• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar evde oturmak ne zormuş.. çalışırken zaman nasıl geçiyor anlamıyordum. şimdi evde ne yapsam şaşırıyorum. tv de izdivaç,evlen benimle, su gibi...temizlikte yapmaya korkuyorum. siz nasıl zaman geçiriyorsunuz?

Kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum
Sağıma yatıyorum tekme atıyo oğluş
soluma yatıyom tekme atıyo
Sırt üstü yatınca da belim ağrıyo
nolcak bu halimiz bizim

kızlar şimdi drdan geldim
kızım 3180 gr. olmus :nazar: (3300 olur dıye tahmın edıyodum az geldı bana)
nstde ıyı cıktı
tarihi belirledık bakalım 39+3 ken
yanı 11 ocak
çok heyecanlıyım

ay kızlar evde oturmak ne zormuş.. çalışırken zaman nasıl geçiyor anlamıyordum. şimdi evde ne yapsam şaşırıyorum. tv de izdivaç,evlen benimle, su gibi...temizlikte yapmaya korkuyorum. siz nasıl zaman geçiriyorsunuz?

Valla benim günlerimin nasıl geçtiğini sen anlatmışsın zaten kaydirigubbakcemile3 İzne ayrıldıktan sonra kendimi iyice miskin hissetmeye başladım,zaman da geçmiyor ki?

Kızlar özellikle doğum yapanlara soruyorum
Ben
burun pompası
ateş ölçer
göğüs kalkanı
süt sağma pompası
almadım
Bunlar ilk zamanlar çok lazım olucak mı
alsam mı yoksa doğumdan sonra da alsak olur mu?

nstde ıyı cıktı
yanı 11 ocak
çok heyecanlıyım

Maşallah canım cimcimeye :nazar: bence iyi kilosu ne yapacaksın fazla kilolu olmasın,sağlıklı olsun yeter... Biz de yarın gidicez,eğer sezeryan olursa ben de 11 ocağı seçicem büyük ihtimalle...

Kızlar özellikle doğum yapanlara soruyorum
Ben
burun pompası
ateş ölçer
göğüs kalkanı
süt sağma pompası
almadım
Bunlar ilk zamanlar çok lazım olucak mı
alsam mı yoksa doğumdan sonra da alsak olur mu?

Göğüs kalkanı ve süt sağma pompası ben de almadım canım. Eşime yerlerini gösterdim lazım olursa annemle gelir alırsın dedim...

nstde ıyı cıktı
yanı 11 ocak
çok heyecanlıyım

Maşallah kızına:nazar:
Hadi bakalım az kaldı
heyecan var mı,
ben akşamları yattığımda hep doğum anı geliyo gözümün önüne
korkmaya başladım benakannehir

Kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum
Sağıma yatıyorum tekme atıyo oğluş
soluma yatıyom tekme atıyo
Sırt üstü yatınca da belim ağrıyo
nolcak bu halimiz bizim

Ben de artık ne sağa ne de sırtüstü yatabiliyorum. Hemen oğlum kıpırdanmaya ve canımı acıtmaya başlıyor. Uyuyamadığımı söylüyorum eşime inanmıyor,deliksiz uyuyorsun diyor. Ah ah beni bi tek siz anlıyorsunuz...

Maşallah canım cimcimeye :nazar: bence iyi kilosu ne yapacaksın fazla kilolu olmasın,sağlıklı olsun yeter... Biz de yarın gidicez,eğer sezeryan olursa ben de 11 ocağı seçicem büyük ihtimalle...

inşallah canım sende hayırlı haberlerle gel.. aynı gun doğurucaz desene bakalım nasip
sen 38+6da olucan ozaman heralde

Maşallah kızına:nazar:
Hadi bakalım az kaldı
heyecan var mı,
ben akşamları yattığımda hep doğum anı geliyo gözümün önüne
korkmaya başladım benakannehir

olmamı:bbo:
bende hergece doğuruyorum uyanıyorum bu sefer kendım hayal edıyorumm
inşallah sağlıkla alalım kucağımızada
bıde topıcte herkesın 38 39da suyu gelıyo anlamadım ondanda korkuyorum sez.gununden erken gelicek dıye

Valla benim günlerimin nasıl geçtiğini sen anlatmışsın zaten kaydirigubbakcemile3 İzne ayrıldıktan sonra kendimi iyice miskin hissetmeye başladım,zaman da geçmiyor ki?

gerçi herkes bana bu yatmaların tadını çıkar. ilerde özleyeceksin diyor.oğlum doğsa hayırlısıyla da özliyeyim diyorum. 38+0 olduk.oğlumda tık yok . mutlu yerinde herhalde. normal istediğim için bekliyoruz. ama doğum yapan listemize baktım. normal doğum yapan yok. gözüm korktu. ocak bebekleri normal yolu tercih etmiyor mu ne:):CüvCüv:

ayvalık maşallah bebişine canım kilosu iyi canım kilosunu kafana takma çok iyi maşallah canım

sağol hakocum daha cok elır dıye beklıyodum dr kız bebeklerın genelı 3300 falan doğar dedi erkek bebekler daha fazla yağ depolar genelde kızlardan 100 gr . fazla olurlar dedı
neyse ben ona kılo aldırırım
sütü ne zamandır sallamıostım tekrar ıcmeye baslıyım barı

bende gece yatarkan cok tırsıyorum sancım olur da doğururum diye bide benimki bebek ters olduğu için sezeryan olucak sezeryan olucağı içinde normal doğum sancısı çekmek istemiyorum

genel anestezi ile mi peki?

ben genel istedım çok ama o ortamı gormek pek ıstemıyodum panık olurum dedım ama drum yapmıyo
bebek anestezı alıyo yapmam dedı 3 dk.da bebeği alıcam gör sonra sana sakınlestırıcı yaparım dıyo gozlerım yarı baygın heyecan sıfır olacakmıs dıkıslerım atılırken yanı

Back
X