• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol hakocum daha cok elır dıye beklıyodum dr kız bebeklerın genelı 3300 falan doğar dedi erkek bebekler daha fazla yağ depolar genelde kızlardan 100 gr . fazla olurlar dedı
neyse ben ona kılo aldırırım
sütü ne zamandır sallamıostım tekrar ıcmeye baslıyım barı

canım kilosu çok iyi endişelenme 2 kilo doğum yapanlar var zamanla büyüyolar sen yemene içmene bak canım

ben genel istedım çok ama o ortamı gormek pek ıstemıyodum panık olurum dedım ama drum yapmıyo
bebek anestezı alıyo yapmam dedı 3 dk.da bebeği alıcam gör sonra sana sakınlestırıcı yaparım dıyo gozlerım yarı baygın heyecan sıfır olacakmıs dıkıslerım atılırken yanı

ben de epidural istiyorum.psikolojii şimdiden hazırladım kaydirigubbakcemile3 Bebeğimi hemen görüp koklamak istiyorum. hayırlısıyla doğururuz inşallah...

Kızlar özellikle doğum yapanlara soruyorum
Ben
burun pompası
ateş ölçer
göğüs kalkanı
süt sağma pompası
almadım
Bunlar ilk zamanlar çok lazım olucak mı
alsam mı yoksa doğumdan sonra da alsak olur mu?

selam arkadaslar oncelikle ugrim dedim:))

sut sagma benim cok işime yaradi
cunku sezaryen olunca uyarmam gerekti gogusumu
gogus kalkaninida kullandim sut geldikten sonra2-3 gun gecmişti.gogus pedi ile idare edebilirsin eger aldiysan

hoş geldin güzelim nasılsın
Evet canım,hastane çantamızda eksiklikler var evde oturmaktan da bunaldım,çıkıp bakayım dedim...
dikatli ol güzelim
kızlar şimdi drdan geldim
kızım 3180 gr. olmus :nazar: (3300 olur dıye tahmın edıyodum az geldı bana)
nstde ıyı cıktı
tarihi belirledık bakalım 39+3 ken
yanı 11 ocak
çok heyecanlıyım
maşallah bebegine fıstık saglıklı olsun da annesi sen onu dobiş yaparsın
selam arkadaslar oncelikle ugrim dedim:))

hoş heldin melegin uyuyor sanırım

günden güne azalıyoruz kızlar ben doğurana kadar burdayım sonra bende yokum evde pc yok çünkü

taze anneler nasssınız bebişler nasıl

Valla kızlar benim en çok korktuğum çarşıda gezerken suyumun gelmesi
İnşallah öyle bişey olmaz:Saruboceq:
Daha ağda da yaptırmadım
Ocak ayına girince yaptırıyım diyorum, doğuma kadar uzamasın tekrar:roflol:
Acaba son zamanlarda ağda yaptırmanın zararı olur mu?

Daha ağda da yaptırmadım

Zararini bilmem ama o bölge sonlara doru daha da yumusuyor ve agda daha da aci veriyor.

Ben gecen gün yaptim herzamankinden daha cok acidi :1no2:

Daha ağda da yaptırmadım

bende senin gibi yolda yürürken suyum gelir diye çok korkuyom valla ama bence ağda yaptırma canım ne olur ne olmaz en iyisi sen başka yöntemler dene

gerçi herkes bana bu yatmaların tadını çıkar. ilerde özleyeceksin diyor.oğlum doğsa hayırlısıyla da özliyeyim diyorum. 38+0 olduk.oğlumda tık yok . mutlu yerinde herhalde. normal istediğim için bekliyoruz. ama doğum yapan listemize baktım. normal doğum yapan yok. gözüm korktu. ocak bebekleri normal yolu tercih etmiyor mu ne:):CüvCüv:

valla benimde idrak edemediğim burda 90% sezeryan tercih edilmesi, geçtiğimiz günlerdede yazmıştım. sanırım sezeryanın nasıl bir ameliyat olduğunu,ileriki yıllarda karşılacak sorunları kimse bilmiyor. benim eşim doktor ve ben çok detaylı bilgiye sahibim bu konuda ve acil müdahale gerekirde sezeryana gerek kalırsa diye çok korkuyorum.boşver sen normal doğum en iyisi. (bu arada tüm doktorlar ve doktor eşleri normal doğum yapar)

valla benimde idrak edemediğim burda 90% sezeryan tercih edilmesi, geçtiğimiz günlerdede yazmıştım. sanırım sezeryanın nasıl bir ameliyat olduğunu,ileriki yıllarda karşılacak sorunları kimse bilmiyor. benim eşim doktor ve ben çok detaylı bilgiye sahibim bu konuda ve acil müdahale gerekirde sezeryana gerek kalırsa diye çok korkuyorum.boşver sen normal doğum en iyisi. (bu arada tüm doktorlar ve doktor eşleri normal doğum yapar)

:lepi:

Ben de sezeryana mecbur kalirim diye cok korkuyorum, karnimin 7 kat kesilip dikilmesini istemiyorum :1no2:

hakoperi mide yanmam olduğunda yada genelde yemeklerden belli saat sonra olması sebebiyle ayva yiyerek -özellikle akşamları-bu sorunu çözdüm. Ama keşfettiğimden beri günde en az bir ayva yiyorum. Sanırım mide öz suyunu çekerek yanmayı önlüyor. Tavsiye ederim.
Bende 2 gündür akşamları artan bir kaşınma problemi var. Ama karnım değil heryerim kaşınıyor. Önereceğiniz bişey var mı? Yada sizde de oluyor mu? Bu gece sabaha 6.30 a kadar sürdü.

Bende kaşıntı yok
Her akşam göbişime fındık yağı sürüyorum
Göğüs uçlarıma da krem sürüyorum
Ayva yediğim zaman çok tıkıyo beni, sanki boğazımda takılı kalmış gibi oluyorum

Back
X