bocukcum dedim ya ondan yapmayı bilmiyorum daha önce yaptım tarihleri tutturamadım aman boşver zaten kaldı 13 gün ben onu yapmayı öğrenene kadar...doğururum kız...:roflol:
dogum yapacagın tarihi sen yaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bocukcum dedim ya ondan yapmayı bilmiyorum daha önce yaptım tarihleri tutturamadım aman boşver zaten kaldı 13 gün ben onu yapmayı öğrenene kadar...doğururum kız...:roflol:
gündüz ve akşam üstü çok uyudum
kaynonoşu bebiki koceyi uyuttum geldim
benim gibim pro olman lazım
basacan kazen abime 13 lira
şak diye
o hemen yapıyo sağolsun
kızlar, ben 20 aralık pazar sabahı saat 9:20 de spinal doğum yaptım, işaret ve suyum gelmeye başladığı için doğum iki hafta erken oldu, 3, 400 gr, 49 cm doğdu Tuna, 15 dk da o doğdu, 15 dk da ben çıkmışım, ikimiz de iyiyiz, evdeyiz, hatta ben ufaktan ev işlerine başladım bile, hastanede iki gece kaldık, Tuna anne sütü de alıyor, çok şükür, darısı diğer bekleyenlerin başına...
Anammmmmmm delİ olcem bugÜn amma mutlu ettİler benİ ana- oĞul 1 saat kadar Önce kapı Çaldı dedİm kİmo dedİler arÇelİk dedİm yanlıŞ adam ısrarla kocamın İsmİnİ sÖylÜyodİyom megafondan hayır bİz bİŞey almadık sonra cama gİttİm baktım dedİm hayrola baktım kİ bİzİm burdakİ arÇelİkÇİ adam dedİ eŞİnİz sÜprİz yaptı galİba kurutma makİnası geldİ koptummm.........1 senedİr İstİyorum...ama alan kocem deĞİl kayınvalİdem...hemen aradım aĞlaya aĞlaya nasıl sevİndİm yaa...eŞİme demİŞ oĞlum elİmde para varken gİt kuyumcudan bİr bİlezİk yap doĞuma hazır olsun....hedİye edİcekmİŞ...eŞİmde demİŞkİ anne ben alıcaktım İstersen sen al zaten bİlezİk te aynı para hemen hemen koy cebİne hazır parayı taksİtle kurutma al emİn ol havalara uÇar dİye(uÇtumda).eŞİm demİŞ anne sen kendİnede al bİ tane son taksİtlerİnde ben yardım ederİm oda almıŞ ........kayınvalİdemde bİlİyordu İstedİĞİmİ tmm demİŞ sabahtan berİ eŞİm dİyİp duruyor balkondan neler Çıkıcak anlamıyorum bende saf saf aman ne Çıkıcak İŞte dolap vs....oda dİyorkİ Çok daralmıŞ balkon oredakİ eŞyaları bİrİne mİ versek...hahaah..bende dİyorum yok boŞver kullanmıyoruz orayı kalsın sonra bakarız...sen Çıkıcakları Çıkar evden dİye....ayyyyyyyyyy Çok mutlu oldum yaaa.....yemİn ederİm allah razı olsun kayınvalİdemdende eŞİmdende ......ayhhhh paylaŞıyım dedİm sİzle ......ya ben mutlu olunca nİye hep herkesle paylaŞıyım İstİyorum onuda bİlmİyorum heee.............İyİkİ varsınız kızlar ...saolun=)
BURDA OLSAN BİRLİKTE GİDERDİK AY BALAM DİCEM DEMİYORUM KOCAMDA GELİRDİ KESİN EHEHEH=)EEE MECBUREN KIZIMIDA ALMAM GEREKİRDİ SEN EN İYİSİ KENDİN GİT :roflol:BOLCA EĞLEN=)
saol esra teyzesi
öyle güzel bir duyguki
ben eski ben değil
daha önceden nasıl yaparım nasıl uyanırım derken
mık dese hissediyorum
dikiş yerlerimde ağrı var
oturup kalktıkca oluyor o kadar
ama yatakta yatmadım desem yeridir
bunalımdan cok korkuyordum ama hiç olmadı
zaten annem yanımda elim ayağıım oldu
eşim sağolsun öyle
sinir edende pek olmuyo kimse işime karısmıyo
fenayım zzaten biliyolar :roflol:
daha nelere şaşırıcaksın kendinde emin ol ...daha çok yolun başındasın başı böyleyse düşün bu işin gidişatını önce değişmez dediğin alışkanlıkların değişicek sonra yavaş yavaş sabrın artıcak sonra tahammül sınırların genişlicek sonra affetme sıklığın kendini kontrol etme mantığın kısacası can çıkar huy çıkmaz denilen lafın nasıl yanlış olduğunu görecek ve karakterinin nasıl değiştiğini farkedeceksin.....çocuk büyütmek bu yüzden erdemdir...sanan bulaşan yokmuş olsa bile boşverrrrrrrr keyfini sür........en güzel zamanların şimdi......kuzunuda kokla benim için.bu arada dikişlerine dikkatet ...20 gün dikkat ettim o akşam oturuyodum koltukta kapı çaldı hızla kalktım yerimden kalkmamla oturmam bir oldu sağ tarafımda nasıl bir acı hala o acı vardır üşüttüğüm zaman aynı yerde....nerden baksan 2,5 3 ay çok ağır şeyler kaldırma .......kendini koru .....kış ayındayız ayaklarını sıcak tut....yaza doğru kendini çok rahatlamış hissediceksin her açıdan boşa una öyle hissetme tebrikler ilk dişleri çıkmaya başlıcak...=)öptümmm....lülülülülülü
oğluşumun kıyafetlerini yıkadım. Sanki doğurmuşum gibi her yer bebek gibi kokuyor. Onlara baktıkça içim açılıyor,bir de sağ salim kucağıma alsam....opuyorumnanaktan
aman bir heyecanlı daha canım hayırlısıyla al bebişi kucagına kokla bizim içinde saglıcakla gelsin bebegim mevlamın eli hep üstünde olsun:Saruboceq:
kızlar merhaba
bende yarın sezeryan oluyorum
sabah 10 da hastaneye gidecez
çok heycanlıyım ve korkuyorum.
meraba kızlaar bebegimin 1 haftalık oldu.
göbegi hala düşmedi.. bekliyoruz bakalım baya kurumuş.
hoya gibi bende fırsat bulamıyorum artık.. gececiyiz. bizde..![]()
bi gireyim topiğe eskisi gibi konuşalım kızlarla diyomkaydirigubbakcemile2
anaam bi bakmışım benim bebik uyanmış..akannehir
emzir altını değiştir gazını çıkar azıcık sev uyut..
hayat böyle devam ediyi..
biraz huysuzuz sabırsızız
sinirliyiz
babası gibim sinirli netçem ben bunlarla bilmem:umursamaz::dilcikar:
neysem,
eskisi gibi geçmişi okuyamıyom nasısınız iyi misiniz doğuran yok mu ki
kibelesr ordamısın
kızlar merhaba
bende yarın sezeryan oluyorum
sabah 10 da hastaneye gidecez
çok heycanlıyım ve korkuyorum.
Anammmmmmm delİ olcem bugÜn amma mutlu ettİler benİ ana- oĞul 1 saat kadar Önce kapı Çaldı dedİm kİmo dedİler arÇelİk dedİm yanlıŞ adam ısrarla kocamın İsmİnİ sÖylÜyodİyom megafondan hayır bİz bİŞey almadık sonra cama gİttİm baktım dedİm hayrola baktım kİ bİzİm burdakİ arÇelİkÇİ adam dedİ eŞİnİz sÜprİz yaptı galİba kurutma makİnası geldİ koptummm.........1 senedİr İstİyorum...ama alan kocem deĞİl kayınvalİdem...hemen aradım aĞlaya aĞlaya nasıl sevİndİm yaa...eŞİme demİŞ oĞlum elİmde para varken gİt kuyumcudan bİr bİlezİk yap doĞuma hazır olsun....hedİye edİcekmİŞ...eŞİmde demİŞkİ anne ben alıcaktım İstersen sen al zaten bİlezİk te aynı para hemen hemen koy cebİne hazır parayı taksİtle kurutma al emİn ol havalara uÇar dİye(uÇtumda).eŞİm demİŞ anne sen kendİnede al bİ tane son taksİtlerİnde ben yardım ederİm oda almıŞ ........kayınvalİdemde bİlİyordu İstedİĞİmİ tmm demİŞ sabahtan berİ eŞİm dİyİp duruyor balkondan neler Çıkıcak anlamıyorum bende saf saf aman ne Çıkıcak İŞte dolap vs....oda dİyorkİ Çok daralmıŞ balkon oredakİ eŞyaları bİrİne mİ versek...hahaah..bende dİyorum yok boŞver kullanmıyoruz orayı kalsın sonra bakarız...sen Çıkıcakları Çıkar evden dİye....ayyyyyyyyyy Çok mutlu oldum yaaa.....yemİn ederİm allah razı olsun kayınvalİdemdende eŞİmdende ......ayhhhh paylaŞıyım dedİm sİzle ......ya ben mutlu olunca nİye hep herkesle paylaŞıyım İstİyorum onuda bİlmİyorum heee.............İyİkİ varsınız kızlar ...saolun=)
