2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

öyle yapayım canım...:ecrin_bebek:sağol askitom....zemuszemus

bana da tuah geldi aşkitomun dediği gibi haftada bir çağırdı 2dir çyle gidiyorum salı gittim mesela bu hafta haftaya da salı gel nst çekil bana göster dedi arada senin 20gün var canım bencede git sen nst çekil dr göster onun kararına bırakma

öyle yapayım askitom....bilmiyorumkismile

tamam canım ...bu nasıl iş yaa....sinir oldum bak şimdi.....alsanaalsanasmile

kızlar bende hiç nst ye girmedim sadece usg den bakıyo ama 2 haftada bir çağırıyo konturole

slm kizlar nasilsiniz ecrinden sonra bir de casmin dogurmus sanirim baska yok degil mi
casmin cok tebrik ederim allah anali babali buyutsun prensesinin bahti hep acik olsun insallah
bend e bugun annemle kardesime gittim orda biraz oturduk donuste de alisveris merkezine ugradik yarim saat isim vardi birkac parca alinacak sey onlari halledip geldim simdi de evde oturuyoruz annemle meyvelerimizi yiyerek kocacigim dogumdan 2 gun once gelebilecek maalesef insallah oglus acele etmezse yetisecek doguma kocasiz beklemek zor oluyor ama hersey oglus icin ne yapalim yeterki saglikli dogsun da

hoşgeldin...en son casmin doğurdu...Allah kavuştursun kocişine ...kocişinle beraber de bebişine....kaydirigubbakcemile5

hastaneye fazla götürmeyin kızlar hastanelere alışmasınlar bebişler bide antibiyotikte çok acil bişey olmadığı sürece kullanmayın bebeklere çay iyi gelir diye biliyorum ben devem edin bence el sürmeyin gözlerine geeeçmiş olsun

hakoperı cnm oyle deme
dogurucam ben
sancılarım basladı
olan seyler hep dogum sancısıymıss

algor cnm
oyle yap sen en mantıklısı

hakoperı senın kac gunun varr

aşkitom benim de sancılarım var dr 10 ocak demişti vazgeçti 20 ocak çarşambaya gün verdi tabi o zamana kadar doğurmazsam iyi 20 ocakta tam 40 haftalık oluyoruz hemde sezeryanla nasıl olucaksa 10 gün önce alması gerekiyoken dr tam gününde yapıcam sezeryanı dedi

sen hangi hastaneye gidicen doğuma

algor korkma cnm
olagan sancılarmıs bunlar
rahım kendını doguma hazırlıyor

hakoperı cnm
özel yuzyıl hastanesı gebze
soyadımızı bılıyormusun?
faceden bakabılırsın?

iyi ya işte...erken almasındansa zamanında alması daha güzell..boshayallersmile..bizde de durum tam tersi...mirmirmirmir

ben kaçıyorum kızlaar....biraz meyve falan atıştırayım.kaydirigubbakcemile2..birden midem kazındı ....:kedi:.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…