2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pamuk ben cok cektım anam bunlardan
kaynanamdan degılde görumcek olacaktan
o bana ettı anası sustu
onu bıle dedım dun
onu karıstırmayacaktın dedım
konuyu degıstıı

valla ben cok cekmıs olaraktan
oglum sevsın
benım gelınım degıl kızım olur
herseyını de yaparım ımkan oldugu muddetce
ayrıca arkadas olur gezmelere gıderım
ama bu kaynanam da akıllandı
dun aksam okadar mısafır var
onların yanında çoook guzelsınn
basortu sana cok yakısıyor dedı
baktım saksı falan yoktu yerde
düşmemiş kafasına ama
ne bıleyımm

alllaha sukur 3 muzun de cok ıyı ve anlayıslı eşlerı var
anladıgım kadarıyla
kredı kartının 1 bende otekı eşimde
hesap kartı da onda ama
makbuzunu bana verır ne cekıldı yatırıldı hep bılırım
bana sorar

:roflol:
:roflol:deli kızz ya görümcen kaç yaşında

Benim esim saf aslinda, daha nisanliyken herseyini anlatirdi bana, ne kadar parasi var ne kadar kazanir herseiyni bilirdim evlendikten sonra bunun 5 abisi üsüstü basina sadece bu konuda digil bicok konuda kafasina girdiler bosandirmaya bile calistilar,

o günden sonra bana maasini söylemez ama ne istersem alir, borc yapar yine de benim istedigim seyi alir. Mesele almasi degil eger ortakk bir hayati yasiyorsak benim de gelecegimiz hakkinda planlar yapabilmem gerek, her konuda ortak bir hayatmiz olmali, ben de guru yapiyorum tabi ona senin paran beni ilgilendirmez ne yaparsan yap senin paran senin benimki de benim diyorum cok cani sikiliyor ben öyle baktigim icin.

Walla kari koca arasina ayri gayri sokmak icin ellerinden geleni yapiyorlar, elh. onlarin hicbirseyine muhtac olmadiigm icin rahatim. Yoksa yarin öbürgün yine esimin 5 abisi basina üsüsür de esimin huyunu degistirir mi emin olamiyorum. o yüzden kendimi hep ayri düsünüyorum kocami hicbir zaman benim güvencem gibi göremiyorum.

Askitom senin vaktin doldu bebek cok hareketli mi eskisine nazaran bir degisiklik var mi?

Benim bebek son iki gündür hep oynuyor

posı
aynılarını yasadım
allahım sana sabır versın,kaynımla aramız ıyıyken sureklı borc alıyordu eşimden
ole az da degıl 2500tl falan
1 ay sonra odeyecem deyıp
ısteye ısteye 1 senede verıyordu
bende sınır oluyordum

eşim 1 keresınde dedıkı bana
o benım param
senden once bırıktırdım
senın bunda hakkın yok
ayrıca kardesımle arama gırme...

okadar uzuldum kı anlatamam ve coook agrıma gıttı kac zaman unutamadım
ama rabbımın ıznıyle
sımdı ne kazanırız neyımız var
sadece 2mız bılırız
ole buyuk bır gelırımız yok ama
kendımıze yetıyor
1000tlye gelıorsa maası
kayınpedder 650 bılıor
yoksa durmadan ıster
kendı aramızda anlasma yaptık,para konusunda kımseye acıklama yapmıoruz
yoksa ohoooo
zamanla senınde duzelır ınsallah...

bu çok zor insan evlendikten sonra heleki bir geliri yoksa kocasına güvenemicekte ne olucak allah onları bildiği gibi yapsın boşansaymışsınız kınamı yakacaklardı acaba ben yollarım onlara kına adiller ya ben çok üzülüyorum evliliklere böyle pislikçe müdahale edildiğinde

evet cnm
son 1 haftadır hatta 10gundur
gecelerı cosuyor
hele babası elını koysun
degme keyfıne
normal yanı merak etme
gunduz pek tık yokk

ayy pamuk
ben aksıyon yapıp eşime kaçtımmm
aılem vermedı de

görümcek eşime ne demiş bılıomusun
bu kıza hemen nıkah yapma
olurya anlasamazsınız
boşanması kolay olur
ayyy sabır rabbım

ama sagolsun eşim hemen evrakları toplayıp yaptı nıkahımızı

hatta dugun yapmayın dedı gorumcem
eşimde dedı bu kız benden bısey ıstemedı sadece dugun ıstedı onuda yapacam dedı yaptı
ve cookk kalabalık oldu dugunumuz
gorumcem tabı oturdu totosunu ustune
ve bana da ılk evlendıgımızde
hemen cocuk yapmayın demıştı

boşanacagımıza daır bir suru ümidi vardı yazıkk

tum hayallerını yıktık bizz
daha dogrusu eşim bana sahip çıkmakla yıktııı

evet cnm
gecelerı cosuyor
hele babası elını koysun
degme keyfıne
normal yanı merak etme
gunduz pek tık yokk

benim tontiş bazen bi uyuyo 2 3 gün çok az hareket ediyo mesela bugün yine uyudu çok hareketli değil 1 yada 2gün sonra uyanır kuzum dr normal dedi ilk başlarda korkmuştum şimdi alıştım

pamuk senın oglunu son 10gun kala gor
nasıl cosuyor
eşimde dıyor oglum top oynuyor ıcerde
amanda masallahh

kızkardesımde dıyor
tamam abla artık topunu dısarda arasın ömer bebek

Gel de sonradan laf caktirinca kötü davraninca kötü gelin olursun, sen önce nasil davraniyorsan gelininden onu görürsün. Erkek ailelerini toptan evlilik hayatindan cikarmak lazimkötükedihüso

