• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün doktora gittim banada sezeryan dedi iri bebek dedi. bu hafta içi alacak bugün 38+2 yim
hayırlısı olsun...ben de bu hafta içi sezeryan olacağım hakkımda hayırlısı inşallah...
Slm kızlar biz geldik oğlumla :teytey: Sabah kontrolümüz vardı. Bebeğim hala doğum kanalına girmemiş,3300gr olmuş,1 haftada 300 gr almış. Herşey normal gözüküyor dedi drumuz. Artık haftaya ya da sonraki hafta bekliyoruz dedi. Çatı muayenemizi de olduk,hiç korkuttukları gibi değilmiş,hiç canım yanmadı. O da normal doğuma uygun çıktı. Cuma günü tekrar gideceğiz. Bu arada bel ağrılarımın sancılarala alakası yokmuş,olacak o ağrılar dedi.

Bizden haberler bu kadar. Geçmişe şöyle bi göz attım sanırım loreana doğum yapmış, Allah analı babalı büyütsün...:nazar:
maşallah bebişine....normal yapacaksın doğumunu sen de ha?...hayırlısı olsun...
ya benim karnımda kasılmalar oluyor. top gibi toplanıyor... acı macı yok. sadece toparlanınca bi sıkıntı yaşıyorum, geçici.. nefes almam falan deişiyor..
benden başka böyşe bişey yaşayan var mı kızlar?

Canim uyudum yine ben bogazimdan sandim megerse dilimin bir parcasi düsüyormus. Kur a gerek kalmadi yani

Sagolasin canim yine de,

simdi ikinci kahvaltimi edicem canim, ne yapsam diye düsünüyorum.

Malum burda tatil esimden bilgisayar sirasi bana gelmiyor, Artik pazartesiye kadar böyle yarim yarim gelip bakarim size :kedi:

dilinin parçası mı düştü?kafamçokkarıştı

Şimdilik normal görünüyor kadus,bakalım sorun çıkmaz inşallah son anda da devamı gelir. Sezeryan olunca da tarih belli oluyor ya en güzel yanı bence o... Sağlıkla kurtulmak nasip olsun inşallah hepimize...

yaa...
karnımda başka zevkli bu annelik, kucakta başka bi zevk olacak tabi inşallah..
siz biliyorsunuz şimdi her iki şeklini de :)
kokla annesi, bol bol kokla mis kokusunu... benim için de kokla.

hadi ya.. salı günü kontrolümüz var, bakıcaz bakalım.
ne demek bu yalancı sancı başlaması? acı olmuyor. sadece öyle bişey oluyor işte...

doğuma hazırlanıyor vücudun yalel tehlikesi yok

bi yerde okudum sera diye bi krem varmış çok iyi geliyomuş.rahmin toparlanmasını nasıl anlıyosun

her emzirmeden sonra adet sancısı gibi ağrı oluyor
karnım da küçüldü zaten
serayı bilmiyorum ama 3 kaşık türk kahvesine 1 limonu sıkıp çatlaklara masajla yedirince geçiyor diyorlar ama denemek lazım 40ım çıksın yapacam
doğum yapan kızlar, memişler doğumdan sonra büyüdü mü? Ne kadar büyüdü?

şapkasına sığmayacak kadar büyüdü
ya evet o siyah çizgiye sinir oluyorum nasıl geçecek?
benim karın çevremde çatlak yok ama çok alakasız bi şekilde
sol kasığımda 3-4 çizgi olarak çatlak oluştu doğumdan sonra

benimkini görsen ödün kopar

merhaba ben geld,m hala doguramadım:)bugun dr gitttik çatı muayenesi olduk açılma yok bebek yukarda dedi bu şekilde normal dogum zor ama pazartesi sabah 8 de yatış yap suni sancıyla denicez eger olmazsa sezeryana alcam dedi benden haberler böyle kızlarr..varmı doguran başka?_

Slm kızlar biz geldik oğlumla :teytey: Sabah kontrolümüz vardı. Bebeğim hala doğum kanalına girmemiş,3300gr olmuş,1 haftada 300 gr almış. Herşey normal gözüküyor dedi drumuz. Artık haftaya ya da sonraki hafta bekliyoruz dedi. Çatı muayenemizi de olduk,hiç korkuttukları gibi değilmiş,hiç canım yanmadı. O da normal doğuma uygun çıktı. Cuma günü tekrar gideceğiz. Bu arada bel ağrılarımın sancılarala alakası yokmuş,olacak o ağrılar dedi.

