Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesin kız hako
demet
bilmiyorum zyagi dada asit var canim sonucta saf olsada .En azindan bepanten ilac olarak ispatli güvenle kullanabilirsin.Ben kendimde de cok kullanirdim Istanbul dayken burdada kullaniyorum.Hatta losyonu banyo sonrasi en güzel nemlendirici.Bebek poposu icin aklima gelmemisti burdaki eczaci önerdi bana öyle basladim .
anlama yetiniz de gitmiş sanırım sizin topiğinizde gözüm yok. sadec allahın selamını verdim sizde iki güzdel söz söyleseniz doğum yaparsınız sanki. neyse aklınızda bulunsun birinden şüphe ederseniz profiline girin eski mesajlarına bakın yeni mi eski mi üye neler yazmış diye iyi geceler allah rahatlık versinnn
neyse konu çözüldüğüne çok sevindim. biz yeni anne olduğumuz için bir an önce vakit geçsin istiyoruz o yüzden de aklımıza ocak anneleri topiği geliyor. size hayırlı doğumlar dilemek istedim sadcee allahım hayırlı evlat ve tez kurtaulmayı nasip etsin.....
anaaam doğurduk gittik hemen tartışma çıkmış....
:bbo:
kızlar tuzlu yiyince yada çok kaçırınca hemenmi şişer bu eller filan yoksa bir kaç saat içindemi
Iki dakika ciktim agustos annelerinin gözünü korkutmusunuz ne güldüm ya :)))) Ama gelen arkadasta cok bahtsizmis öyle zamanda geldiki kim olsa huylanir.
ben çıktım kızlar hepinize iyi geceler
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler
kızlar o kadar canım sıkkın ki ağlamaktan gözlerim kapandı. bugün kontrolümüz vardı. femur boyu 3 hafat geri çıktıç normalde hep bir haft. filan geriydi ama o önemsiz demişlerdi.şimdi hoca tek tek eşime bana boylarımızı sordu.2 haftadır uzamamış küçüğüm. bi çeşit cücelik olma ihtimal de olabilir dedi.ailesel de olabilir dedi.kafayı yiyeceğim.Allahım yardım et .
demet
bilmiyorum zyagi dada asit var canim sonucta saf olsada .En azindan bepanten ilac olarak ispatli güvenle kullanabilirsin.Ben kendimde de cok kullanirdim Istanbul dayken burdada kullaniyorum.Hatta losyonu banyo sonrasi en güzel nemlendirici.Bebek poposu icin aklima gelmemisti burdaki eczaci önerdi bana öyle basladim .
gökyüzü melegi
Neyini seviyorsun bizim topigin bebisler gelmeye basliyor omu hosuna giden. Yalniz moralini bozmak icin söylemeyeyim ama bilgin olsun ilk 3 ay hamilelikte kesinlik yok pek özenme hatta ilgilenme derim yeni doganlarla.
kızlar o kadar canım sıkkın ki ağlamaktan gözlerim kapandı. bugün kontrolümüz vardı. femur boyu 3 hafat geri çıktıç normalde hep bir haft. filan geriydi ama o önemsiz demişlerdi.şimdi hoca tek tek eşime bana boylarımızı sordu.2 haftadır uzamamış küçüğüm. bi çeşit cücelik olma ihtimal de olabilir dedi.ailesel de olabilir dedi.kafayı yiyeceğim.Allahım yardım et .
Hula
Ben böyle konusan doktorlara cok kiziyorum.Boy icin yorum yapacak kadar bilgiye sahip mi? Baska kontrollerde yapmak gerekmez mi? Daha cok zamanin var üzme kendini baska bi doktora daha kontrole gidebiliyorsan git derim ben.
hulacım kötü şeyler getirme aklına bir kere şimdiye kadar periyodik olarak büyümüyor muydu? ayrıntılıya girmedin mi? ayrıntılıda oran problemi çıkardı mesela...o kadar çok ölçüm yapıyorlar ki...hem ultrason ölçüleri her zaman gerçekleri vermiyor, ablamın (radyolog) geçen gün söylediği şey beni çok rahatlattı...taktığımı kimseye söylememiştim ama son gittiğimde her hafta 3 hafta ileri çıkan ölçümleri şimdi haftasında ya da bir iki gün geri çıkmıştı, ablam tesadüfen söyledi, son haftalarda ultrason ölçümleri geri çıkar haberin olsun diye...lütfen içini ferah tut...