• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım naz yapayım dedim azcık
nst vardı bugün iyi çıktı çok şükür
dr a haftaya kadar bişey olurmu dedim sancın yok olmaz gibi görünüyo ama
suyun gelebilir ağrın olabilir kanamanda olabilir vs ama olmayadabilirde dedi
aslında dahada beklerdim sezeryan için dedi
beni üzen kafama takılanda bu gebelik şekerim var 39. haftamda tam alıcaklar inşallah bi aksilik çıkmazsa
bi sorun olur akciğerleri falan gelişmemiştir diye korkuyorum yavrumun
ama şartlarda bu tarihi gösteriyo önümüz yılbaşı tatili bisorunda çıkabilir bişmiyorum işte böyle
kaşıntım içinde bi kremler bi fitil verdi
bakalım hayırlısı olsun
annemdeydim bende yeni geldik
hatta yarın gece kalıcam hafta içi annemlerde olucam hep
maşallah sevindim nst nin iyi çıkmasına.gelişmiştir inşallah ya.sen takma kafanı ya.hem artık yenidogan bölümü çok gelişmiş hemen iyileşir stres yaparak geçirmeyelim son günlerimizi

slm
bebisim suan kollarimda :ecrin_bebek::
spinal sezeryanla 36 haftalik dogum yaptim
kizcem 2820 gram ve sagligi yerinde
birkacgun hastanede kalacagiz
ayrintilari eve gecince yazacagim
cok guzel tarif edilmez duygular icerisindeyim :kedi:
zamani gelince darisi sizlerin basina....
kocamaaan opuldunuz...kaydirigubbakcemile3

maşallah allah analı babalı büyütsün.bizede sag salim almayı nasip etsin.allah bizi bebişlerimize,bebişlerimizide bize bagışlasın.inşallah

slm
canım tebrikler
maşallah size maşallah
canım annem benim yaa
darısı sağlıcakla bizlere
haftasına göre kilosu falan çok iyi

bende saglık ocagına gittim beni zaten hiç kimse merak etmiyo:umursamaz:

nese bebişin kalp atışı iyi.bebiş dogduktan bi hafta sonra yine gel topuktan kan alıp takip etcez didi.bide emzirme egitimi verdi.
ya dün ben sordummu hatırlayamıyorum emzigi biberonu nasıl kaynattınız,kaynayan suyun içine atıp fokurdattınız mı?plastik yerlerini demi kaynattınız?sonra nasıl muhafaza ediyosunuz?
ne güzel emzirme eğitimi aldın demek
canım bende merak ediyorum bu konuyu
bende göğüs koruyucu falan var deenfekte edip hastaneye götüreceğim kaynatacaktım ama sonra nasıl streil kalacakki

benim zeynomu 38. haftası bitti aldı doktor yeter dedi birazda dışarıda büyüsün=)3400gr 51 cm doğdu...normal olupta 2 hafta daha beklese çıkaramıcakmışım yani.=):roflol:seninkine ne dedi kilo olarak ve ne kadar var doğuma..........CADIARZU

ay maşallah casminim yaa
çok güzel doğurmuşsun kilosu falan
benim 39. haftada o kadar doğarsa öpüp başıma koyucam
şaka bitarafa sağlık sorunu olmasın akciğerleri gelişsin yeter

nese bebişin kalp atışı iyi.bebiş dogduktan bi hafta sonra yine gel topuktan kan alıp takip etcez didi.bide emzirme egitimi verdi.
ne güzel sende güzel haberlerle gelmişsin

canım arkadaşım benim Şeniz
canım kültürüm yarın çıkacak ama idrarda bu sefer lökosit falan az
kaşıntı için antibiyotik kaşıntı yapar dedi
içinde 1tane olan fitil verdi bu gece yapıcam bide sürecekmişim krem
verdi
kızkardeşimin izin günü salı hastaneye o götürdü nst de falan yanımdaydı
sonrada ankamall e gittik baya gezdik yorulmuşum

seninde iyi çıkmasına çok sevindim canım yaa

saol canımmmmzemuszemus ankamal den neler aldın kalabalıkmıydı herşeyin güzel çıkmasına sevindim

slm

gecmiş olsun Allah analı babalı büyütsün kızını bahtı acık olsun mevlam nazarlardan korusun sizi

arada fenalık geçiriyodum tansiyonum düşüyomuş.yükselmesinden iyidir demi?bide bebişi emzirirken poposundan tutcakmışız,ensesinden tutan anneler varmış bu bebişlerde saldırganlık duygusu yaratıyomuş.yani enseden tutmak yok.

