hayırlısı olsun...ben de bu hafta içi sezeryan olacağım hakkımda hayırlısı inşallah...kızlar bugün doktora gittim banada sezeryan dedi iri bebek dedi. bu hafta içi alacak bugün 38+2 yim
maşallah bebişine....normal yapacaksın doğumunu sen de ha?...hayırlısı olsun...Slm kızlar biz geldik oğlumla :teytey: Sabah kontrolümüz vardı. Bebeğim hala doğum kanalına girmemiş,3300gr olmuş,1 haftada 300 gr almış. Herşey normal gözüküyor dedi drumuz. Artık haftaya ya da sonraki hafta bekliyoruz dedi. Çatı muayenemizi de olduk,hiç korkuttukları gibi değilmiş,hiç canım yanmadı. O da normal doğuma uygun çıktı. Cuma günü tekrar gideceğiz. Bu arada bel ağrılarımın sancılarala alakası yokmuş,olacak o ağrılar dedi.
Bizden haberler bu kadar. Geçmişe şöyle bi göz attım sanırım loreana doğum yapmış, Allah analı babalı büyütsün...![]()
ya benim karnımda kasılmalar oluyor. top gibi toplanıyor... acı macı yok. sadece toparlanınca bi sıkıntı yaşıyorum, geçici.. nefes almam falan deişiyor..
benden başka böyşe bişey yaşayan var mı kızlar?
Canim uyudum yine ben bogazimdan sandim megerse dilimin bir parcasi düsüyormus. Kur a gerek kalmadi yani
Sagolasin canim yine de,
simdi ikinci kahvaltimi edicem canim, ne yapsam diye düsünüyorum.
Malum burda tatil esimden bilgisayar sirasi bana gelmiyor, Artik pazartesiye kadar böyle yarim yarim gelip bakarim size :kedi:
dilinin parçası mı düştü?kafamçokkarıştı