2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amann
benım eşim herturlu bnı dınler

pamuk bulasık mak ne edecen dedı ya kaynanam
dunaksam esıme dedım alalım askım cok yoruluyorum
taksıdımız bıtınce
tamam dedı
bende buaksam onu kaynanama soledım
alikemal bana bulasık amkınası alacak çok lazım oluyor dedım
hiçbısey dıyemedı

hahahaaa
nasılım kızlarr

aferin ist esen derdini söylemezsen kimse seni düsünmezki, sen kendini düsüneceksin iyi etmissin bulalsik makinesei icin israr et daha bebek büyüdükce daha cok sikinti olur elde yikamak.

pardon ya
benım gozumden kacmıs
tabı cnm beklenır
ayy bn bu hataya nası duserım
okadar da okumuslugum var

posı bırak rezıl olsun

buaksam dedım
keske gelırın olsada
en azından kucuk bısey takardın ele gune karsı dedım
tıkk yokk

3lu grubumuz toplandık

çok sevıyorum sızı ya

aldırmasam bıle
kaynanaya ınat aldırıcammm

ohhhh cnma degsın
eşimim aldıgı 4 programlı arcelıkı eltımle 2sı kullanıoooü
bekarken almıs yaa
ben daha ıyısını aldırcamm

Merak etme bu kaynanalarin hicbiri takmiyor galiba benim kaynanam da takmicak kocama dedim bir ceyrek alda bari annene ver benim annem bisey takarken mahcup olmasin
benimki oğluşa isimli bileklik yaptırıyor birsürüde kıyafet almış saolsun daha da yapacak heralde hakkını yemim
allahım ya kaynana hayret walla he herşeyini söle çatlasın olmayan şeyide söle nasıl üstüne düştüüğünü bilsin senin ii ii sende de gelişme var devam et dahada kötü ol

Aferin böyle iyi düsün hep, ne öyle gecen günler gibi sikinti yapma kendine

Ben de siz olmasaniz sikintidan nette dolanicam simdi zaten uyuyamiyorum. Ha bir de benim bebek son 2 gündür cok hareketli, millet son zamanlarda hareketleri azalir diyor benim ki durmuyor hangi ara uyuyor bu bebe anlamadimCADIARZU

ayy pamuk posı sende dınle
bunu anlatım coook komıkk

eşim maas vaye mesaı alsın

ayretten bereberde calıssın
yada bılg tamır etsın

tum parayı bana getırır
lazım olunca ıster benden

kayınpederın yanında 2 3 kere ıstedı
kaynana da vardı
hep benden para ıstedı

kaynana bellı etmedı ama

nasııl bozuldu sız dusunun
mesla 20 yada 10 neyse
hep ben verdımm

ayyy o anı gormenızı coook ısterdımm
anladı agırlıgım oldugunu
tabı hayatında oyle deger gormemısya

dusunur kı gelın calısmıyor ama
oglum getırdıgı parayı bıle ondan alıyor
heheheeee

nasılımmm

aferin ist esen derdini söylemezsen kimse seni düsünmezki, sen kendini düsüneceksin iyi etmissin bulalsik makinesei icin israr et daha bebek büyüdükce daha cok sikinti olur elde yikamak.
evet bulaşık makinesi hayat kurtarıcı walla aldır bacım
olsun boşver takan takar takmayan takmaz herkesin kendi bileceği iş ayıpları kendine

bizde seni seviyoruz kuşum evet gece kuşları biz kaldık
ve tavsiyem bacım çok programlı almayın bence çok derdi çıkıyor arçelik 2programlı yeter fazla bile benimde öyle bana proğram fazlalığı yüksek fiyattan başka bişey ifade etmiyor gereksiz çünkü

cnm ben 3 programlı dusunuyorumm
cok arastırdık yazın
parasıda hazırdı ama
baska masraf cıkınca kaldıı

valla artık hıcbıseyı takmıyacagımm

he he he buda onlara kapak olsun senin evde nekadar sözün geçtiğini anlasın masustan evde onlar varken sende naz yap kocana ilgilendir kendinle ki apışıp kalsınlar

SÜPERSİN BACCIMMMMbayanssulusmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

tesekkur ederım
zatı buaksam kaynanamın aynında esımın omzuna yatıım
ahhaaa bole bakakaldııı

kıskanc nolcakkk

ayy bende ne gelısmeler olmus dımı kızlar
bugun tatlı sert okadar laf soktum kı
,ama kalbını kırmadann

Maasallah Askitom naaptin sen bu adama sirri nedir bize de hele yerimseniben

benimki bana vermez öyle hatta abileri annesi kafasina girdikten sonra ekonomik konularda beni iyice disladi, ben de o dönem devletten burs aliyordum aldigim burstan ona hic bahsetmedim bile hatta direk anneme yolladim. Sonra para meselesi acilinca söyledim ona madem sen kendi gelirini bana söylemiyorsun o zaman snein paran senin benimki de benim seni ilgilendirmez dedim anlattim böyle kendime ait bir gelirim olursa ben de sana söylemem dedim coookk bozuldu anladi nasil bir duyguymus.

benim esimin abileri öyle bisey duysa, esm parasini direk bana verse ailede kiyamet kopar. cok geri kafalilar.

he walla didim bu kıza ne olii bu akşam diye bu analar oğullarını niye bukadar kıskanır ya bizde öylemi olucaz ben gurur duyarım be aşklarına sahip çıkıp kumru gibiler diye ne bilim bu insan oğlu çok tuhaf

ben de bulasik makinemin sadece bir programini kullaniyorum, gerisini hic kullanmiyorum.

ayy posı ısın zor valla

amann ben aslında ne fena kızım bakmayın bellı etmıyorumm

dedımkı askım bu paralar bende dursun
sen yufka yureklısın
baban ıstese yok dıyemezsınn
bende durunca daha az harcanıyor dedım

bugun sac kesmıs fabrıkada
ve pc tamırı gelmıs
cebınde 40tl vardı
20sını bana verdı
benımde kendıme aıt kumbaram var
oraya attım hemen
altın ucuzken
1 suru almıstım
ama sonra degerlenınce bozdurdum
keske bozmasaydımm
sımdı cook pahalı

yok kız bunlardada yok ole bısey
o yuzden kaynananın gozlerı 8 acıldııı

ne zevk alıyorlar bu insanlar bi insan evladına sıkıntı dert çektirmekten ya allah akıl versin bizim evde her alışverişi eşim yapar ben çıkıp almam bişey sevmiyorum çünkü kendime aitte hep saolsun verir paramı kredi kartının ekinide çıkarttı bana verdi o konuda asla hakkını yiyemem serbestim yani çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…