• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah allahım yarabbim.... ben bu minnacık ayakları, bu minnacık elleri çok özleyeceğim içimde...
az önce korktum tutmaya ama, cesaret etseydim o minnacık ayağı tutuverecektim karnımın üstünden sanki...
evirip çeviriyor bacaklarını.. ileri geri hareketleri var... tepişiyor.. sıkıldı kuzucum.

ben bu huzurlu hissi, göbüşü okşayıp onunla konuşmayı özleyeceğim yahu Begüm doğunca sanki.. ay ağlıcam şimdi.

yalel ben bebeyimi karnımda olmicanı düşündükçe ağlama kırizlerine giriyorum eşim zor zaptediyo beni valla bu aralarda baya bi korku başladı bende çok kasıyorum kendimi

kızlar ben göğüs ucu kremi kullanıyorum ama göğüs uçlarım yarık yarık
sanki bıçakla kesik atılmış gibi
sizinkilerde öyle mi
ayrıca benden süt falan gelmiyo
sizden geliyo mu süt

sevcancım süt gelmiyo canım süt gelmezmiş sütü bebek emdikçe kendi getirirmiş bizden gelen şuanda sulu bi sıvı

jasmin77 maşallah oğluna
doğum 23 Ocakta mı canım
biz de 20 Ocakta istiyoruz ama dayancak mı bilmem oğlum
bu aralar çok hareketli

bendende süt gelmiyo ya başkalarından duymustum sut geldığını
tedırgın oluyorum hıç sutum gelmıycek sankı:((

ecrin doğum yapmış mıdır acaba
bende telefonu var ama ben ağlamaktan konuşamam şimdi
çok duygusal oldum

sulu bı sıvı falanda yok bende

bende de yok
akşam nerdeyse ağlıycaktım, neden benden süt veya sıvı gelmiyo diye
acaba bebeğimi hiç emziremiycek miyim
Allahım neler neler yaptım
göğüs kremi kullanıyorum, ayva çekirdeğinden jel yaptım onu sürüyorum
durmadan hurma yiyorum
yeterki göğüs uçları yara olmasın ve sütüm bol olsun diye

sizinkilerde öyle mi
sizden geliyo mu süt
sevcan,sütmüdür bilemem ama çok yağlı bir sıvı geliyor,atletlerim sapsarı leke oldu,çıkmıyor ağartıcılarla bile..göğüs petleri de devamlı kullanınca fazla nemli oluyor..
herkeste olacak diye bir kural yok,hatta normal olanı gelmemesi,ne faydası ne zararı vardır dedi dr,prolaktin hormonundaki artıştan oluyormuş,21.haftadan beri var bende..sanki o faydalı süt gidiyormuş gibi geliyor dedim dr a,yok öyle düşünme dedi..

Son düzenleme:
kızlar bende akşam çantamı hazırladım
kendi pijamalarımı ve geceliğimi yıkamadım
gerek var mı kiCADIARZU
sadece emzirme akletlerimi yıkadım
bebeğin herşeyini yıkadım ütüledim:hulya:
evin bütün halılarını yıkamacıya gönderdik
sadece temizlik işi kaldı
bu hafta temizlik yapılcakzemuszemus

yalel bel bölgesine deyil canım malum bölgeye rahatlatıyomuş bide açılmayı hızlandırıyomuş ağrıda hafif oluyomuş

alla alla.. nası arayalım google'da :) sen bulduysan bana da versene linkini hakocum :)

o hissi hepimiz yaşıyoruz sanırım yalelciğim..
hem bir an önce görmek koklamak istiyorum,hem de ayrılacakmışım gibi geliyor üzülüyorum,her tekmede mutlu oluyorum..

valla, sanırım lohusalık sendromu denen şey bu durumdan kaynaklanıyormuş..
içimde bi boşluk olacağı düşüncesi, beni deli ediyor.
canımdaki can, dışarı çıkacak.... ay düşüncesi beni çok üzüyor... :)
ama aynen ben de... hem koklamak, öpmek, bakışmak, dokunmak istiyorum... hem de çıkacak olması beni korkutuyor.

kibelecim, tekrar tekrar hayırlı olsun canım Hayal bebek.. sağlıkla büyütün inşallah..
memişler için lansinoh öneriyorlar, denemişsindir heralde, işe yaramadı mı?

