• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar...
culi de doğurmuş bi de kıznın ağzından neler yazmış yaramaz...e giderek azalıyoruz kızlar,topiğin yarısı aralıkta doğurdu...umarım biz geri kalanlar vaktinde -ocak olsa iyi olur- doğururus...

meltem hoşgeldin diyeyim,günlerdir yoksun,tatil nasıl gidiyor??

krizalit,sen de dr a gitmişsin ptesi okudum,sevindim herşeyin yolunda olmasına..o yumuşama olayını anlamadım ama..

yumuşama olayı yavaştan doğuma hazırlandığı anlamına gelirmiş herhalde, bir şeyler geveledi leyla hanım ama kadıncağız çok hızlı hareket etmek zorundaydı, hem gripti, hem çok hastası vardı, hem de ağrıları varmış halen...ben de o panik havasında soracağım bir çok şeyi unuttum iyi mi...

yaptığımız yemekleri oğlumla tek başımıza yedik geldik,kociş tam çıkarken iş almışlar o yüzden gelemedi. Biz de sıkıldık size bakalım dedik...

kızlar ben dün bir ara karnımda hafif bir uyuşma hissettim. Kocacım da evde yoktu,çok uzun sürmedi ama oturdum ya bişey olduysa diye ağladım,bir de hareket etsin diye biraz bağırarak konuştum oğlumla neyseki düzeldi...Sizde hiç oldu mu böyle bişey?ıyice evhamlı bi tip oldum çıktım...

hoşgeldin özge

krızalit ben koymadım
dusunmuyorum da
bebegı sılmek için başka bişey vercem hemşireye
boyle tulbent tarzı beyz bır bez ayarladım

ben koymadım krizalit gerek yokki onlar suyun altına tutup veriyor bebek yıkamıyorsun hastanede.
ayy kendimi iyi hissetmiyorum midem çok bulanıyor dogurcammı ne..

midem çok bulanıyor kızlar neden acaba?

Son haftalar reflüden oluyor.Varsa bir soda iç.Benim de faranjitim kabardı gene.Boğazım acıyor.Sinir oldum iyice.Hayırlısıyla doğursaydık bir.Gebelik her yönüyle stresli.aman hasta olmayım aman şunu da yiyiemi ay çocuk kımıldadı yok kasıldım yok gerildim.Vallahi ruh hastası olup çıkacam.lülülülülülü

kızlar ben dün bir ara karnımda hafif bir uyuşma hissettim. Kocacım da evde yoktu,çok uzun sürmedi ama oturdum ya bişey olduysa diye ağladım,bir de hareket etsin diye biraz bağırarak konuştum oğlumla neyseki düzeldi...Sizde hiç oldu mu böyle bişey?İyice evhamlı bi tip oldum çıktım...

Son haftalar böyle ruh hastası gibi oluyor insan.Ben de aynı moddayım.Evde eşim oğlum da olmayınca her bişi üstüme üstüme geliyor..neyse doğurunca da bu hormonlar hızla çekilmeye başlayacak o zaman da sıkıntılarımız olacak .Ayy neyse az kaldı birşey kalmadı.Hayırlısı.

Son haftalar reflüden oluyor.Varsa bir soda iç.Benim de faranjitim kabardı gene.Boğazım acıyor.Sinir oldum iyice.Hayırlısıyla doğursaydık bir.Gebelik her yönüyle stresli.aman hasta olmayım aman şunu da yiyiemi ay çocuk kımıldadı yok kasıldım yok gerildim.Vallahi ruh hastası olup çıkacam.lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol: Ne tesadüf ben de :roflol::roflol:delikafadulden

Benim de çantama koyacaklarım hazır çekmecede duruyor ama çantaya yerleştirmedim.Ayak altında durmasın diye.Acele olmazsa inşallah doğumdan önce yerleştirirm.Acele olursa d abavulun yeri de belli eşyalaırmın da 5 dkmı alır.

Son haftalar böyle ruh hastası gibi oluyor insan.Ben de aynı moddayım.Evde eşim oğlum da olmayınca her bişi üstüme üstüme geliyor..neyse doğurunca da bu hormonlar hızla çekilmeye başlayacak o zaman da sıkıntılarımız olacak .Ayy neyse az kaldı birşey kalmadı.Hayırlısı.

Doğurduktan sonra ne kadar sürede az da olsa normale döneriz acaba? Çok sıkıldım bu durumdan...akannehir

Back
X