sağolun kızlar. 2 hft. sonra tekrar kontrolümüz var. bakalım nolcak.Allah'ım sen yardım et ....
bizim de 10 gün sonra... hala kilo alma sorunumuz var, dolayısı ile, gelişme geriliği riskine karşı 4 ocakta yeniden bakıcaz kilomuza-boyumuza..
Sıkma canını Hula, kendini topla canım benim.
ben çok üzdüm kendimi.. hiç iyi etmedim, elime de bişey geçmedi haliyle..
her şey olacağı yere varacak. dualarımız bebelerimizle.. gerisi de boş. yapacak bişey yok.
Ilk 3 ay icin laf kavgasi amacli yazmadim ben ya( O yazdiklarim ciddiydi. Sadece uyarmak icin yazdim benimde basimdan gectigi icin bu sefer ilk 3 ayi atlatana kadar neler yasadim Allah biliyor.kk ya bile girmedim 3 ay hic bi yazi okumadim.Daha ilerki asamalarida yazmayi düsündüm ama cok agir gelir arkadasa diye vazgectim.Yani fenaliktan diil samimi olarak bilgilendirmek amacli yazim.Kaldiki daha kucagima almadigim icin kalbimin bi yaninda ayni korku devam etmekte.Ne zaman doktor saglikli diyip kucagima verecek o zaman derin bi nefes alicam .Ilk 3 ayinda olup okuyanlarda moral bozmasinlar ama bilgilide olsunlar yani.
ay meltem, senle ben çok aynı düşünce yapısındayız gibi hissediyorum, daha önce de söylemiş miydim? :)