2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

womarch, ay şimdi gördüm doğum yaptığını..
canım meraktaydık zaten nerelerdesin diye :)
kaybolan, ''doğurdum'' diye çıkıyor ortaya :)

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, allah analı babalı büyütsün inşallah..

slm kızlar ya benim bebegim cok uyuyor,
3 saatte yada 4satte bir emiyor
uyandıramıyorum
sizler kac saatte bir emziriyorsunuz

sürekli uyandırıp emzir canım benmki 5 gün sonra sarılık oldu 1 aylık olana kadr tehilesi varmış kaldırıp emzir sen uyanmasını bekleme sürekli ayrıca 3.haftadan sonra gaz sancısı başlayacak zaten

feyza'cım, elif buğlem hoşgelmiş.. sefalar getirmiş..
hayırlı uğurlu lsun, allah analı babalı büyüdüğünü göstersin arkadaşım.

kızlar merhaba geçmişe bakamadım inşallah herkes çok iyidir.ben 11.01.2010 pazartesi günü genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım.Kuzey bebek te bende çok ta iyiyim.sizleri merak ettim.meltem doğum yapmış faceden okudum allah analı babalı büyütsün inşallah.

hayırlı olsun maşllh bebişine:ecrin_bebek:

oh maşallah maşallah ne güzel allah analı babalı büyütsün

womarch gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün
amin canlarım,darısı bekleyenlerin başına :))

womarch tebrik ederim normal dogummu yaptın?
hayır ecrin,ben zaten normal düşünemiyordum,bebişim için de benim akıl sağlığım için de böylesi daha hayırlı oldu :)) spinal sezeryan oldum ben de,epidural diyorduk ama,gece gelince suyum,hastanenin tanımadığım gece ekibi yaptı anesteziyi,bir anda epidurale döndüler vsvs

hadi hayrılısıyla güzel doğumlar olsun subata kalan olmaz heralde..
maaşallah ah ne kolay söylemiş dimi yemek yaptım geldim gibi.. darısıı başımıza...
eyvahedigeldismile
evet darısı başınıza,tabi ki o kadar kolay olmadı ama :)) şimdi de alışmaya çalışıyoruz ,emzirme savaşı veriyorum bebişle Çok üzgünüm çoook

haha süper, hoşgeldin..
ayın 11'inde bişey varmış sanırım, 3. doğum bu ayın 11'inde olan :)

allah bağışlasın kuzucuğunuzu annesi, sağlıkla büyüdüğünü görün inşallah...

darısı biz bekleyenlere olsun..

tebriklerr,hoşgelmiş Kuzey bebek..allah analı babalı büyütsün..

loreena canım altını açtın mı uyanır iki saatte bir emzir de sarılık olmasın
uyanmazsa da sütünü sağda kaşıkla ver ağzına

kuzenimin bebeği, dün 1 haftalık oldu. epidural sezaryen olmuştu geçen hafta.
ancak dün geldi sütü. azıcık azıcık...
1 haftadır mama verdiler yani bebeğe.. ama hemen kavramış memeyi, yabancılık çekmemiş hiç.

vomarch oferta maşallah gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün mutlu huzurlu günlerde büyütün bebeklerinizi ya kızlar bişiy sorcam benim bebeğimin göğüs ve karın bölmesinde kızarık kızarık lekeler var sanki sivilce gibi ama sarı uçları yok ve2 gündür çok husursuz gaz problemi varsanırım sürekli ayaklarını çekerek ağlıyor bu karnındaki lekeler kırmızı kırmızı nedir sizce bilgisi olan varmı bebek yağıyla yağlıyorum hergün ama banyo yapamadı garibim terliyoda ondanmı acaba terletmemeye çalışıyorum ama dedimya 2 gündür gazından habire emmek istiyo hırslı emdiği içinde bunalıyo

çok teşekkür ederim darısı başınıza çok güzel bir duygu

canım bizde de var onlardan,dr gördü bişey söylemedi,yarın ben soracağım yine de..banyo biz de yaptırmadık ama pazar günü hastanede yaptırmışlar bize vermeden..dün sünnet de ettirdik,o yüzden banyo için acele etmiyorum..şimdi sırada söz nişan ve düğün mürüvvetleri kaldı -tatlicadiarzu-

şafak sayan sadece ben mi kaldım kızlar yahu?
tek doğuramamış ben miyim?
az bişey daha dursun yalelcim,benim yerime de sev karnını..karnımı okşarken söylediklerim şimdi bebişi severken ağzımdan çıkınca gözlerim doluyor hala :)) sanki anlıyor ben kuzum dedikçe..

cadaloz çok terliyor demişsin ya isilik olmasın sıcaktan
kayınvaliden annen falan bilir onlar ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…