2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ooo siz çok hızlısınız maşallah bizimde cuma günü kontrolumüz var bende diycem göstercem doktorumuza bide 2 gündür çok acayip gazlı bebeğim emiyo alttan üstten çıkarıyo ama nafile çır çır çıırıyo göbeği acıycak diye aklım gidiyo inşallah doktor gazı içinde bişiler verir hoyanın tarifini yapıyorum dün geceden beri kimyonnyutuyom dün gece sabahı sabah ettik uyumadı 2 saat uytabildik tek oda kucakta ıhh mıhh 1 haftalık bebe ne bilir gazı bilmiyomki benbilmiyorumkismile aklıma o karnındaki göğsündeki kızarıklıklar takıldı ondanmı durmuyo acabkine diye düşünüyorum

cadaloz çok terliyor demişsin ya isilik olmasın sıcaktan
kayınvaliden annen falan bilir onlar ne diyor

uzman doktor annem muayene etti isilek değil dedi kaynanamda bana kalırsa isilek gibi geliyo dedi bide internete sor sen oraya göre büyütüyonya dedilerkaydirigubbakcemile3 bende bilemedim ama okadar ağlaması o kızarıklıktan değildir herhalde anam gazman olsa bu kadargaz olmaz sanırım mafoldumben

selam kızlar
şükür kavusturana
kimler anne oldu bakalım
anne olanları tek tek tebrik ederim
analı babalı büyüsün bebişler

yok şekerim bende varım yanlız değilsin:)
bizim 9 günümüz kaldı hayırlısıyla

ay senin az kaldı. tek haneli sayılara düşmüşsünüz :)
bizim daha 19 günümüz var beya... bitmek bilmedi şu son günler.
sabrım mı tükeniyor nedir yahu...

cadoloz, istersen yakınlarında fön makinesi veya elektrik süpürgesi çalıştırmayı bi deneyin..
kolikli bebeklerde işe yarıyormuş. o gürültüyü, anne karnındaki seslere benzetiyormuş bebekler. eski günlerini hatırlayıp huzur buluyorlarmış.
bi deneyin bakalım.

selam kızlar
şükür kavusturana
kimler anne oldu bakalım
anne olanları tek tek tebrik ederim
analı babalı büyüsün bebişler

hoşgeldin şekericim nerelerdesin ya yokluğun belli valla:))

valla biz zorla tek sayıya düşürdük haftaya cuma kısmetse sezeryanla kavuşucam oğluşa
ama bugun çok kötüyüm resmen yürüyemiyorum
bütün gün yattım

valla biz zorla tek sayıya düşürdük haftaya cuma kısmetse sezeryanla kavuşucam oğluşa
ama bugun çok kötüyüm resmen yürüyemiyorum
bütün gün yattım

neden yürüyemiyorsun? ağırlıktan mı? yoksa bebek çok mu aşağıda?

haftaya cuma neden? senin 9 günün kaldığına göre, bu hafta sonunda alması lazım en geç, öyle değil mi? ben anlamadım valla..

merhaba kızlar...valla gelen gidenlerden sonra ancak girebilidim...
geçmişi okuyamadım doğal olarak yüzlerce sayfa...
doğurmayan kaldı mı?

bu arada anne olanları tek tek tebrik ederim...Şeniz
allahım bütün bebişleri nazarlardan saklasın...:Saruboceq:

pc yok
cumartesi gelcek
sonunda kavuscam laptopuma :roflol:
bu akşamda ablamdayım
bu sabah kötü bi olay atlattık
apartmanın trafosu patladı:gitme:
ev girilcek gibi değil her yer is

çok geçmiş olsun... melisa nasıl annesi? özledik, koysana yeni fotolarından fıstığının...

merhaba kızlar...valla gelen gidenlerden sonra ancak girebilidim...
geçmişi okuyamadım doğal olarak yüzlerce sayfa...
doğurmayan kaldı mı?

merhabalar hoşgeldin.. meleğin nasıl annesi?

