• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sen kendini yorma bugün temzilik işine girme hiç
ben de daha olmadı kasılmalar felan ama ilerleyen
haftalarda olur bide hep suyum geldiğinde sanki anlıyamam gibi geliyo bana

Aynen bende anlatamam gibime geliyor iki arkadasım dogum yaptı benim birinin suyu geldi valla onun dediğine göre resmen pantolonu islanmis o kdar su gelmiş yani anlarız heralde

günaydın kızlar biraz geçmişe bakıp geldim şimdide biraz evimi toparlayayım ..görüşürüz..bu arada herkesin aşure günü mübarek olsun...

selamlar annişler.... :lepi:
sizce ben 360 sayfa geçmiş okur muyum, bence okuyamam. akannehir
doğuranların hepsinin gözü aydın olsun. 16 kişi olmuş yaa.
bu küçük adamla uğraşmaktan başka hiiiçbir iş yapamıyorum.:bbo:

çarşamba akşamı taburcu olduk çapa yarı açık cezaevimizden. o günden beri benim çöp adam oğlum emiyor, yiyip içip mıçıyor ama uyumuyor.. yatağına yatarınca car car bağırıyor, koynuma alınca susuyor. 3 gündür altalta üstüste yaşıyoruz, yaka iğnesi gibi üstümde sabahtan akşama kadar.
şimdi ananeye sattımda geldim 2 dk.

herkes iyi değil mi, sorun yoktur umarım.
duyan duymayana söylesin o juli anasna biri iletsin. ne yaptı etti benden önce doğuramadı ama Melisa'sı kucağında benden önce evine döndü. :roflol:
haset kadın nolcek :dilcikar:

çarşamba akşamı taburcu olduk çapa yarı açık cezaevimizden. o günden beri benim çöp adam oğlum emiyor, yiyip içip mıçıyor ama uyumuyor.. yatağına yatarınca car car bağırıyor, koynuma alınca susuyor. 3 gündür altalta üstüste yaşıyoruz, yaka iğnesi gibi üstümde sabahtan akşama kadar.

duyan duymayana söylesin o juli anasna biri iletsin. ne yaptı etti benden önce doğuramadı ama Melisa'sı kucağında benden önce evine döndü. :roflol:

hoşgeldin.... kız ne yapsın el kadar bebecik bak oda hasret gideriyor evinizde senle işte :) herkes iyi şekerim öyle çok büyük sorunlar yok son günlere yaklaşmanın heyecanı stresi ağrısı sancısı okadar..
doğuranlar dışında herkes bildiğin gibi kaydirigubbakcemile3

hoş geldin canımbüyüdümü bebişimiz büyümüştür annesi ona gözü gibi bakıyodur esmeral çocuk küvez havasına alıştı ondan yatağında yatmıyo olabilir koklaşa koklaşa yatın kız

selam herkese..dr umuza gittik bugün, 3050 gr olmuş oğluş,haftaya çatı muayenesi ,nst yapılacak ve doğum tarihini kararlaştıracağız..39.haftaya doğum olur erken gelmezse dedi..kısaca herşey yolunda :nazar:

mşallah ogluşuna annesi doyamadı sana du biraz hasret gidersin.
selam herkese..dr umuza gittik bugün, 3050 gr olmuş oğluş,haftaya çatı muayenesi ,nst yapılacak ve doğum tarihini kararlaştıracağız..39.haftaya doğum olur erken gelmezse dedi..kısaca herşey yolunda :nazar:

slm maşallah canım sevindim herşeyin yolunda olmasına.:nazar:

Merhaba kizlar
Herkes nasil? Burda nihayet hava isindi +1 dereceyi gördük sükürler olsun :))))) Yapacak hic bi isim yok dinleniyorum cünki yarin öbür gün 2 gün ev temizligi günüm geldi gene.Bakalim bu son haftammi olacak yoksa haftaya gene gücüm olacakmi temizlik yapacak Allah bilir.Bende bu gün ayak uzatmis kipirdamiyorum.

womarch
Masallah canim hadi bisi kalmadi insallah gününü bekler.Ben ptesi sabahini bekliyorum kontrol icin bakalim mantar olayi ne oldu.Beni rahatsiz eden hic bir durumum yok ama doktor bakip ne dicek .Insallah doguma iyilesmis giderim.

nese123
Ben oglumda acele ettigim icin suyum gelmeden gittim hastaneye hastanede sanci cekerken ki 10 saattede gelmedi suyum ebe aa suyun gelmemis ben patlatiyorum dedi kendi yapti sonrada oglum geldi.Bu sefer beklicem su gelmesini bakalim nasil bisi? Insanlla sokaktayken filan gelmez ya.

nese123
benim oglanin kafa asagida ayaklarda midemin icinde durdugu icin bi kac gündür sizinde bahsettiginiz o kasilmalar olurken ayaklarini disardan hissediyoruz artik. Hem kasiyor kendini hem ayaklari oynatiyor benim oglan göbegimden ayaklarin yumrusunu hissetti basladi kardesiyle konusmaya ama icerden disari hic tepki gelmiyor sadece dinlemede biraz soguk olacak bu oglum sanki öyle hissediyorum.Neyse eli ayagi saglikli olsun.
Sen kasilmalar oldugunda göbüsü ovalayip bebisle konusuyor musun?

