• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün herkesler uyumaya kaçıyo hadi bakalım
herkese Allah rahatlık versin

uyumuyorum ben esneyip duruyorum yine esnedim ben 3 haftalık hamileyim tebrikler arkadaşlar tebrik ederim sizleri

slm kizlar
nasilsiniz
dogum yapanlari tebrik ediyorum

benim biraz once amniyosentez sonucum cikti
bebisimin cigerleri yeterliymis
sali sabahi yani yarin spinal sezeryan olacagim
turkiyenin saatiyle aksam ustu oluyor
insallah hersey yolunda giderde size guzel haberlerle geri donerim
dualarinizi eksik etmeyin
bebislerle birlikte Allaha emanet olun..
hadi hayırlısı canım....

slm kizlar
nasilsiniz

Canım sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz,Allah yardımcın olsun,hayırlı doğumlar diliyorummm:Saruboceq:a.s.

slm kizlar
nasilsiniz

güzel haberlerini bekliyoruz canım, sağlıkla kuıcağına alırsın inşallah..

kpssye hazırlenıcam tekrar.daha 9 ay var .ama şimdiden düşünüyorum geçen 85 aldım bu sefer 95 alsam atanırım heralde.inş. çok uslu bi oglum olur

kpssye hazırlenıcam tekrar.daha 9 ay var .ama şimdiden düşünüyorum geçen 85 aldım bu sefer 95 alsam atanırım heralde.inş. çok uslu bi oglum olur

inşallah canım kazanırsın benimde bitirmem gereken yüksek lisans tezim var ama hala bitiremedim şubatta teslim etmem gerekiyor ama sanırım bende uzatma alıcam bende düşünüyorum inşallah bebeğim uslu olurda bitiririm şu tezi 2 senedir bayılttı resmen beni çünkü.

inş. yapabilirim ya.ne bilim sen napıyosun çok az giriyosun demi?yada karşılaşamıyoruz mu

ben evlendikten sonra çalışmadım canım evdeyim 30haftamda 1cm açılmam oldu yatıyorum şimdi bebiş baya aşağıdaymış dinlen bol bol dedi dr genelde burdayım ama bazen içimden gelmiyor sanki netin başında olunca midem bulanıyor ama ben seni biliyorum hemen hemen 15.haftamdan beri burdayımm

Canım inşallah istediğin puanı alırsın ve atanırsın. Yalnız ilk 3 ay bebeğe ve bebeğin sana alışma devresi olduğu için sanki biraz zorlanırsın ama yine de inşallah uslu bir bebeğin olur da çalışabilirsin...

Back
X