2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı bakalımm

ya kızlar buyuk ıhtımal hafta sonu dogurursun dedı drum
ama haftasonu olmazsa
bugun gel veya su zaman gel demedı
neden sızce
ve olmazsa ne yapayım

Kizlar esim yarin da calisicak sonra haftayadan itibaren izin alicak :dance:

Gerci sabah kütüphaneye gidip aksam dönücek yine ders calismasi gerek biraz. Ama anneler oldugu icin gidicek. Yine de her istedigimde yanima gelebilecegi icin cok sevindim. Is yerindeyken cok yoruluyordu, ben lohusayken en azindan o dinc olsun.

Akitom 42. haftaya kadar dofmayabilir tabi her iki günde bir kontrol gerekiyor

Sen yine de kontrole 2 günde bir git bakalim bebegiin suyu yeterli mi, kordonla cok mu oynamis.....

canım ben sezeryan olucam dr öle dedi koca kafalıymış benim tosuncuk 23ocakta olucam sezo normal gidiyodu ama çok zorlanıcaksın riske atamam dedi benim sancı kesici ilacım var 30haftamdan beri içiyorum yani vuran sancıları rahime iletmiyor açıklığını sabitliyor ilaç yoksa erken gelme olayım vardı benim allaha şükür bugüne kadar getirdik nst de hep sancım var çıkıyor zaten geneldede taş gibi oluyor karnım öyle yani

benim haftaya persembe 40+0 oluyor eger o zamana kadar bebek gelmezse 2 günd ebir kontrole cagiricaklarmis beni, demin bahsettigim arkadasi öyle cagirip 40 haftadan sonra 2 günde bir kontrol etmisler

gozun aydın posııı
benım eşimede 3 gun dogum ıznı verecekler
senelık ıznı kullanmayacagız
kısmetse yazın tatıle gıtmek ıcın

ayy kızlar masallah yavruma
su ıcıyorum elımde bardak
gogsumun altına dayadım
nasılda bardagı ıttırıyor
cnm yavrum benım hayırlısıyla gel artık
kızlar benım gıbı 40+2 veya 3 olsanız ne hıssedersınız
cok mu abartıyorumm sabırsızmıyım

ıyıde posı
haftasonu dogum olur dedı
olmazsa 2 gunde bır gel demedı kı
eger olmazsa
pazaresı gıtmek mı lazım yaaa

biliyorum pamukcum ama sezeryan olanlar zaten 1,2 hafta önce aliniyor ya son ana kadar beklemicen yani ins. Aslinda 1 bucuk hafta daha siksan disini 38. den sonra ideal olani digil mi?

hayırlısı bakalımm

ya kızlar buyuk ıhtımal hafta sonu dogurursun dedı drum
ama haftasonu olmazsa
bugun gel veya su zaman gel demedı
neden sızce
ve olmazsa ne yapayım

dr emin demekki senin artık hafta sonuna kadar doğurucana aşkitom
zaten karnın ağrıyıp duruyo olmazsa pazartesi günü gidersin artık zaten yatışın yapılır allahın izniyle

biliyorum pamukcum ama sezeryan olanlar zaten 1,2 hafta önce aliniyor ya son ana kadar beklemicen yani ins. Aslinda 1 bucuk hafta daha siksan disini 38. den sonra ideal olani digil mi?

canım zaten tam 38haftamın bittigi gün alıncak bebişim birbuçuk hafta daha beklersem 39buçuk olurum zaten benimki gelmeye çalışıyo dayanamaz ozmana kadar walla

benim daha 40 im dolmadi yine de her gece bekliyorum acaba bugün mü gelecek diye, hayirlisi eger bebek ayin 21 ini gececekse beklesin yok 20 sinde gelecekese hic beklemesin gelsin bence

oooo cnm oglum
nekadar ozledım
bırı dese bunu bana
gulerdım ama
cok komıgım ben yavvv
olmazsa pazartesı gıderım
ayy kızlar alltan elını sokup acılma var mı deye baktı cokk canım yandı yaa
ama utanmadım bu 2,ncı bakısı
onceden aletle bakmıstı
ve suan hala acılmam yok
ıstırahat et dedı ama baska kızlardan duymustum yuruyus yap dıolar genelde
ne bıleyım yaaa
bıde az once sol bacagıma yıne sancı vurdu

o zaman bana da persembe günü acilma var mi diye bakicak bana da bir aletle bakmisti daha önce ama ele hic bakamdi doktor. acaba benim acilmam var mi

bazilari anlatiyor ya hastaneye gittigimde 4 santim 7 santim acilmam varmis megerse diye ne güzel olurdu benim de acilmam baslamis olsa ama hic sanmiyorum hic kendimi acik hisstemiyorum kaydirigubbakcemile3

ahhh ne umutlarla gıttım posı
kesın dedım yatırır
acılma vardır ama yokkk

hayırlısı bakalımm

canın yandıysa biraz daha düşün derim normal doğumu bencede sen yürü bol bol bebiş gelsin açılman olsun canım benim alttan muayenemde canım hiç acımamıştı 1cm açılman var demişti çok rahat olur acımadı canın demişti ebe ama koca kafalı oğluşum izin vermedi yapmama

olsa söylerdi canım hem elle bakıyolar açılma varmı diye aletle değil evet ama evde vakit geçirin açılmanız olsun pat diye koşmayın hastaneye tabi anormal bir durum olmadıkça yani

zaten 37, haftamda bakmisti en son alttan. o zaman erkendi tabi acilma icin

cnm
herseyın normal dedı
ılkınde cnm daha cook acımıstı
busefer kendımı daha az kastım ıse yaradı

sezercık daha korkunc gelıyor bana
hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…