Pamuk daha senin 20 küsür günün var rahat misin bu aralar agri sanci felan var mi?
senin agrilar ne alemde askitom önceki sayfalarda agrim var demissin dikkat et?
Benim de son 6 günüm artik bebek iyicene oynuyor icerde, icimden hicbirsey yapmak gelmiyor.
Bir de arada sirada gaz sancisi gibi agri bastiriyor alt tarafima, ama sürekli degil.
hayırlısı bakalımm
ya kızlar buyuk ıhtımal hafta sonu dogurursun dedı drum
ama haftasonu olmazsa
bugun gel veya su zaman gel demedı
neden sızce
ve olmazsa ne yapayım
ıyıde posı
haftasonu dogum olur dedı
olmazsa 2 gunde bır gel demedı kı
eger olmazsa
pazaresı gıtmek mı lazım yaaa
biliyorum pamukcum ama sezeryan olanlar zaten 1,2 hafta önce aliniyor ya son ana kadar beklemicen yani ins. Aslinda 1 bucuk hafta daha siksan disini 38. den sonra ideal olani digil mi?
canın yandıysa biraz daha düşün derim normal doğumu bencede sen yürü bol bol bebiş gelsin açılman olsun canım benim alttan muayenemde canım hiç acımamıştı 1cm açılman var demişti çok rahat olur acımadı canın demişti ebe ama koca kafalı oğluşum izin vermedi yapmamaoooo cnm oglum
nekadar ozledım
bırı dese bunu bana
gulerdım ama
cok komıgım ben yavvv
olmazsa pazartesı gıderım
ayy kızlar alltan elını sokup acılma var mı deye baktı cokk canım yandı yaa
ama utanmadım bu 2,ncı bakısı
onceden aletle bakmıstı
ve suan hala acılmam yok
ıstırahat et dedı ama baska kızlardan duymustum yuruyus yap dıolar genelde
ne bıleyım yaaa
bıde az once sol bacagıma yıne sancı vurdu
o zaman bana da persembe günü acilma var mi diye bakicak bana da bir aletle bakmisti daha önce ama ele hic bakamdi doktor. acaba benim acilmam var mi
bazilari anlatiyor ya hastaneye gittigimde 4 santim 7 santim acilmam varmis megerse diye ne güzel olurdu benim de acilmam baslamis olsa ama hic sanmiyorum hic kendimi acik hisstemiyorum kaydirigubbakcemile3
pamukummm
coook degısık duygularım var yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?