ben bişey almadım bocuk canım yaa
para lazım hastane için borç zaten çok
kızkardeşim kazak falan aldı

demet canım popodan tutmak derken hay Allah

ay maşallah casminim yaa
çok güzel doğurmuşsun kilosu falan
benim 39. haftada o kadar doğarsa öpüp başıma koyucam
şaka bitarafa sağlık sorunu olmasın akciğerleri gelişsin yeter
[/QUOTE]

vallahi bu sefer eylül hanım ablası kadar olmıcak heralde ama bakalım yinede belli olmaz yarın nts sem var...ortalama biraz kilodan anlarız......
hiçbir şey olmaz allahın ziniyle merak etme kuzum sürekli doktor kontrolündesin allahın izniyle sapasağlam doğucak bebişler.....vallahi ben sana diyim onlar biz yamuk analarından daha sağlamlar.......habire bi yerlerim ağrıyıp duruyo doktora söylüyorum bana ilaç veriyo rahatsızlıklar için ona bakıyo maşallah sağlam diyo....yani neymiş.....korkmaya lüzum yokmuşş.....korkmaaaaaa..tedirgin olmaaaaaa....kaydirigubbakcemileolumlu düşün......=)Şenizkız kilolu doğmasınlar sağlıklı doğsunlar...amannnn ne zayıf bebeler biliyom zeynoyla yaşıt hepsi zeynodan uzun ve tombik..bizimki kuru çıta...onun yediğinide sen yemiyorsundur 2 canlı halinle...kaydirigubbakcemile3benim kız yiyip yiyip belli etmiyenlerden kaydirigubbakcemile5

aslında çok düşmeside iyi olmayabilir demetcim yaa
sağlık ocağına bi sorsaydın keşke

kızlar ya bişey sorsam....spinal sezaryanla epidural sezaryan arasındaki fark nedir?

ben bişey almadım bocuk canım yaa
para lazım hastane için borç zaten çok
kızkardeşim kazak falan aldı

demet canım popodan tutmak derken hay Allah

elimizle poposundan tutcakmışız başını kolumuza yaslayıp.vucudunu vucudumuza dayayacakmışız.sadece kafası memeye çevrik olmayacakmış.yani umarım anlatabilmişimdir:asigim:

bende yazı yazdım mola verdim elim yoruldu ve yeinden yazıcam bir sürü şeyi kağıda offf

benim zeynomu 38. haftası bitti aldı doktor yeter dedi birazda dışarıda büyüsün=)3400gr 51 cm doğdu...normal olupta 2 hafta daha beklese çıkaramıcakmışım yani.=):roflol:seninkine ne dedi kilo olarak ve ne kadar var doğuma..........CADIARZU

perşembe günü sezeryan olacam
7 gün önce 3200 idi perşembeye daha alır
benim ikinci sezeryan olacak
belki dikişler zorlanmasın diye fazla bekletmemiş olabilir
ne bileyim kafama takıldı işte

arada fenalık geçiriyodum tansiyonum düşüyomuş.yükselmesinden iyidir demi?bide bebişi emzirirken poposundan tutcakmışız,ensesinden tutan anneler varmış bu bebişlerde saldırganlık duygusu yaratıyomuş.yani enseden tutmak yok.

nasıl yani anlamadım ben

perşembe günü sezeryan olacam
7 gün önce 3200 idi perşembeye daha alır
benim ikinci sezeryan olacak
belki dikişler zorlanmasın diye fazla bekletmemiş olabilir
ne bileyim kafama takıldı işte

yok yok gayet iyi güzelim kafanada takma hiç sonra benle paylaş benimde 2.sezeryanım olucak birinci rahatmışta 2. daha zormuş öyle diyenler var...bende 5 ocakta doğurucam nasipse=)rabbim sağlıcakla kurtarsın sizi=):Saruboceq:

evet canım bu perşembe
38+1 oluyor doğru
tarihi doktor seçti
hatta izin versem geçen cumartesi alacaktı
ultrasonda haftası birazdaha büyük görünüyor
kilosuda geçen hafta 3,200 gibi falandı
bizde doktorumuza güvenip kabul ettik
zaten ikinci sezeryanım olacak
eski dikiş yerlerim çok gerildi
daha fazla beklesem sorun olur diye düşünüyorum
hakkımızda hayırlısı olsun

canım bence drun en ıyısını bılır benımkıne kalsa 2 hafta onden gıdıyo alacaklar hemen ben beklıyorum :))))

benim gibi olsanız kimle ugraşacaksınız acaba

yaa dı mı canım benım esın gelecek mı tatlım doguma kısmetse?

