2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hakoperi senin doktor niye 40. haftayı bekliyor hala.benim ağbim kadındoğum uzmanı bugün konuştuk satı 23 ve 20 olan iki hastasını yarın sezeryan yapacakmış.erken değilmi dedim bebeklerin gelişimi yeterli dedi dışarda daha çabuk kilo alırlarmış hem.seninki niye almıyor acaba şaşırdımm

bende hastane çantamı daha hazırlamadımda yarın akşam hazırlıcam teyzeleri aldıklarını yolladı kargoyla bana hiç bişey aldırmadılar hazırlimda hazırda dursun elimizin altında çocuk bezi 10 tane yetermi acaba kendim için ne koyucam bilmiyorum

bende anlayamadım canım normal doğum gününe verdi tarihi bizde şaşırdık normalde 10 gün önceden alması gerekiyodu ama bekletiyo anne karnı en iyi küvezmiş ama tarihini beklemedende gelebilirmiş sancın olursa hemen beklemeden gel dedi

kendin için 1-2 gecelik pijama takımı
hırka
çorap
ped
diş macunu
diş fırçası
tarak
makyaj malzemesi
emzirme sütyeni,atleti
iç çamaşırı
temiz bir havlu
kağıt peçete

aklıma gelenler bunlar valla şimdilik

benimkide gelişimini tamamlamış canım ama bekle deyip duruyo istersen bu gün alırım dedi ama hastanelerde sürünürsün dedi sarılık olur dedi en iyisi gününde gelsin dedi

merhaba kızlar ben dogurmadım belki merak eden olmuştur kastamonuda gezmekteyim yarın ankaraya dönüyorum görüşürüz

oferta ben herşeyi aldımda koyamadım canımya bide işime yaramicak şeyleri götürmak istemiyorum ya götürüpte geri kullanmadan geri getirmek istemiyorum

ooooo bocuk hanım bizde senden bahsediyoduk biraz önce iyisin dimi dikkat et kendine yollarda doğurma

oferta senın abın kadın d uzmanıysa ne kadar şanslısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…