merhaba jasmin, hayırlısı bakalım... demek 23 ocak :)
bütün millet doğurdu, bi senle ben kaldık :)
evet canim aman kalalim ya son gunune kadar dogmasin bizimkiler insallah icerde buyusunler insallah 23une kadar bekelsin oglusum ya oyle panikle gitmek korkutuyor beni planli planli gitsem diye istiyorum ama hayirlisi bakalim canim
selamm..maşallah oğluşaa ve annesine de tabi :nazar:
ben de ctesi gittim,16 ocak 11.30 a planladık ama bana erken geldi tarih beklesek dedim,21 ine ertelenecek belki de duruma göre, bu ctesi belli olacak..her nekadar sabırsızlansam da ,mesela seninle günümüz aynı 1 hafta erken olması içime sinmedi,haksızmıyım??dr 16sına kadar bile bekler inşallah dedi bu arada :uhm:
eve gelince farkettim boyu çekmiş oğlanın,sinir oldum..geçen haftadan daha geri çıktı fl si nasıl oluyor yaa ,hata vardır dimi..
saol canim doktorun daha iyisini bilir canim belki senin oglusun gelisimi daha ilerdedir o yuzden 1 hafta erken demistir benim haftasiyla tam uyumluymus oglusum ilerde gitmiyor yani flsine de takilma canim daha bugun dedi doktorum arti eksi yuzde 10 hata payi olur ultrasonda diye ona takilma yani cok canim
ah allahım yarabbim.... ben bu minnacık ayakları, bu minnacık elleri çok özleyeceğim içimde...
az önce korktum tutmaya ama, cesaret etseydim o minnacık ayağı tutuverecektim karnımın üstünden sanki...
evirip çeviriyor bacaklarını.. ileri geri hareketleri var... tepişiyor.. sıkıldı kuzucum.

ben bu huzurlu hissi, göbüşü okşayıp onunla konuşmayı özleyeceğim yahu Begüm doğunca sanki.. ay ağlıcam şimdi.
canim benim kucagimizda olunca cok daha farkli hissedecekmisiz ne olur uzulme icerde de guzel tabi hareketleri hissetmek ama bir de yuzlerini gorsek ah tadindan yenmez
jasmin77 maşallah oğluna
doğum 23 Ocakta mı canım
biz de 20 Ocakta istiyoruz ama dayancak mı bilmem oğlum
bu aralar çok hareketli
saol sevcanim valla benimki de cok hareketli bilmiyorum benimki de dayanacak mi 23une kadar bir de yeri kalmadi artik cok gibime geliyor sanki cikacak icimden fazla kilo da almadim ben sanki yeri kalmadi gibi geliyor

ay yarabbim bu nasıl bişeydir yahu..
4 günlük bebek bulunmuş.... sirkeci garına bırakılmış.. bi çanta içinde.. ağzında emzikle..

nasıl olur bu böyle? ya nasıl bırakılır? aklım hafızam almıyor...

allahım herkese akıl-fikir-vicdan versin..

sevcanim bence kendi pijamalarini da yika sonucta onlara bebis de temas edecek sonucta ben o yuzden herseyimi yikadim

sizinkilerde öyle mi
sizden geliyo mu süt

benden de gelen giden bişey yok...
ve aynen göğüs uçlarım benim de öyle, parça parça gibi oldu.
neye delalet acaba bu durum?

yalel ben bebeyimi karnımda olmicanı düşündükçe ağlama kırizlerine giriyorum eşim zor zaptediyo beni valla bu aralarda baya bi korku başladı bende çok kasıyorum kendimi

:) al benden de o kadar.
''bugünlerinin tadını çıkart, özleyeceksin bu tombalak halini... göbüşü sevmeyi özleyeceğiz... ama bebiş olacak kucağımızda. canlı oyuncak geliyor sana, aklına başka bişey gelmeyecek bile..''' diyor kociş.. bakalım alıma başka bişey gelmeyecek mi hakkatten.

ecrin doğum yapmış mıdır acaba
bende telefonu var ama ben ağlamaktan konuşamam şimdi
çok duygusal oldum

ben aradım demin. telefonu kapalı.

canlarım merhaba sadece oyle bır bakabılıyorum sıze bır mesaj yazacagım hemen.
julı haber vermıs :))
mınık kızım geldı dunyaya..
3800 52.5 cm..
kızımızın adını Hayal koyduk..
babası ıkıncı ısım dusunuyor
1 ocak 12.30 gıbı suyum geldı apar topar dr agıttık benım drum yoktu baska bır dra emanet ettık kendımızı..
normal dogum ıcın kontrol ettı ama maalesef bebek buyuk ve kemık yapıma musaıt olmadıgını soyledı.
genel anestezı olarak sezeryana aldı.
bu arada kıstımı de almıslar :))
saat 13.47 de Hayal Prensesımız bızım yanımızdaydı..
ıkı gun kaldık hastanede..
cok sukur hersey yolunda sutum geldı zaten son zamanlarda gelıyordu..
yalnız goguslerım berbat durumda ne yaptıysam artık cok gec canım fena yanıyor..
ama deger melegımın yuzunu gormeye..
bana ve meleğime ıyı dıleklerını gonderen herkese cok tesekkur ederım daha musaıt bır zamanda tek tek bakmak ıstıyorum ınsallah ..
Allah herkese yaşatsın daha gelmemıs melekler de anneler de saglıcakla kurtulsun insallah..

Canım maşallah,allah analı babalı sağlıklı ve uzun bir ömür versin Hayal bebğimize :nazar: İsim konusunu ikinci plana attı galiba sizinkiler bebişi görüncekaydirigubbakcemile3 Ama Hayal ismi çok hoş,adıyla uzun yaşasın inşallah...:Saruboceq:

Back
X