Kizlar
Nasilsiniz? Benim bu gün itibariyle daha 4 haftam var.Zaman gecermi ya herkesler dogruverdi biz bakiyoruz.Benim oglan kafayi asagi koymus ayaklarinida midemin icine sokmus vaziyette midemi kurcaliyor.Her an cifteyi basip firlayacakmis gibi geliyor :)) Neyse dogum cabuk olsunda 4 hafta gecer artik.

merhaba canım ıyı olmanıza sevındım benımkı de yer bulamıyo artık cok sıkıntı verıyor ve kendı de sıkıntıda ama ne yapalım beklıyoruz :))

kıslar hastane çantanıza bebek havlusu koyacak mısınız?_

ben koydum canım ama bezlerden de koyacam ayrıca :))

kızlar ben dün bir ara karnımda hafif bir uyuşma hissettim. Kocacım da evde yoktu,çok uzun sürmedi ama oturdum ya bişey olduysa diye ağladım,bir de hareket etsin diye biraz bağırarak konuştum oğlumla neyseki düzeldi...Sizde hiç oldu mu böyle bişey?İyice evhamlı bi tip oldum çıktım...

kıyamam canım olmamıstır bırsey kasılma gıbı mıydı bana bu ara kasılma seklınde oluyo cok..

kizlar bu saatte arkadaslardan biri yemege gelicek üstelik daha yeni haber verdiler

Bir de eve yeni girdim, sabahtan beri geziyorum. evi pislik götürüyor daha yeni yemek koydum.

Cok sinir oldum.

doguma 3 hafta kalmis, yaptikalarina bak :oklava:

ayy ınanmıyorum yaaa kolay gelsın canım umarım yardım ederler :((
kibele canım senden başka iyi dilekte bulunan olmamış teşekkür ederiz tatlım Şeniz
beni merak edende olmamış
hıh :dilcikar::dilcikar:
iyiyiz biz çok şükür:olmaz:

:)))))) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım naz yapayım dedim azcık
nst vardı bugün iyi çıktı çok şükür
dr a haftaya kadar bişey olurmu dedim sancın yok olmaz gibi görünüyo ama
suyun gelebilir ağrın olabilir kanamanda olabilir vs ama olmayadabilirde dedi
aslında dahada beklerdim sezeryan için dedi
beni üzen kafama takılanda bu gebelik şekerim var 39. haftamda tam alıcaklar inşallah bi aksilik çıkmazsa
bi sorun olur akciğerleri falan gelişmemiştir diye korkuyorum yavrumun
ama şartlarda bu tarihi gösteriyo önümüz yılbaşı tatili bisorunda çıkabilir bişmiyorum işte böyle
kaşıntım içinde bi kremler bi fitil verdi
bakalım hayırlısı olsun
annemdeydim bende yeni geldik
hatta yarın gece kalıcam hafta içi annemlerde olucam hep

canım merak etme bırsey olmayacak cok streslı gectı ama sonuna geldık cok sukur ne olur uzme kendını de bebısınıde..
annenın yanında olman cok guzel ohh ıyı yapmıssın valla..

slm
maşallllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:
canım aman aman darısı basımıza
kızlar daha mı hızlı cıktı ne :))
saglıcakla buyut tatlım kızını..

ya dün ben sordummu hatırlayamıyorum emzigi biberonu nasıl kaynattınız,kaynayan suyun içine atıp fokurdattınız mı?plastik yerlerini demi kaynattınız?sonra nasıl muhafaza ediyosunuz?

maşallah bebegıne canım benım ..
ben temcereye attım kaynattım kısık ateste fokurdattım hemen kapaklarını kapattım hıc ıcını sılmedım agızlarını bıryere degdırmeden kapakları kapattım valla bılmıyorum ıste aklımca yaptım bırseyler..
kullanmadan kaynamıs sudan yıne gecırırım bır bıberon bır de emzıgı attım cantaya
ama gerısını kutusuyla yıne yerıne kaldırdım..

aman canım sen yıne de dıkkat et tansıyonuna tabıı yukselmesınden ıyıdır de olsun takıp etmekte yarar var...
ana o poposunu ısırınca kalmayacakkı tutayımkaydirigubbakcemile3

kızlar ya bişey sorsam....spinal sezaryanla epidural sezaryan arasındaki fark nedir?
canım bende netten baktım tam bilmiyorum ama sende googleden okuyabilirsin
spinal sadece sezeryanda uygulanan bir yöntemmiş
diğeri ise hem normal doğumda hem sezeryanda
ah anlatamadım yaa :mymeka:
http://gebelik.org/dosyalar/anestezi/epidural.html
burdan bak bakalım

elimizle poposundan tutcakmışız başını kolumuza yaslayıp.vucudunu vucudumuza dayayacakmışız.sadece kafası memeye çevrik olmayacakmış.yani umarım anlatabilmişimdir:asigim:

canım inan çok iyi anladım kafamda canlandı bian
sağolasın
destekleyici sarmalayıcı güzel yöntem hımmm

Back
X