Bizden haberler bu kadar. Geçmişe şöyle bi göz attım sanırım loreana doğum yapmış, Allah analı babalı büyütsün...:nazar:
maşallah özgecim
kızlar bugün doktora gittim banada sezeryan dedi iri bebek dedi. bu hafta içi alacak bugün 38+2 yim
kaç canım bebiş
arkadaşlar merhaba ben mart annesi olucam inşallah..ben size birşey sormak istiyorum smhsmh doğum yapmış galiba fakat profil sayfasına baktım hiç girmiyo merak ediyorum onu acaba haberi olan varmı semiha oğlu nasılmış hepinize hepimize kolay doğumlar...

en son iyilerdi ama daha yeni dogum yaptıgı için giremiyrdur çokta normal girememesi.inş başka bişi yoktur

hosgeldın cnmcım
senı cok merak ettım
ama bı nedenden dolayı arayamadım
yanı pazartesı dogum kesın mı
hadı hayırlısı

doğuma hazırlanıyor vücudun yalel tehlikesi yok

her emzirmeden sonra adet sancısı gibi ağrı oluyor
karnım da küçüldü zaten
serayı bilmiyorum ama 3 kaşık türk kahvesine 1 limonu sıkıp çatlaklara masajla yedirince geçiyor diyorlar ama denemek lazım 40ım çıksın yapacam
düzelir düzelmesede deger bebişlere

merhaba ben geld,m hala doguramadım:)bugun dr gitttik çatı muayenesi olduk açılma yok bebek yukarda dedi bu şekilde normal dogum zor ama pazartesi sabah 8 de yatış yap suni sancıyla denicez eger olmazsa sezeryana alcam dedi benden haberler böyle kızlarr..varmı doguran başka?_

hadi hayırlısı ecrincim

Daha kanala da mı inmedi seninkisi,gerçekten çok inatçı bir kızın var ecrin kaydirigubbakcemile3 Hayırlısı olsun bakalım....

selam kızlar
akşam kızım korkuttu bizi
uyurken kustu burnundan ağzından
nefessiz kaldı sonra acıldı ama burnu hep tıkalı
hemen doktora gittik damla verdi
melisanın hep haspırığı ve genizinde rahatsızlık vardı
doktor ailede varmı dedi

evet eşimde hapsırık alerjisi var 10 kere hapsırır arka arkaya ve kızımada gecmiş
şimdi yapılcak bişi yokmuş 3 yasından sonra alerji testi yapılcak

hep benim yüzümden eşime cok kızardım arka arkaya hapsırıyo die bazen tepem atıp geber derdim
allahın sopası yok işte

çok geçmiş olsun canım inşallah birdaha olmaz..

maşallah canım bebişine....

hoş geldin her gelen seni soruyo önce dogurdumu diye
kibelesr doğum yapmış

yalel insan hamileliğini özlüyor gerçekten
o içerdeki kıpırtıları çok özlüyorum
tabi bu hali de çok güzel
kucağımda elini ayağını görüyorum
kokusunu içime çekiyorum
gözlerimin içine bakışı ömre bedel
ama o kıpırtılar pıtpıtlar da ayrı güzeldi

özendirmeyin kısım bizi de yaaa..
valla, ''çık gel begüm'' diyesim var bazen :)
ama daha erken.. 2-3 hafta da kalması lazım annesinin göbüşünde..
çok özlüyorum siz böyle anlattıkça ben de kızımı...

ohh maşallah kuzuya özge. kocaman erkek olmuş maşallah.

doğumdan sonra sünnet düşünen erkek annesi var mı?

ecrin'le konuştum, sesi doğurcek gibi değildi kızlar. doktordan gelmiş, gelir birazdan buraya sanırım...

hadi hayırlısı bakalım...

hehe gelmiş bile hatta.
deneyin bakem suni sancıyla.. olmazsa sezercik yaparsınız annesi.. napalım.
hayırlısı olsun, bebek sağlıklı olsun.. gerisi mühim değil.

allah allah neden girmedi ki kanala
Şimdilik normal görünüyor kadus,bakalım sorun çıkmaz inşallah son anda da devamı gelir. Sezeryan olunca da tarih belli oluyor ya en güzel yanı bence o... Sağlıkla kurtulmak nasip olsun inşallah hepimize...

çok sevindim özge inşallah normal olur

demet,hoya,yalel,fatmazehra oğluşum adına teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan

Back
X