saol esra teyzesi
öyle güzel bir duyguki
ben eski ben değil
daha önceden nasıl yaparım nasıl uyanırım derken
mık dese hissediyorum
dikiş yerlerimde ağrı var
oturup kalktıkca oluyor o kadar
ama yatakta yatmadım desem yeridir
bunalımdan cok korkuyordum ama hiç olmadı
zaten annem yanımda elim ayağıım oldu
eşim sağolsun öyle
sinir edende pek olmuyo kimse işime karısmıyo
fenayım zzaten biliyolar :roflol:
Selam kizlarr bugün kontrolumuz vardı nst ye girdik bebis çok iyi tarih 7ocak hastaneye yatış çatı muayeneside yapıldı dogum normal gorunuyor kızım 3400 kg olmuş Dr +300 olarak duşun dedi anam nasıl normal dogurcam dedim:) tosun olmuş benim fistikim inşallah hepimiz saglikli bir sekilde alırız bebislerimizi kucağımıza buarada cati muayenesinde çok kastım kendini canım acıdı valla![]()
koca yuvarlak bi altın
adını bilmiyom kaydirigubbakcemile3
bide iki dedemiz hastane masraflarını paylastılar
biz geldik....
yarın sabah sezaryanla kızımı kucağıma alacam inşallah....
çoook heyecanlıyım....nasıl vakit geçireceğimi ne yapacağımı şaşırdım....
arkadaşlar herkese slm
jüli sana ve diğer anniş olanlara gözünüz aydın diyorum.
bizim gün pazartesiydi ama cumaya çekildi sezeryanımız(gerçi dr.a kalsa yarın sabah yapacak :) ) eğer daha erken gelmezse bebişimiz hayırlısıyla cuma sabahı bende taze annişler arasına katılıcam bundan sonra giremeyebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
meraba kızlaar bebegimin 1 haftalık oldu.
göbegi hala düşmedi.. bekliyoruz bakalım baya kurumuş.
hoya gibi bende fırsat bulamıyorum artık.. gececiyiz. bizde..![]()
benim gibim pro olman lazım
basacan kazen abime 13 lira
şak diye
o hemen yapıyo sağolsun
buradayım canım da dusa gıdecem sımdık nasılsın seker
anam aniden bir açlık çöküyor içime o an ne olsa yerim gibi geliyor bir anda ama nasıl kazınıyor midem 2-3 gündür sıklaştı bu .....halbuki bir elma vs yada bir lokma ekmek atsam ağzıma bitiyor o açlık hissi.....kan şekirim düşüyor heralde....zaten sık yiyodum şimdi hep yiyorum....eşim diyor ne mide var sende he.....diyorum kaç aydır sen tıkmaya çalışıyodun lokmaları kusuyorum diye ...şurda bir aydır midem bayram etti sus etme bana.....ahahah zeynomda 8 aylığım yine böyle açlık durumum çöküyo içime bir gece bir kalktım nasıl açım başım dönüyo nasıl ekmek istiyorum içine peynir koyup yicem elimi bir attım poşet yok ekmek bitmiş....gece 4,5 oturdum yatağın ortasına nasıl ağlıyorum hüngür hüngür......öyle komikki hem ağlıyorum hem kahkahayla neden ağlıyorum diye kendime gülüyorum ellerim nasıl titriyor..makarna var akşamdan ısıtır yerim illaki bişeyler yaparım yok ekmek yicem kesmicek beni hiçbirşey gibi geliyor.....eşim uyku sersemi bir kalktı ödü koptu beni öyle görünce hiç adetimde değil öyle ağlak bişeyde değilim sancım geldi filan zannetmiş...gözlerim kıpkırmızı hahahha anlattım dudaklarımı büzerek ekmek isityorum diye adam kalktı saat 6 ya geliyordu artık baktım 1 ekmek birde koca tabak dolusu börek almış ağlaya ağlaya o ekmeğin yarısını ve böreği bitirdim......doyduğumda bile hala titriyodu ellerim...hahahha bir onu bilirim eşimden canım çekipte aldırdığımı .....ama çok komiktim ya...