2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar aklima abuk subuk seyler geliyor
mesela evin ortasinda suyum gelirse hali btarsa ben onu nasil temizlicem, öyle birakip hastaneye gidicem döndügümde daha pis olucak. hastaneye hali silip de mi gitsem kaydirigubbakcemile3

ayy posı
kırlensın beaaaa
dert ettıgın seye bak
eşin temızler
benımkı yıkıyor bıle arada kucuk paspasları
sagsalım gelsın de

kizlar aklima abuk subuk seyler geliyor
mesela evin ortasinda suyum gelirse hali btarsa ben onu nasil temizlicem, öyle birakip hastaneye gidicem döndügümde daha pis olucak. hastaneye hali silip de mi gitsem kaydirigubbakcemile3

allah aşkına nasıl geldi aklına bu çok telaşlanıyosan bez koy bacım da altında etekle donsuz gezmiyosun heralde şarr diye halıya boca olsun suyun yavaş yavaş süzülür ancak bacaklarından burdan duyurlur son zaman yaklaşan hamişler evde donsuz ve etekle gezmmeyın sakıncalıııohaoldumsmileohaoldumsmile

donsuz asla gezmemmm
gezecek hal mı kaldııı
eskıden olsaaaaa
neyse ahhh ahhhhh

zaten yatagin üstüne alt kisma sivi gecirmeyen biir örtü serdim, millet su sarr diye akiyor diyor:sm_confused:

cnm bnm
oncekı pıjamalarım oluyor bana
hastaneye de gecelık goturucem arkadasım hedıye ettı cok guzel
evdede 2 kat pıjamam var yanı 2 takım
hatta emınonuden aldımı da sayarsam 3
ama o bıraz dar geldı
sımdı hec olmaz
degısemedımde uzak
artık zayıflayınca gıycem

posı ben sade pıjama aldım ama
paketı acmamıstım dar geldı
bıde gecelık alımdedımama aceleye geldı
hıc guzel degıl
arkadasım getırdı bana da
hedıye almıs
yoksa fena olcaktı
ıstedıgım gıbı bulamadım ya benn

donsuz asla gezmemmm
gezecek hal mı kaldııı
eskıden olsaaaaa
neyse ahhh ahhhhh
evet eski günler ahhhh
zaten yatagin üstüne alt kisma sivi gecirmeyen biir örtü serdim, millet su sarr diye akiyor diyor:sm_confused:
evet ama wc de falansan yada ayağa kalktığın an su normal olarak yere akıyor altında külodun varsa yere şarıldamaz vede pijaman falan varsa hele hiç akmaz hemen yere
ben hicbirsey almadim.

ne giyicen peki ben geçen gün 2 pijama aldım bi lizözlü gecelik aldım yarın kayınvalidemde getiricek saten pijama takımı aldı bendekininde teki saten baya işimi görecekler

benim hastanemde herseyi veriyorlarmis o yüzden bu kadar rahatim
ama kendi pijamami giymek daha iyi o yüzden aradim biraz bi tane aldim ben yeni aldiklarimi yikamadan giymem yikadim cekti, fazla da alisverisi sevmiyorum yoruyor beni o yüzden kaldi öyle piama isi

canlarım
bebek bakım setı olarak ne aldınız
bıde bebek arabasını ne marka aldınız

cnmm
cok guzelmıs
gule gule kullann
ben foto eklemesını bılmıyorum
bu arada benım gecelık mavııbeyaz yesıl
terlıkler kırmızı sırıtır mı

cnm
bende kısın cıkmam
ama bızde araba yok
eşim sevmıyor kullanmasını
bendede ehlıyet yok
mecbur aldım
dursun hazır
memnun kalırsam derım

cnmm
cok guzelmıs
gule gule kullann
ben foto eklemesını bılmıyorum
bu arada benım gecelık mavııbeyaz yesıl
terlıkler kırmızı sırıtır mı

baya sırıtır kuzum hemde fotoyu at bana pc de varsa msn den ben eklerim senin için yada hizliresim.com dan yüklüyosun yaparsan yardım ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…