doğurmayan ben kaldım, anneolmak istiyorum kaldı...
dha var mı bilmiyorum valla :)

slm kızlar. hiç fırsat olmuyor artık giremiyorum neler oluyor faceten iki dk da takip edebiliyorum en fazla. herkes iyidir umarım. bütün meleklerde sağlıklı, gazsız ve huzurludur inşallah. biz oğlumla gayet iyiyiz çok şükür. göbüşümüz düştü ilk banyomuzu yaptık. herşey yolunda. emiyoruz sorun yok allahım nazarlardan saklsın. bi tek benim arada gaz problemim oluyor onu da önemsemiyorum oğlum iyi olsunda başka bişi gelmiyor insanın aklına. bi türlü resim koyamadım en yakın zamanda inşallah.
doğum yapmış olan arkdaşlar hayırlı uğurlu olsun. allah analı babalı büyütsün hepsini. sırada bekleyen anneleride allahım sağlıkla kurtarsın inşallah. hayırlısı ile bebişlerine kavuşsunlar.

blu'cum, iyi olmanıza çok sevindim. maşallah bebeğine de sana da... ne güzel, sorunsuz olmanız. kırkbir kere maşallah..

ben de sizleri böyle okudukça, gözyaşlarımı tutamıyorum. çok yıprandı sinirlerim artık sanırım hakkatten :)
sabrım tükenmeye başladı artık, kızımı istiyorum kollarım da ben de..

valla mevlütler yapıldı, biz hala göbüşte içiçe bekliyoruz :)

canım benim evet haklısın insan bir an önce kucağına almak istiyor. ama yinede acele etme zamanında gelir inşallah. ben çok büyük bir korku ile gittim sancılı gittim acil gittim doktora. eşimin hala beli ağrıyor nasıl sıktıysa kendini garibim hala kendine gelemdi. benim dişlerim hala ağrıyor çok sıkmışım kendimi çok kasmışım. zamanında bilerek gelsin en güzeli. hem sağlığı açısından hemde eşinle senin psikolojin açısından. hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah.

slm bn geldım

kızlar bebıs butun gun uyudu
sımdı uyandırmaya calısyorum uyanmıyor
sarılık olmasından korkuyorum
nasıl uyandırabılırım
moralım cok bozuk

valla bugun belim kasıklarım berbat durumda yürüyemiyorum aırlıktanda olabilir oğlum kafasını çatı kemiklerine sokmuş zaten heralde ondan bugun bu kadar ağrım var
haftaya cuma 38 +3 te sezeryanla dünyaya gelecek inşallah tabi daha önce gelmeye kalkmazsa benim normalde 19-20 günüm var tam olarak baktığında ama biz dün doktorda 22 ocak cuma sezeyana karar verdik ondan 9 günümüz kaldı şekercim dün itibari ile yaklaşık kilomuzda 3700 dü

pc yok
cumartesi gelcek
sonunda kavuscam laptopuma :roflol:
bu akşamda ablamdayım
bu sabah kötü bi olay atlattık
apartmanın trafosu patladı:gitme:
ev girilcek gibi değil her yer is

aman aman çok geçmiş olsun valla
ayyy nasıl temizlencek ev ya
şu halimdenmidir nedir artık temizlik yapmak falan o kadar gözümde büyüyoki
çok ağırlaştım çoook

slm bn geldım

nasıl uyandırabılırım
moralım cok bozuk

canım altını açarak uyandırmayı dene her 2-3 saatte bir mutlaka
Allah korusun bişi olmaz
ki sarılık olsada kötü değil bol bol emzir hayatım

slm bn geldım

nasıl uyandırabılırım
moralım cok bozuk

cnm mutlaka uyandır..bak bnm bebiş ilk hafta sarılık atlattı....mutlaka emmeli seni...
altını aç...vücudunu okşa hafif masaj yap...sütünü ağzına sık ...ne yap et aç bırakma...cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…