• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Esim geldi bilg. da haber okuyor benneyaptımki

Yemek yicez simdi.

Hepinize iyi aksamlar

kızlar biz geldik
temizliğimiz bitti mis gibi oldu rahatladım valla bide kuaföre gittim mi artık demir istediği zaman gelebilir
bu arada yarın dr.gidicez 12 de randevumuz bakalım ne diyecek

canım ya az önce kimse yoktu nasılsın
bende çıkacağım şimdi çok yorgunum yatacağım
yarın 12 de dr randevumuz var

ben yarın kontrole gidiyorum doktor nst de yapacakmış galiba.bebişi göreceğim için çok seviniyorum.bu aralar iki gündür özellikle sanki aşağıya öyle bir baskı yapıyorki çıkacak sanıyorum kasıklarım ağrıyor bütün gün bide bacaklarım birleşmiyor yürürken artık çok komik yürür oldum ördeğe benziyorum

ben varım kız bırak oyunu anlat ne yaptın

napim kızımla akşam yemeği yedik sonra arkadaşına maske hazırladık ..biraz tv seyrettik....sonra kitap okuduk ve ışıklar sönük yarım saatten fazla yatak muhabbeti yaptık daha doğrusu o konuştu ben dinledim hı hı dedim..:roflol:koceminde dışarıda işi var...kaçtım bende aslında yatıp uyusam ne iyi ama ...nerdeee..birazdan gelir benimkisi her an kaçabilirim...:gitme:

bende çok erken uyandım bugün zaten gece doğru düzgün uyuyamıyorum şimdi nerdeyse gözlerim kapanacak ama karnım acıktı uyumakta istemiyorum offf ya doğursamda şu şekerden kurtulsam ne yesem ben şimdi şekerimi çıkartmayacak

casmin valla iyi fikir bende yapayım bir bitki çayı hem açlığımı bastırır bide rahat uyurum belki

Back
X