiz. Bu arada bel ağrılarımın sancılarala alakası yokmuş,olacak o ağrılar dedi.

Bizden haberler bu kadar. Geçmişe şöyle bi göz attım sanırım loreana doğum yapmış, Allah analı babalı büyütsün...

özge cnm hosgeldın
msallah oglusuna
saglıgı kılosunun ıyı olduguna sevındımm

benımkı sımdılerde o kadar kılosu
aman saglıklı olsunda
gerısı yalan

özge cnm hosgeldın
msallah oglusuna
saglıgı kılosunun ıyı olduguna sevındımm

benımkı sımdılerde o kadar kılosu
aman saglıklı olsunda
gerısı yalan

Bence de sağlıkları iyi olsun da kilo falan hiç sorun değil,çıkınca da alırlar nasıl olsa...

hoş geldin özge maşallah canım bebişimize iyi bak hadi

Teşekkür ederim canım.ben bebişime iyi bakıyorum da bu bel ağrısı böyle devam ederse ne halt edicem doğana kadar onu bilmiyorum. Drdan geldikten sonra oturdum ağladım resmen yürüyemiyordum. Ağlarken uyuyakalmışım,ağrılar da biraz hafiflemiş gibi.:çok üzgünüm:

arkadaşlar merhaba ben mart annesi olucam inşallah..ben size birşey sormak istiyorum smhsmh doğum yapmış galiba fakat profil sayfasına baktım hiç girmiyo merak ediyorum onu acaba haberi olan varmı semiha oğlu nasılmış hepinize hepimize kolay doğumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…