Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu bende neyime güveniyorum bilmem çanta filan hazır etmedim daha çekçekli kızımın tatil için küçük boy valizi vardı onu hazırlıcam bugün gardrop üğstünü temizlerken çıkardım meydana anca sığar bebişinkilerle benimkiler....anneme bile giderken çanta çanta gidiyorum doğumu varın siz düşünün ......zeyno hanımın ihtiyaçları için bile yer lazım malum koca gün yanımda durucak kitap boyama kalemleri defterleri bebek=)ayy ben delimiyim ne..yine gülücek millet bana ama napıcak çocuk sıkılır arada oyalarız onlarla...=)zaten bebiş ve benim ihtiyaçlarım anca doldurur ihtiyaç değilse bile ben bulurum gidicek bişeyler...=)neyse akşam saati biraz kaçıyım dedim sizin yanınıza....kız içerde oyun oynuyorken..=)
selam womarch nasılsın?bende kocişi bekliyorum.
nasıl yani zeynoyudamı hastaneye götüreceksin
hazırlarsın canım sıkma kendiniOffff benim bebisin odası bile hazır değil henüz insaallah bı hırsla yapcam bakalım sizlerde hersey hazirdir heralde
Iyim anneolmakistiyorum
Sen nasilsin? Bebis ne durumda? Ben kötü üsütmüsüm bademcikler olmayinca direk cigere inmis burasi nasil soguk gündüz en sicak zaman -10 du artik dereceye bakmiyorum adam boyu kar oldu bahce.Evin icinde oyaliyorum kendimi kiyafette nasil sorun oldu( Bu saatten sonrada alisverise cikmak istemiyorum kendim icin iyice inat ettim.Alirsam dogum sonrasi icin yeni bisiler alayim diyorum.
Yok dogurmadim canim bu gidisle en son ben dogrucam herhalde.
aa..geldi benimkii delikafaduldenwomarh biyerdemi çalışıyorsunuz yoksa kendinize ait ofisiniz varmı?bizde inşaatçıyız:)))
oo..maşallahh..2 çeşit yemeğimi yaptım geldiim:))
tabiki götürücem kardeşi oluyo onun dünyasında bu çok büyük bir olay .....hatta dünyasını sarsabilirde yada tam tersi hiç etkilenmeyebilirde her aşamasında oda olmalı çünkü kızımın yapısında var...damdan düşen şeyleri pek sevmez...onu dahil ettiğimiz zaman mutlu olur...babasıyla kardeşini bebek odasında ilk onlar karşılıcak....birlikte kameraya çekicekler...odada misafirlere şeker dağıtıp çiçeklerle ilgilenicek yani onun için nasıl mühim işler verdik ona bilemezsin.....nerden baksan...6-7 saat durur orda sonrada akşam kimde kalmasına karar verdiysek onunla yollucaz....bunların konuşmasını bile bir ay önceden hazırladık hala dönüp dönüp soruyor anne böyle yapıcaz şöyle yapıcaz diye...ertesi günde babasıyla beni bebişi hastaneden çıkarmaya gelicekler....dahil etmezseniz çocuk kendini dışlanmış gibi hisseder tabi her çocukta durum farklı tabi...öğretmeniyle anlaşıp kararlaştırdık iki koldan hazırlıyoruz hanımefendiyi=)Şeniz
..
demek siz de inşaatçısınız.. :lepi:
bizde inşaatcıyız
:kedi: ne o kız kızdınmı öyle yazdım diye tabiki götürücem demişsin
anacım benim ilk hamileligim şuda birgercek şimdiye kadar çocuk ruhundan anladıgım pek söylenemz yazdıkların aklımın ucuna bile gelmedi acıkcası:kedi::kedi::kedi:
kocamı doyurdum
gonlunu aldım
çok memnun oldu
kendini çok yormussun dıye üzüldü
sımdı sınava yolladım,bırazdan gelır
fettan kadınım vesselam
2 yemek bıraz ılgı tamam
çok cadaloz gordum kendımı