oh nihayet evinizdesiniz artık bol bol koklaşın ana oğul.yeni resimlerini de bekliyoruz bebeciğin.
hadi hayırlısı bakalım günler yaklaşıyor....
meraba kızlar
nasısınız

merhaba hoya sen nasılsın bebiş nasıl*

iyiyim bebişi uyuttum geldim
kansızlıktan başım dönüyor çok ayakta fazla kalamıyorum
Allahtan kayınvalidem var ev işi yemek onda
ben de bebek bakımı falan
Allah razı olsun bana öz evladı gibi bakıyor
uyuyakalmışsam üstümü örtüyor
yemeğimi hazırlayıp önüme koyuyor
ben üzülüyorum hiç bir iş yapamıyorum diye..
acaba içinden kızıyor mu ki diye düşünüyorum hepmafoldumben

krizalit
Ne güzel yazi bulmusun ben okurken kendimi cok gördüm yazida.Mesela Almanya vize vermedigi icin 38 haftalikken ogluma doktor doktor hastane hastene geziyordum üstelik 33 e yasli diyeni esefle kiniyorum 36 bitiyodu oglum dogdugunda bundada dogumdan bi kac ay sonra 43 olucam Allah kismet ederse.Kim demis yasli diye :)))) Sonra bana sezeryan diyen doktorlarin sezeryan randevusu verdigi anda ben ucag abinmis buraya geliyordum ve 15 gün sonrda normal dogumumu yapiyordum.Allaha sükür ellerine kalmadim.Bilemiyorum bu sefer ne olacak ekstra bi durum yasamazsak gene normal dogum diyor doktorum burda sezeryan en son safhada oluyor zaten.Bakalim bu sefer ne yazilmis kaderimize.Gerci sezeryan olan tüm arkadaslar memnunlar durumlarindan ama dünya saglik örgütününde bi bildigi vardir herhalde.

FEYZAE
Canim ben ilk hamileligimde dogum hikayelerini dinlerken hep dogumhanenin soguk oldugundan bahsediyordu herkes.Bende öyle bisi bekledim ama burda dogumlar otel odasi gibi normal odalarda yapiliyor sezeryani bilemicem tabii o ameliyathanededir kesin.En cok üsümicek olmama sevinmistim.Sonra burda bademcik ameliyati oldum dedim kesin bu sefer üsüyecegim.Daha ameliyathaneye girmeden ayaklarima üstüme isitilmis havlular carsaflar sardilar ameliyat oldugum yerde gene oda gibi bi yerdi yani soguk filmlerdeki gibi bi yer degildi.Sonra mecbur kürtaj oldugumdada ayniydi durum.Simdi senin yazini okuyunca hatirladim o üsüme korkumu.Eger hastane sececek arkadaslar olursa en azindan nasil bi yerde dogum yapacaklarini gidip görsünler.Hele özel hastane ve ücretide yüksekse kesin kesin görsünler ve üsüyüp üsümeyeceklerini sorsunlar .Bence ben burda yasamadigima göre bunun hasta yada saglikla ilgisi yok daha cok hastanenin ilgisizligi. Canim allah anali babali büyütsün sende kurtuldun hayirlisiyla siradaki kim bakalim.

Merhaba Hoya
O kansizlik durumunu ihmal etme ilerde cok sorun acar basina. Mutlaka doktoruna bi sor emzirenler icin bi ilac versin. Dur ne vicdan azabi sen lohusasin 40 gün nazin olacak takma kafana bunlari sadece emzirmeye programlan ;)

Casmin
Burda yilbasi heryer mum dolu zaten yakiyoruz ben severim mum u bahaneyle heryere koydum 5 gün daha yanar kaldiririz sonra. Gece aramam gerekmedi yani cok romantik hatunsun :)))) Bu arada ben ve esim oglani yanimiza cok alistirdik ama sikayetimiz yok koca adam olsa gene birbirimizin icinde yaticaz herhalde ne bilim .Simdi okullar tatil sabah gec kalkiyoruz bi bakiyorum piti piti geliyor yataga hemen .4 yasina kadar ayagimda salladim cok zor oldu ayirmak cok yorucu oldu benim icinde daha yeni yeni odasini ayirdik ama cocuk mutlu oldu kendi odasi olunca.Napalim 40 yasinda cocuk sahibi olunca kari koca yapisik oluyoruz cocuga :)))

Kadus
Haklisin bende görmüyorum ne zamandir gonulll u ne yapti acaba?

nese123
Bebisin odasi geldi herhalde onu yerlestiriyor ohh ne güzel.

bocuk
Ortalarda yok esiyle alisveriste herhalde bakalim yarin foto bekliyoruz sizlerden.

jasmin77
Nasilsin ? Ev islerini halledebildin mi?

gökyüü melegi
Gece sormusun Almanya ile Türkiye 1 saat fark var sizde gece 11 ken bizde gece 10 oluyor cok fark yok yani sabah aksam olacak kadar. Sen gündüzde uyumuyorsun herhalde yorulmuyor musun?

Back
X