Benim yanimda bosansinlar diye ne kadar söyledi kaynanam simdi yüzsüz yüzsüz yanima gelicek. Sonra ben gecmiste olanlari söyleyince kötü gelin olucam. Olurum walla kötü gelin olurum daha iyi icime atacagima..

Hele abileri 1. derece düsmanim. onlalrda su anlayis var pamuk, bosanirsak erkege köyden 10 cocuk sahibi artik kizlarina bakamayan kurtulmak isteyen aileleerden bir kiz alirlar, köle gibi kullanirlar rahat ederler, ben öylemiyim istedikleri gibi ezemediler beni, kötü oldum. Bosanmak her zaman kadina daha fazla zarar verir, bir de aman kocam bana bakiyor diye bosanamam zannetiler, aldim basimi kendim geri döndüm viyanaya okuluma basladim evi de terkettim sonra anladilar beni diger gelinler gibi ezemeyeceklerini öyle düzeldik. Ben güclü olmasam yani canim esim hala onlarin kafasinda devam ederdi bence o kadar yumusak biri, bakti beni kaybedicek geri adim atmak zorunda kaldi :1closedeyes:

o yüzden sen ne kadar güclüysen o kadar deger görüyorsun dogu kültüründe maalesef...

evet cnm
gecelerı cosuyor
hele babası elını koysun
degme keyfıne
normal yanı merak etme
gunduz pek tık yokk

iyi o zaman, karnim sürekli oynuyor ne zaman uyuyor bu bebik diyorum bende

zilli seni ii etmişsin bak mutlusun allahtan ama o görümceninde çocukları var allahın sopası görünmez öyle bir vururki apışıp kalır salak karı yaa sen eşinin bir dediğini ikiletme de iyice yapışsın sana allah bozmasın böyle olayları duyunca aslında nekadar dertsiz rahat bi hayat yaşadığımı ama yinede kendi kendime sorun yarattığımı anlıyorum benim kaşıntım var walla dayaklığım benklava:

benim tontiş bazen bi uyuyo 2 3 gün çok az hareket ediyo mesela bugün yine uyudu çok hareketli değil 1 yada 2gün sonra uyanır kuzum dr normal dedi ilk başlarda korkmuştum şimdi alıştım

Pamukcum benim de senin haftalarinda öyleydi cok azalmisti hareketler ama son 2 gündür her ´tarafima vuruyor

pamuk senın oglunu son 10gun kala gor
nasıl cosuyor
eşimde dıyor oglum top oynuyor ıcerde
amanda masallahh

kızkardesımde dıyor
tamam abla artık topunu dısarda arasın ömer bebek
benim bebik sezeryan olucak ya kuzu ben göremicem son zıplamalarını içerde

allahın cezası karı ya öbür dünyada oynatacaklar onu toprak bile kabul etmez aman bacım çok haşır neşir olma çokta laf etme eşinin netarafa döneceği belli olmaz bebeğinle biraz sabret nasılsa gidecek dimi kaynanan ozaman eşinle devam edersin rahat rahat hayatına bide o problemi yaşama allah korusun doğum sonrası

Pamuk yat kalk sükret sen o zaman yerimseniben

ben de cok privat bakiyordum evlilige aileler ayri biz ayriyiz diye. Ama doguda cocuk ailenin, kücük büyügün, kadin erkegin mali gibi bakiliyor. Böyle yapmak islerine geliyor :umursamaz:

sagol pamukum

cok sukur ıyı bır eşim var
valla benım hayatım roman gıbı bılıomusun
10yasında anne babam ayrıldı
ben 13yasında okulu bırakıp calısmaya basladım
okul 1sıydım oysa
ama nasıp bıyerde
sımdı kardesımı okuttum evlenene kadar
bak dr cıkacak kısmetse ama benım okuyamamıslık hala ıcımde hep yaradır

varya benim hayattakı en buyuk sansım eşim
allah ondan razı olsun
2 kişilik ailemızde
bana ınsan oldugumu deger vermenın ne oldugunu ogrettı
rabbım kımsenın mutlulugunu bozmasın

yok anam allaha şükür yok bizde öyle şeyler eşimin ailesi daha 5 kez anca gelmişlerdir bana hemde yarım saat kırkbeş dk mesafedeyiz arabayla birbirimize ama yok yani rahat bırakırlar ne işimiz var devamlı derler biz gideriz genelde haftada bir yada iki haftada bir kendi ailemde gelmez devamlı biz 2kişi yaşıyoruz devamlı yani allahım sen bozma yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…